Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [/quote]
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Re: Premier league 2010/2011 season

Arsenal nikad i nije bio problem,ali jeste Celsi,nije jos nista gotovo @(*6sd$%
      sigpic

Comment

Gledao sam od 2-2 , tad je bio zestok pritisak , ali jbg .

Veliki timovi to ne rade tako , veliki timovi nece sebi dozvoliti da gube 2-0 od WBA-a u tako bitnoj utakmici ..

Nemojte navijaci Arsenala da mi zamjerate , ovo pisem radi toga sto mi je kraivo sto nisu dobili , a ne drago .

@(*6sd$%
        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

[quote author=Dale link=topic=2627.msg272631#msg272631 date=1300554230]
          Gledao sam od 2-2 , tad je bio zestok pritisak , ali jbg .

Veliki timovi to ne rade tako , veliki timovi nece sebi dozvoliti da gube 2-0 od WBA-a u tako bitnoj utakmici ..

Nemojte navijaci Arsenala da mi zamjerate , ovo pisem radi toga sto mi je kraivo sto nisu dobili , a ne drago .

@(*6sd$%
          [/quote]
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

[quote author=BatmanUtd link=topic=2627.msg272618#msg272618 date=1300553778]
            *T_*@SR &amp;*#GI(] *T_*@SR &amp;*#GI(] *T_*@SR &amp;*#GI(] *T_*@SR &amp;*#GI(] *T_*@SR 5 POENA PREDNOSTI!! (*#^R^ #$&amp;+|r
            [/quote]

hahahahah stvarno misle(Arsenal,Chelsea,City i Liverpool) da mogu pored zivog Fergija da osvoje titulu *T_*@SR *T_*@SR

Comment

• [/quote]

Svaka tebi čast @(*6sd$% &lt;thumbsup&gt;

Comment

• [/quote]
                Bo�e, �to je lijepo Sarajevo moje, kad je cijelo BORDO boje...

Comment

[quote author=troickifans link=topic=2627.msg272648#msg272648 date=1300554762]

hahahahah stvarno misle(Arsenal,Chelsea,City i Liverpool) da mogu pored zivog Fergija da osvoje titulu *T_*@SR *T_*@SR
                  [/quote]

#%d* #%d* #%d* #%d*

Koliko ja znam , Ferguson je trener Uniteda bio i u prosloj sezoni , i u onim sezonama kad je Mourinho vodio Chelsea tako da ta teorija blago receno pada u vodu ..

Comment

To je ono sto sam pricao , ne mogu oni doci iz Benfice , a da nisu strasni $#^%RT $#^%RT

Majstoriiiiiiiiiiiiiii &amp;8@^J &amp;8@^J &amp;8@^J &amp;8@^J &amp;8@^J

Comment

Kakav je igrac David Luiz,svaku utakmicu me sve vise odusevljava h5g6k8
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

[quote author=Dale link=topic=2627.msg273460#msg273460 date=1300584013]
                          #%d* #%d* #%d* #%d*

Koliko ja znam , Ferguson je trener Uniteda bio i u prosloj sezoni , i u onim sezonama kad je Mourinho vodio Chelsea tako da ta teorija blago receno pada u vodu ..
                          [/quote]

Pa nije ni on svemoguci,mislio sam samo na ovu sezonu-realno!

Comment

Odlicno je odigrao david luiz,a i gol mu je bio dobar.Ramires je pokazao da je igracina,a anceloti bi trebao izbaciti maludu i kalua vise iz tima jer su katastrofa odigrali.Celsi je sve u svemu razbio sitija danas.

Comment

[quote author=troickifans link=topic=2627.msg272648#msg272648 date=1300554762]
                              [/quote]

[quote author=troickifans link=topic=2627.msg274066#msg274066 date=1300649839]

Pa nije ni on svemoguci,mislio sam samo na ovu sezonu-realno!
                              [/quote]

Pa ne zivi Fergie samo ovu sezonu,zar ne? (%fsd%&amp;j
                              sigpic

Comment

City pod hitno da mjenja trenera, danas je ocito isao na x al mu se to obilo o glavu..

Comment

Working...
                                X