Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Namestio Mariner.

Comment

• Iščupan bod ne znam ni sam kako...

Comment

• Sto bi Brajko rekao "prirodno", karma je kurva.

Comment

• Jaja Ture is back... Bice zanimljivo vidjet ga na teren.

Comment

• Yaya ce izdominirati.

That look

Comment

• Mogli smo da ih dovrsimo. Murinjo nakon Reala stalno ovakve greske pravi. Ne moze da oseti kad mozemo da zavrsimo posao a kad moramo da se branimo.
              Originally posted by Dekinjo
              Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
              Originally posted by La Jugoslavia
              Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by bici View Post
                Mogli smo da ih dovrsimo. Murinjo nakon Reala stalno ovakve greske pravi. Ne moze da oseti kad mozemo da zavrsimo posao a kad moramo da se branimo.
                Nazalost od 2011/12 kad je protiv Bayerna vodio 2:0 u revansu i ubijao ih na terenu ovo se desava...
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ja ne znam samo sto se uopste povlacio i sto im je dao da odigraju bilo sta, kada nisu mogli 2 pasa da spoje ceo mec?
                  Rgaj ih do kraja stisni. Igracki su ih ubili, a li rezultatski to nije nista samo 1-0 i onda tap leva strana samo Rasko rob, ovaj ga prodje i dovidjenja - Ziru izdominira.
                  Kada vec ceo mec nisu mogli da se opasulje, ne dozvoli im i na kraju da nesto napadnu, ali to je ono sto je bici napisao. Kao da ne zna Zoze kada da napada, a kada da se brani.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ali postavka Rašforda kod izjednačujućeg pogotka Arsenala. Oks-Čemberlen ga jeftino proš'o ko da ga čuva neki pionir a ne fudbaler kluba kakav je Mančester Junajted.
                    Za igru nemam zamerki. Bolji smo cele tekme bili, u pravo vreme načeli Čeha i imali potpunu kontrolu igre ali ni to nismo materijalizovali da dođemo do 3 boda i značajne injekcije samopouzdanja. Nije alibi ali danas je nedostajao Ibra da brojne centaršuteve sa krila proba da spakuje u Arsenalovu mrežu.
                    Igra Martijala za svaku kritiku. Od igrača koji je papreno plaćen i doveden da predvodi neki novi Junajted, znatno se više očekuje da pruži.

Comment

• Sad bi bilo zanimljivo čitati kritike Vengeru što se brani cijelu utakmicu, ali to je rezervisano samo za Murinja jbg

Comment

• Originally posted by BorisUnited99 View Post
                        Sad bi bilo zanimljivo čitati kritike Vengeru što se brani cijelu utakmicu, ali to je rezervisano samo za Murinja jbg
                        Bit ce kasnije, ne brini.
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Venger ne ume da se brani. Ovo sto su igrali ovako igrali su jer su bili prinudjeni - pogubljeni.
                          A Murinjo kada se brani - on se svesno povuce, ne zato sto ga neko natera, vec zato sto sam to hoce. U tome je razlika i zato niko nece napadati Arsena, jer on jeste izasao sa nesto defanzivnijom postavkom - ne verujem ni da je sam znao sta hoce, ali je imao solidne izmene tokom meca i uspeo - po meni totalno nezasluzeno, ali sta ces to je fudbal - da isceprka bod.
                          sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Ma kakvo branjenje, razbio ih Junajted, primorani ljudi bili da se strpaju u svojih 30 metara.

Imali su sreće i to je to.

Ove godine im se dosta toga poklapa, od ovakvih momenata do nekih odluka sudjia. Blizu su....ali....Venger je smetnja.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                              Bit ce kasnije, ne brini.
                              Neće sigurno, ni blizu u onolikoj mjeri u kojoj tu rade Murinju.

@Sandugp ma šta mi reče, Murinjo se svjesno povlači a ovaj primoran. Čime je to primoran kad je Junajted šesti a Arsenal u vrhu i bez poraza od avgusta? Pričate nešto u šta ni sami ne vjerujete.
                              Last edited by BorisUnited99; 19-11-16, 14:59.

Comment

• Originally posted by BorisUnited99 View Post
                                Neće sigurno, ni blizu u onolikoj mjeri u kojoj tu rade Murinju.

@Sandugp ma šta mi reče, Murinjo se svjesno povlači a ovaj primoran. Čime je to primoran kad je Junajted šesti a Arsenal u vrhu i bez poraza od avgusta? Pričate nešto u šta ni sami ne vjerujete.
                                Primoran je time sto ga je ovaj odvalio u drugom poluvremenu, i igraci su mu izgledali pogubljeni kao pilici u kokosinjcu. Nisu znali gde je levo.
                                A i ako ga je igracki razbio rezultatski ga nije dokusurio i onda se desi to sto se desi.
                                sigpic

Comment

Working...