Announcement

Collapse
No announcement yet.

Smesni i neobicni postovi sa ovog foruma,i o forumasima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma sad mi jos jasnije
    Pricaj Srpski jbt,ne razumem ja te NBA fazone
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
      Ma sad mi jos jasnije
      Pricaj Srpski jbt,ne razumem ja te NBA fazone
      To je i evropski fazon.
      I Nikitovic i Jovanovic to tako zovu.
      To ti je kada centar pravi blok najcesce pleju i ovaj prolazi i kada ga preuzme protivnicki centar vraca loptu svom centru koji je usao u reket a cuva ga nizak igra.Ne znam kako drugacije da ti objasnim.

Evi ti primer,ovde igraju Rudy Fernandez i Aldridge pick 'n' roll:

sigpic

Comment

• E razumeo sam te Fala...
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Posto me Mamba smara vec dugo da ovo ponovo napisem,sto prijem napisem prije ce me prestati smarati .
          Samo cu prvu osobu stavit po tome ko mi znaci najvise ovde,a ostale cu redati kako se sjetim .

RRV

Za nju cu samo stavit pjesmu,a zna sama koliko mi znaci.Bilo je tu svega u godinu dana koliko se skoro znamo,ali najvise lijepih stvari.

S-Nash

Covjek koji je nevjerovatno vjeran djevojkama,ne bih ih prevario nema sanse .Otkako je postao SM postao je strah i trepet ovog foruma,znam jos da voli popit dobro i da je svakakve budalastine radio.
          Pomogao mi je u nekim situacijama i zato mu se zahvaljujem.Samo sam ga poceo nervirati sa necim u zadnje vrijeme .

Black Mamba 24

Sta reci o njemu .Kakve sve on ima ideje to niko nema na svijetu.Upravo je poceo ucit francuski da bi mogao sarmirat djevojke.Voli hvalit sam sebe vise nego se hljeba najesti .Poznat pod nadimkom Kazanova.Moram priznati da se u kosarku razumije donekle,a za ostale sportove ja anitalenat .Zivotna zelja mu je da vidi Pariz.Ne bih ga mjenjao ni za sta.

D-Wade

Mogu ga opisati u dvije rijeci,Delija i papucar .Voli Miami,Real,Arsenal,znaci od zla oca od gore materi samo Arsenal moze proci .Propali talenat sto se tice kosarke,ne bi me zacudilo da mu je djevojka i to zabranila .Ali u sve u svemu,nije los kakvih ima .I da mu se zahvalim jos jednom sto igram FM zbog njega na ruskom

Vladan

Najstariji clan ovog foruma,ali za njega ne vazi ona sa godinama dolazi pamet .Nije se promjenio otkad se znamo i dalje redovno gubi opklade i hvali svoju CG ko da ima 50 miliona stanovnika i neke mostove koji se kod sviju zovu bandere osim u CG .Jedino sto se promjenilo je da je ostao bez funkcije i sad ga svi maltretiraju.I jedini uz mene ima ove dvije crtice zelene,jasno mi je za mene,ali nije mi nikako jasno kako on to ima

Manda

Veceg neradnika nisam vidio.Sto bi on rekao voli da "kordinira" .Takodjer ima jos jednu titulu a to je vjeciti student .Navija za Manchester i u svakom tekstu kojeg napise treba prevodioc da shvatis sta je htio reci.I uzima pare na kladionici a samo prepisuje od drugih .I trudi se da dovede sto vise navijaca Manchestera na forum da bi mogli parirati navijacima Liverpoola ali mu ne ide.

Dacho

Ima titulu najmlajdeg moderatora .Moj kolega iz fudbalske lige.Takodjer postao nezgodan otkako je dobio funkciju,ako nekome ne da warn ja mislim da ne moze mirno zaspati .I poceo je mlad voditi kafanski zivot,ne valja mu to pogotovo jer sam nas ja prosle sezone cupao u fudbalskoj ligi,a on trijezan nije nista mogao pogoditi,nek nam je Bog na pomoci sad kad se odao alkoholu .

Bice

Ima najtezi zadatak kao moderator,drzi dva najteza podforuma,kladionica i o svemu i svacemu .Nadam se da je napokon prestao ganjati autobuse .I nadam se da ce mu Juve napokon docekati da se vrati u Ligu Prvaka,dugo izbivaju.Valjda Bastos jednog dana predje.

Dale

Davno sam ja rekao da nema boljih ljudi od Sarajlija .Dobar kladionicar,ali slabo je igrao onog bilijara i odustao je kad je vidio mi ne moze nista .Miroljubljiv je,nece se mjesati tamo gdje nema potrebe,ali mu je Rafa propao ko zeton

AK47

E njemu je jedina mana sto navija za ovaj manji klub iz Sarajeva,ali dobro niko nije savrsen .Popricali smo o nekim zanimljivim stvarima zadnjih dana i mogu reci da imamo slicna misljenja ,ali evo i njemu Rafa poceo redovno gubit pa me strah sta ce biti ako i Zeljo pocne gubiti

