Kako igra Costa ove sezone, haos. Propustio sam pp, ali vidim da nema neke potrebe gledati drugo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Ja otišao da se okupam,rek'o daće ga Everton pa će biti uzbudljivije kad se vratim,kao ono...Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by bice View PostIgrao Mazzari, ali stavio sam namerno navodnike zato sto je doveo do savrsenstva 3-5-2 u Italiji. Istina nije bas blistao u Evropi, ali jbg.
Pa Alegri kad je otišao do finala LŠ, uspeo je upravo zato što je odstupao od 3-5-2.
Comment
-
Sistem sa tri pozadi uspeva samo kada znaš da će protivnik pokušati da uzme loptu i igrati strpljivo kroz pasove i pokušati da napravi višak na nekoj od strana + moraš imati igrače koji su odlični u kontranapadima. Inače, ako i druga ekipa želi da sedi pozadi i čačka nos, to je polagano umiranje.
Protiv holandskih stručnjaka je prilično jednostavno - svi su isti, dosadni, na isti kalup i svi vole loptu kao ženu.sigpic
Comment
-
Ma osvoji ligu Konte, posprdaj se sa svima. Inace on je izgubio oba puta ove sezone jer je furao 4-2-3-1. Sa ovom formacijom jos gol nije primio Celsi.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostMa osvoji ligu Konte, posprdaj se sa svima. Inace on je izgubio oba puta ove sezone jer je furao 4-2-3-1. Sa ovom formacijom jos gol nije primio Celsi.
Ovo je impresivno, al vidjet cemo sta ce biti kad dodje neko ko ce dobro da ih pritisne. Trenutno dobro igraju, jer ih ne pretrcava u veznom redu, a Eden rijesava tekme jednim potezom i nakon toga se otvori sve. Costa ove sezone zivotnjski igra, nije imao uopce pauze bez gola.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment