Announcement

Collapse
No announcement yet.

Smesni i neobicni postovi sa ovog foruma,i o forumasima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Smesni i neobicni postovi sa ovog foruma,i o forumasima

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2630.msg267174#msg267174 date=1300030122]
    Joe Cole hvala na onome sto si napisao,a da me nateras da navijam samo za Liverpul a da ne volim Mancester znas i sam da se nikada nece desiti tako da ne trudi se &+I}\ <thumbsup> %QWT&W :8-[/
    [/quote]

Ovo sam samo procitao :8-[/ :8-[/ :8-[/ h5g6k8
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• E pa dragi moji forumasi proslo je godinu dana od kako sam ja sa Vama.Tokom ovih 12 meseci mi je bilo prelepo sa vama,dosta uzivanja,smejanja,zezanja svega....
      Vec sam 2 puta pricao o vama a ovo ce biti 3. put,a bice ukljuceno dosta forumasa(valjda necu nikog da izostavim ).Pa da krenemo:

Prvo da krenem od moje veoma drage osobe

1.Miss Poison- sta da kazem za Miss,sjajna devojka,zabavna,voli da se zeza,pocela je da prati F1(to je zbog mene sigurno :P ),voli MotoGP,sve najbolje o njoj.Samo da bude malo vise na forumu
      2.S-Nash-Sta da kazem za njega,zna se da je u mafiji sa mnom,njega niko ne sme da dira,ali on sve sme.Veliki navijac LFC-a i Partizana,jbg sad se pitate gde ide delija i grobar ali imam dosta drugova koji navijaju za Partizan pa smo odlicni drugovi.Ne voli Manchester,a ni Arsenal,ali svakako sjajno zna sve sportove.I za kraj refren pesme samo za njega: "Ko se s' nama druzi zivot mu je duzi,ko sa nama pije dosadno mu nije".
      3.Vladan-E Vlatko,covek koji je "glavni baja" na forumu,iako svi misle da ne sme rec da progovori , ali eto on je bio prvi sa kojim sa se sprijateljio od kad sam dosao na forum,mnogo dobar covek,Crnogorce "mlado" ..Krije godine kao zmije noge,ali procenjujem tu negde oko 24-25 godina.Pravi poznavalac tenisa,a i fudbala mada vise tenisa.Sve u svemu samo reci hvale za njega.
      4.dusan1610-E stigosmo i do Duleta.U pocetku kada sam ja dosao njega nije bilo na forumu,kasnije je dosao i dovodio do nervnog sloma pola foruma na draftu Imao je srece sto je draft poceo rano jer bi me moji ubili dasam ostao jos koji minut kasnije.Dobar decko,sjajno vodi NBA ligu,upoznali smo se i licno,trojke od table ubacuje i to u serijama,mana mu je sto voli da se kladi,to mu jedino zameram,mada kad dobije pare moze i da casti neki put Salim se,jako sam ga zgotivio,i nadam se da ce ostati takav.
      5.manda-Eh taj mandusic,sta da kazem za admina SK-a,koji mi je poverio vodjenje fudbalske lige.Dobar je on,zaista dobro smo se zezali za vreme SP u fantaziju,nadam se da ce pronaci I za EP pa da opet budem bolji od njega :PNadam se da ce castiti malo, zbog mog truda u fudbalskoj ligi, kad nekad budem dosao u BL ali videcemo,nema dzabe ni za babe
      6.RRV-Veoma dobra devojka,jedna od retkih koja obozava da prati skoro sve sportive,fudbal najvise prtai ali I ski skokove posebno mi je draga sto voli Morgija I WH ali I Juve…Udala se mlada I zelena za onog prevaranta Joe Cola koji je to na kvarno ozenio,steta ali opet nek je sa srecom :P (odose meni cevapi  )Verni nvijac Partizana,jbg ja volim Zvezdu ali nema veze.Dosta prati F1 I Moto GP a posebno je dobro sto voli Kimmija Sve najbolje imam samo o njoj…

