Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Premier league 2010/2011 season

Preduhitrio si me $#^%RT sada sam hteo da kazem
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

nemoj molim te Maradona &8@^J, jos samo ti falis pa da se liga pretvori u cirkus $JS}|

Comment

[quote author=Vladan link=topic=2627.msg156227#msg156227 date=1281953751]
        Villa ispade iz lige $#^%RT

http://uk.eurosport.yahoo.com/150820...villa-job.html
        [/quote]

+*@WT*48*
        Ma jok, dobar je on trener 7@$**

Comment

razocarao bi me da to uradi...
          toliko je pljuvao englesku i engleze i sad da dodje da radi tu... fghj48d

Comment

Sta ja da kazem na to? Bezi , bre, Maradona....
            UP THE VILLA!!!

Comment

[quote author=dacha43 link=topic=2627.msg156283#msg156283 date=1281959736]
              Sta ja da kazem na to? Bezi , bre, Maradona....
              [/quote]

Mislim da bi to bilo super za Villu! Zamisli koliko bi medijsku paznju privukao,markentiski bi profitrirao klub a ipak je Diego i odlican motivator a to je ono sto sada treba igracima.Ali naravno ne bi bilo dobro da predugo ostane jer realno nema mnogo veze sa strukom h5g6k8

Comment

Gde si bre dacho, nije te dugo bilo '65slif

Comment

Ma tu sam. Krio sam se iza Zombie avatara malo. Sad kad je pocela PL, vracam se sa starom dobrom Villa-om na profilu. Btw, izgleda da je M. City iz*usio za Milnera h5g6k8 h5g6k8 h5g6k8.

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/...citys-pursuit-

UP THE VILLA!!!!!
                  UP THE VILLA!!!

Comment

@ milanche. Slazem se sa tobom. Maradonin dolazak bi definitivno bio on pomoci u finansijskom smislu. Ok , mozda i u fudbalskom, ali samo da ne ostane duze od 1 sezone. Cisto da se malo izpopularizuje Villa.
                    UP THE VILLA!!!

Comment

[quote author=dacha43 link=topic=2627.msg156291#msg156291 date=1281960434]
                      @ milanche. Slazem se sa tobom. Maradonin dolazak bi definitivno bio on pomoci u finansijskom smislu. Ok , mozda i u fudbalskom, ali samo da ne ostane duze od 1 sezone. Cisto da se malo izpopularizuje Villa.
                      [/quote]

E to.Taj rad %QWT&W Pa ja bi prvi gledao sve utakmice Vile +*@WT*48*

Comment

Vidim u programu sk+ da Wigan-Blackpool dajete u sredu u 11h i da je to jedini termin.Može li da ide još jednom u toku nedelje ali u večernjem terminu, baš mi se gleda kako je debitant isprašio starosedeoca u gostima, a verujem da nisam jedini.A pun pogodak bi bio kada bi zamenili termin tog meča sa Bolton-Fulham koji ide večeras posle Jedinstvo M - Jedinstvo Nj.Ima li nade?

Comment

Extra, Shitty ga izduvao. +*@WT*48*

Dacho, hoce i Young ostati?
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Nemam pojma. Pise u istom tekstu da Ashley takodje nije na prodaju. Ili tu negde..lol.. ima na tom sajtu o svi klubovima i na jos jednom samo transferi i price oko istih. Goal.com i www.footballtransferleague.co.uk. Direktno sa ostrva, a i obuhvata sve ostale lige.
                            UP THE VILLA!!!

Comment

Shelsea ce prodati Drogbu ako Real ponudi 20 miliona eura,sad nude 10.Pa jesu li oni normalni,ako prodaju Drogbu mogu da se pozdrave sa titulom,ubjedljivo najbolji igrac kojeg imaju! &+I}\
                              sigpic

Comment

[quote author=Vladan link=topic=2627.msg156346#msg156346 date=1281971081]
                                Shelsea ce prodati Drogbu ako Real ponudi 20 miliona eura,sad nude 10.Pa jesu li oni normalni,ako prodaju Drogbu mogu da se pozdrave sa titulom,ubjedljivo najbolji igrac kojeg imaju! &+I}\
                                [/quote]

Ostace im Anelka.Ako ima neki igrac kojeg vise ne volim od C Ronalda onda je to ovaj lik.Drogbu ako puste stvarno nisu normalni. &+I}\

Comment

Working...
                                X