Danijelkr

Jesam zaredao sa Sarajlijama .On nema problem kao AK i navija za pravi klub.Prati dosta fudbal i rukomet i nadam se da ce nam ove godine Sarajevo uzeti titulu .I da ce Alen Skoro biti golgeter prvenstva ako dobije nekad papire

Ljuba90

Ovo je mirotvorac na forumu,ja ne znam jel se kad posvadjao sa nekim,ne treba mu puno za srecu .Takodjer kao njegov drug D-Wade papucar i pokusava sa Partizanom na igrici uci u Ligu prvaka jer zna da to sad samo na igrici moze

T-Mac

Jako tesko ga je iznervirat .Nema NBA-a sad,propao na kladionici,Zvezda nece vidjeti Europe opet i pocinje mu fax ove godine tako da sa sigurnoscu mogu reci kako ovo nije njegova godina .I znam da je mnogo dosadan kad se krene izvinjavati zbog gluposti

Krle

Zabar .Poceo je nesto aktivniji biti u zadnje vrijeme,lako je neradnicima kad dodje ljeto .I on je takodjer miroljubiv i ne voli da prijeti,ali tako nece daleko dogurati nego ce ostati samo obican moderator

Indigo

Brat po nevolji .U istim smo ljubavnim problemima.Voli alkohol i voli se igrat sa djevojkama,ali sad mu se to vraca sa kamatama .Samo ne sumnjam ja u njega veliki je to sarmer,jos kad joj pokaze pjesme koje joj je pisao to ce biti to

Miss Poison

Dao bi joj najmanje 5-6 godina vise nego sto ima .Da bi ne bi huligan Bice napao,nista nisam pokusavao ,ali ne znam sta vidi u njemu jos je on mlad i zelen .Ima dobre potpise i zna pomoci u nezgodnim situacijama.

Miloolja

Novak i Zvezda u srcu .Ima problema sa sefom i mogla bi zavrsiti u crnoj hronici zbog toga .I moram joj jos jednom poruciti: Olja sljedece sedmice more u Europi ce biti hladno bez obzira o kojoj drzavi se radi .I neces me odgovoriti od moje ljubavi

Pablo

Upoznala je Divca i sada je boli briga .Voli MOTO GP,ali se odjednom pocela pojavljivati medju kosarkasima na forumu sto nece izaci na dobro (ovo blatim druge podforume jer imam zadatak da moj podforum bude najbolji inace me otkaz ceka ).Ima macka koja voli stvarati probleme i znam da joj je uvijek zanimljivo u kaficu,kad budes krala od gazde zovi i mene

Tata Mumi

Cim je to iz Doboja ne moze valjati .Salim se.On i Mamba su poznati kao velike nadolazece muzicke zvijezde koje dolaze iz Doboja .Omiljena hrana mu je lubenica .Ide rano spavati kao penzioner i navija za potpuno pogresan klub,jedino mu Sloga valja

To je to,molio bih da mi se vise niko ne obraca da radim ponovo ovo,jer treci put stvarno necu raditi.

Znam da sam i nekog zaboravio,ali nek mi oproste nisam znao da vas ima ovoliko,mozak mi je prokljucao tako da nisam bio toliko opsiran

I nakon sto sam ovo sve napisao,shvatim da me je lako nagovorit na svasta
          Last edited by Joe Cole 10; 20-08-11, 00:41.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Toliko lazi na jednom mestu jos nisam video.

EDIT: Ajde sada iskreno,zasto si samo mene tako isprozivao?
            P.S. I nije mi ono zivotna zelja,pojma nemas,stvarno...
            Last edited by Black Mamba 24; 20-08-11, 00:44.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post

Toliko lazi na jednom mestu jos nisam video.

EDIT: Ajde sada iskreno,zasto si samo mene tako isprozivao?
              P.S. I nije mi ono zivotna zelja,pojma nemas,stvarno...
              Mamba,ti si mlad forumas,zato kus i tisina,od rijeci do rijeci sve je istina!

JC sam sebe si prevazisao
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Salim se...znam da je u ovoj temi obicaj o najboljima pisati najlosije,jer ne bi tema imala tu draz da nije tako.

Ali mi nije to zivotna zelja,pitaj Krleta...
                sigpic

Comment

• Ako, ako, uci ruski jezik JC, to je svetski popularan jezik.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ne mogu da vjerujem koliko neistina na jednom mjestu,al jedna je ipak najveca,jel te stid
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Hvala na lijepim rijecima

A to za snuker nije tacno !
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• AK ja sam iz fine porodice i mene su naucili da samo istinu govorim

I tebi Dale isti odgovor
                        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Joe, kako ja tebe volim, kako me nasmija

Napisacu vala i ja negdje nesto o gospodi sa ovog foruma, pripremite se, nece biti lako
                          Mistakes make us who we are.

Comment

• Ovo ne bih pisao za pare,pa JC je trebalo tri dana da ovo napise,a meni bi trebalo za jos toliko ljudi znaci,10.dana
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ne moras se ti hvaliti (lagati) da si dobar sa celim forumom.
                              sigpic

Comment

• Mando nemoj da se hvalis,nije lijepo

Ja bi samo o tuti morao napisati cijelu stranicu...on je unikat
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X