7.Krle-Interista,Zvezdas,veliki fan svih sportova…Obozava Zvezdu sto je normalno kao I ja,jer “Zvezda je zivot sve drugo su sitnice,ali opet navija za Inter koji ja iskreno ne volim ni 0,0000000000001 % Zna se zbog cega ali ne gledamo sada Inter vec njega.Sjajn decko,voli Seriu A I borac za pravdu da Seria A bude na SK-u(liga,jer prenose kup meceve).Eto toliko o njemu.
      8.Joe Cole-Svaler,vara RRV gde stigne ali odlicno krije tragove,dosta voli da prica obozava Liverpul,a u isto vreme ne voli Manchester.Nesto poput S-Nash-a.Obecao mi je cevape jos pre 5-6 meseci I ne zeli da ispuni obecanje,RRV reaguj!!!Ne znam kako da hoce u ovim ligama uvek je u vrhu ali ja sam za sada bolji(on je bolji samo u fudbalu,tu ga pustam :P ).
      9.Dale-Expert za igrice na netu,razbija u tenisu,dobar u menadzeru,u ovim ligama nasim dobar takodje pri vrhu,voli dosta tenis I Nadala.To samo za Nadala se ne slazemo ostalo je sve dobro.Najbolji strelac u onom hanxball-u koji je pre zaludeo sve nas I sta drugo reci za njega,a ne pohvaliti ga.
      10.dacha-Dacha prevarant,opasan je,utrapili su mu mesto da void ligu,I decko ni kriv ni duzan sad void,ali ne treba da se buni,kad dodje u PG Vlatko ce da ga casti,a veruj mi samo da znas kakvi su gosti Crnogorci,imao sam prilike da probam…Prsuta,slanina,sir..ma prste da polizes.Meni ovaj JC ne moze ni 10-ak cevapa da isprzi barem ako vec nece da kupi a Vlatko sve hoce .Voli da zeza dosta,u zadnje vreme ga sve manje vidjam na forumu verovatno uci za prijemni,ako ako I treba.
      11.Nebojsa NS-Veliki poznavalac F1,zaista mislim da niko na forumu ne zna onoliko o F1 kao sto on zna.Teme u F1 su uvek popularne za vreme trka,a dobra ideja je bila o legenda F1 da se pise.Samo tako nastavi majstore.
      12.AcaGrobar-Aca,faca,Krusevljanin stari,dobar je decko,voli da prati tenis,pomalo fudbal,I on navija za Partizan ali nema veze.Ipak je dobar decko I znace kad bude ovo citao(ako bude citao) ovu rec : “Dje sis ta radis” hahaha…
      13.Black Mamba I D-Wade-Pobednici prve H2H lige,mislim da niko to nije ocekivao da pravi pratioci NBA-a osvoje fudbalsku ligu,ali eto.Sjajno znaju NBA,dosta prate i za njih nema spavanja.Jedan navija zaLA drugi za Majami,ali se odlicno slzau,ima tu malog rivalstva,ali opet su sjajni momci.Nema sanse da odbrane titulu sledece sezone.
      14.Bojana BG-Bojana veliki admin,mozda I najstroziji,takav sam utisak stekao.ObozavaFederera ali ne voli Novaka,u redu je to ali ipak sjajno zna tenis.Ne moze se protiv njene reci I sve pobune sasece u korenu.Pokusavali smo Vlatko I ja da je skinemo sa vlasti ali bezuspesno.Ovako je ok devojka.
      15.T-Mac-NBA fan,magistar za NBA,evropsku kosarku,svaka cast na tome.Ume da se iznervira kad gube Bullsi,zato bezite od njega kad je neraspolozen.Odlicno radi u NBA pdf-u,koji je postao dosta popularan.Svaka cast.
      16.Rossonero-Navijac Milana,ali dobar decko,obozava ih,ali nismo mnogo puta pricali.Cestitam mu na osvojenoj tituli Milana,zasluzeno,ali Juve uzima sledece sezone :P
      17.Liverpul FC I milanche-Jos jedni od mnogobrojnih navijaca Liverpula,sjajni momci,zestoko su se borili u H2H ligi ali na kraju izgubili.Bice bolje.LFC sjajan poznavalac NHL-a I fudbala,milanche takodje samo ne NHL. Dobri su momci.
      18.Jagodica-Obecao sam da cu je skapirati do kraja godine i jesam,dobra jedevojka,voli Novaka,skoro da voli i ne voli iste tenisere kao i ja.Sve pohvale.

