Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma to Topniciiiiiiiiiiiii !

Eto Chelsea , sad u medjusobnom duelu izborite titulu , kao i prosle godine !

Kako ovaj Arsenal odigra kad treba drugima nevjerovatno , ali kad trebaju za sebe onda :/
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Taj Arsenal je najjaci ubedljivo kad nisu pod pritiskom,velika steta za kikseve ali sami su krivi.Van Persi objasnio danas

Inace,Liverpul je prestigao Totenhem danasnjom pobedom i sad smo 5. u onoj tabeli sto ja vodim otkad je dosao Dalglis umesto Hodzsona smo prestigli i Mancester,samo Celsi je od tada osvojio vise bodova.Da je on bio trener od pocetka bili bismo 4. sigurno,ovako nista.
      sigpic

Comment

• Odlicna igra Arsenala!!!
        Bice paklena utakmica Manchester - Chelsea...i bice tesko za Chelsea, ali nadam se dobrom rezultatu;)

Comment

• Mancester osvaja titulu,zato sto pobedjuje male timove,u tome je razlika,Arsenal,Liverpul i Celsija,su gubili bas protiv mali timova bodove i to ih sada skupo kosta...

Comment

• WH gubi od City-a 2-1,izgleda da ce ipak ispasti ove sezone,ali imam veru da ostaju
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Zasluzena pobeda Arsenala, vise su zeleli 3 boda!
              Manchester ne tako los ali ocigledno da je Fergi isao na remi ili pak je cekao da se igraci Arsenala zamore, s obzirom da su napadali visokim tempom, pa da na kraju resi mec.

Vec zadnje dve godine Arsenal ima dobar prosek sa ekipama iz "velike cetvorke", ali oni gube bodove protiv "malih ekipa"... A tako se ne moze postati sampion, pogotovo ne u Engleskoj!
              Sam utisak o utakmici je da nisu dosudjena dva penala, po jedan sa obe strane tako da je tu koliko toliko "nereseno".
              Jedino sto je meni smetalo, kao navijacu ManU-a, jeste startovi Song-a koji je tek u 65-om min. dobio prvi zuti karton iako je do tada barem jedan zasluzio!
              3 ili 4 puta je startovao na igrace Manchester-a bez lopte, prvi put u 45-om min. nad Nanijem. U drugom poluvremenu po jednom nad Runijem i Kerikom!
              Tako da je to jedina zamerka, osim ova dva penala koji nisu dosudjena.

Zasluzena pobeda Arsenala... ManU izgleda ostavlja "proslavu" titule pred svojim navijacima!
              Chelsea mora da pobedi, a Manchester-u odgovara i remi. Bice gusto do kraja!

Comment

• sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Svaka cast Arsenalu, ocekivao sam da ce biti od 0-2 gola.Samo je razlika u tome sto sam ocekivao golove u Arsenalovoj mrezi.Al dobro, Mancester ove sezone igra veoma lose u gostima i nijednu ekipu sa vrha nije pobedio kao gost.
                  Sledece nedelje protiv Celzija i ako ih ne pobede ne zasluzuju titulu.Odlicna je prilika da se sledece nedelje pokazu najbolje sto mogu protiv jedinog konkurenta za titulu i da pokazu koliko zaista vrede u mecu sezone.

Comment

• Bolje bio Arsenal i zasluzeno pobiejdio,krivo mi je samo sto je SAF onako igrao 60-ak minuta,ali dobro.I dalje je sve u nasim rukama,dobiti Celsi kuci i titula je tu!
                    sigpic

Comment

• Let's go Chelsea!!
                      Titula je blizu
                      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Let's go Chelsea!!
                        Titula je blizu
                        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post
                          Let's go Chelsea!!
                          Titula je blizu
                          Tako blizu a tako daleko...

Comment

• Ferguson: Sudije će doneti Čelsiju titulu

M. Grujić | 02. 05. 2011. - 09:47h | Komentara: 111

Poraz od Arsenala je teško pao treneru Mančester junajteda Aleksu Fergusonu koji je u stilu Žozea Murinja optužio sudije da donose odluke u korist Čelsija.

Ferguson je razvio teoriju zavere u kojoj sudije uvek oštete Junajted u velikim utakmicama, što je omogućilo Čelsiju da se vrati u borbu za titulu. "Plavci" će sledećeg vikenda gostovati na Old Trafordu i moći će da se izjednače na vrhu tabele ukoliko ostvare trijumf.

Trener Junajteda smatra da to ne bi bio slučaj da je u 87. minutu dosuđen čist penal zbog starta Gaela Klišija nad Majklom Ovenom.

"Čelsi ima sada velike šanse da se potpuno vrati u igru. Sve odluke su otišle u njihovu korist, nama se to nikada ne dešava. U subotu su pobedili posle dva neregularna gola, a mi smo poraženi jer nam nisu svirali čist penal nad Ovenom. U velikim utakmicama sudije ne žele da vide ono što je očigledno kad smo mi u pitanju", rekao je Ferguson.

Iskusni stručnjak kao da je zaboravio da u prvom poluvremenu čist jedanaesterac nije sviran Arsenalu nakon igranja rukom Nemanje Vidića.

"Video sam i taj incident, ali Nemanjino igranje rukom je bilo jako teško videti, jedino se Van Persi bunio. Kod starta Klišija nema dileme, svi smo videli da je to penal, on je digao ruke iz očaja. Ovo je previše važna utakmica da se takve greške prave. Ipak, navijači će biti spremni za Čelsi, kao i mi, sećamo se šta se prošle godine dogodilo na Old Trafordu i to nas malo brine", rekao je Ferguson.

Nema gore nego kad covek nema obraza!

Comment

• Ma de on je nula od covjeka....za lose partije Manchestera on uvijek tu ima 300 opravdanja...postaje dosadan vise s tim....

Comment

• Sudije im kao nikad ne pomazu a da nije bilo sudija ne bi imali 6 bodova prednosti.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X