Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

Meni je stvarno zao fanova man utd-a, ali mi je i ujedno drago da se konacno pojavio neko ko sme da odvali runija.............xD
    A takodje i ako kerol i suarez ne izguze eskime koji ce stati u odbranu, toplo bih im preporucio da se ispisu iz fudbala i predju na aktivno igranje stonog bagmintona..........xD

Comment

Ma Premier liga je sto se tice sudjena u k...u i to velikom .. Ja kad sam vidio da onaj kreten De Jong nije dobio zuti nakon onog starta nad Ben Arfom , nisam mogao sebi da dodjem .. Covjeku je karijera bila u pitanju , hvala Bogu nastavit ce je , ali i pored toga nece igrati jos par mjeseci , a ovaj koji mu je to napravio ne dobije ni zuti ..

Fascinantno &8@^J &8@^J
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2627.msg258687#msg258687 date=1299016640]
        Pa nije namerno Runija zakacio..
        [/quote]
        Aaaaaaaaaaaaaaaaaa *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
        Ti ces stvarno da vjerujes u to &amp;*#GI(]
        sigpic

Comment

ajde bre sta se palite, zvezda osvaja titulu &amp;+I}\ &amp;*#GI(]

Comment

[quote author=Gangrena link=topic=2627.msg258645#msg258645 date=1299015704]
            Mama ga oterala na spavanje verovatno je upao u trans
            [/quote]

Comment

[quote author=Vladan link=topic=2627.msg258697#msg258697 date=1299016790]
              Aaaaaaaaaaaaaaaaaa *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
              Ti ces stvarno da vjerujes u to &amp;*#GI(]
              [/quote]
              Naravno da verujem jer sam gledala i mislim da ga nije namerno zakacio &amp;+I}\
              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Sjajna utakmica..gol Runija fantastican..steta za Vidica ali kao da je trazio drugi zuti,dva faula u dva minuta na slican nacin pri zutom kartonu...Celzi odlican u drugom poluvremenu pogotovo mali Luiz bice fenomenalan igrac i sjajno pojacanje Celzija

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2627.msg258687#msg258687 date=1299016640]
                  Pa nije namerno Runija zakacio...Ono drugo priznajem da jeste namerno. ..
                  @danijekr Kada je dao gol Luiz je opusteno stajao i onda u sekundi zapucao svaka mu cast i kako bez protivnika majke ti kada je dobio Runija u svakom duelu kakvo udaranje bez protivnika sta pricas?!Luiz je igracina a vi se uhvatili za jedan mec sto je napravio jedan prljav potez a napravio je i Vidic pa nema veze...
                  [/quote]

Pa koje rekao da nije igračina i sam sa rekao da je celzi pobjedio zbog njegove agresivnosti, a udarac bez lopte je bio kada je runi bio u naletu prema golu bez lopte a ovaj mu je podmetnuo nogu i kada je skontao sta je uradio poceo ga je tapsati.

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2627.msg258701#msg258701 date=1299016872]
                    Naravno da verujem jer sam gledala i mislim da ga nije namerno zakacio &amp;+I}\
                    [/quote]
                    *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
                    Pogledaj opet,ali ovoga puta objektivno i vidjeces sta je gnjida mala uradila i da je to itekako namjerno bilo @(*6sd$%
                    sigpic

Comment

@RRV
                      Zar ti nenavijas za Mancester? (%fsd%&amp;j

I penal nije bio! &amp;+I}\
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Nema danas nenamerno,sve je to sa namerom,u drugacije me necete ubediti

RRV navija i za jedne i za druge %QWT&amp;W
                        sigpic
                        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Comment

Alo bre sta pricate to, David Luiz je ogroman talenat, igracina %QWT&amp;W
                            Pun samopouzdanja, svaki duel sa Runijem je dobio, dao je gol...puno trci, trudi se, zna da iznese loptu duboko na protivnickoj polovini...
                            odlican igrac, bre ,nema tu dileme.Kakva prljava igra???A ono kad je Runi nokautirao covjeka laktom to nista a? #^GH*# #^GH*#
                            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Posto vidim da se navijaci Manchestera zale na sudjene,slazem se da je Luiz trebao dobiti crveni,ali pogledajte za sta Rooney u proslom kolu nije dobio crveni

http://www.caughtoffside.com/2011/02...nothing-video/
                              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Ma Vidic je bio besan zbog rezultata i poludeo je,kao da je jedva cekao da se sve zavrsi i bas mi je zao zbog njega,ste ce protiv Liverpula sada bez kapitena +-*^%* Ja i dalje tvrdim da je Luiz slucajno zakacio Runija a i da nije to svi rade a decko je fenomenalan igrac!
                                <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                                *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                                *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                                LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                                Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                                JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Working...
                                X