Eto toliko od mene,trebalo mi je oko 1h ali ipak nadam se da ce bar neko procitati ovo
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ko je rekao da ne volim Arsenal?To mi je 2. omiljeni tim u PL,dobro sad 3. otkad je Blekpul usao u PL.Ostalo je ok.
        sigpic

Comment

• Prvo nisi morao mene kopirati

Dalje ,RRV je nasla pravog,trece ne varam je,cetvrto cevape neces dobiti i peto hvala na ovim sitnim pohvalama
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

• bice... kultni lik ,definitivno

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
              Prvo nisi morao mene kopirati

Dalje ,RRV je nasla pravog,trece ne varam je,cetvrto cevape neces dobiti i peto hvala na ovim sitnim pohvalama
              Ovaj stalno ima neke zamjerke
              Bice vise F1 pratim od fudbala(hm vise i od tenisa mzoda ),nemam 24-25 sad cu 17,eventualno 18,ali ja necu kao JC da trazim mane
              Hvala,kad da ocekujemo sledeci presjek?Za 3 ili 6 mjeseci?

Kad budes dolazio bices cascen
              sigpic

Comment

• Cekam dan kada ce Vladan ovo napisati,trebacemu jedan vikend da to napise,jer zna sve do jednog covjeka na forumu ;D
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Bice vise F1 pratim od fudbala(hm vise i od tenisa mzoda ),nemam 24-25 sad cu 17,eventualno 18,ali ja necu kao JC da trazim mane

Pa dobro ali F1 nema bas svaki dan kao tenis ili fudbal Ovaj JC uvek ima neke zamerke,pocecu da preskacem njegove postove
                  Nadam se da hocu
                  A sledeci presek ne znam mozda ono u julu kad sam napravio prvi post o vama ahhaha... :P

@S-Nash nisam znao da volis Arsenal

@JC starce ja sam ovo medju prvima pisao,a nema cevapa a?Vladane banuj ga

@milanche heheheh nisam,ali obecao sam da hocu pa morao sam da ispunim.
                  Last edited by bice; 26-04-11, 18:46.
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by manda View Post
                    Cekam dan kada ce Vladan ovo napisati,trebacemu jedan vikend da to napise,jer zna sve do jednog covjeka na forumu ;D
                    Nije zbog toga nego zato sto je mator.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post

A moras li ti mene svaki put pomenuti,fino stavi me na ignore ako ima opcija i preskaci moje postove

Nesto bi ti bilo da me nisi spomenuo

Comment

• JC ugledaj se na Vlatka covek je rekao kad dodjem da ce prirediti gfozbu a ti ni ajde necu 10 ma 3 cevapa od tebe je dosta,od koga je dobro je.Ali neces kao da je smak sveta kao das 3-4 marke ili koliko je vec tamo.
                        Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                          3.Vladan-Krije godine kao zmije noge,ali procenjujem tu negde oko 24-25 godina.

18.Jagodica-dobra jedevojka
                          bice,dobro smo prikrili godine,izgleda..
                          Originally posted by gokara
                          Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Pa jeste devojka,jedino ako se nisi vec udala znam da Vlatko nije jos,on je i dalje momak,cica postajes sa preko 40 a deda sa preko 50
                            Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              JC ugledaj se na Vlatka covek je rekao kad dodjem da ce prirediti gfozbu a ti ni ajde necu 10 ma 3 cevapa od tebe je dosta,od koga je dobro je.Ali neces kao da je smak sveta kao das 3-4 marke ili koliko je vec tamo.
                              Fino kad dodjes u Sarajevo nazovi Vlatka i nek te on casti kad je tako super

Comment

• Dobro JC sam si trazio.
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X