Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

*T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
    E to bi bio gori potez nego kad su u Interu svojevremeno procijenili da ce Gresko biti bolji od Karlosa i dali Roberta Realu ili kad su dali Pirla i Sidorfa Milanu,a dobili Koka u zamjenu i ne mogu se sjetit' koga jos &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
    sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2627.msg217548#msg217548 date=1293127070]
      Pa nece valjda on da se vrati. $JS}| $JS}| $JS}| $JS}| $JS}| #%d*
      [/quote]
      pa ako vam se vrati, vi se ubite,al ozbiljno.... najgori trener ikada $JS}| $JS}|

Comment

hoce li mi neko reci kada se igraju ove silne odlozene utakmice premijer lige???

Comment

[quote author=TracyMcGrady link=topic=2627.msg217672#msg217672 date=1293148215]
          hoce li mi neko reci kada se igraju ove silne odlozene utakmice premijer lige???
          [/quote]
          "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• IO NON RUBO IL CAMPIONATO
            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
            C'E SOLO L'INTER

Comment

dal neko zna kada ce odigrati blackpool ove dve tekme sto su odlozili protiv Manchestera i Totenhema

Comment

Odgodjeni vec Liverpool i Everton , samo da ne odgode sve do 4 sata

Kakav pocetak Citya . &8@^J
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Mancester vodi +*@WT*48* &amp;^@4(
                  <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                  *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                  *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                  LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                  Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                  JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Na asistenciju Runija,Berba poentira.
                    Fantasticna igra Rajana,covjek leti kao da je tinejdzer.
                    Poceo je Manci da melje,jos se ceka Runi da pogodi danas.
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Kako Berbatov igra &amp;8@^J Nadam se da ce Runi dati neki gol imao je tezak period pa da ostavi sve to iza sebe ... Fantasticna utakmica za sada,kakve je mancester prilike imao 2 puta stativa stalo mi srce svaki put... %QWT&amp;W
                      <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                      *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                      *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                      JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Jos jedna odlicna partija Berbatova i rutinska pobeda Manchestera #$&amp;+|r
                        sigpic

Comment

Odusevljen sam igrom Mancestera,konano da su poceli igrati kako dolaikuje takvom klubu.
                          Anderson briljira,moram priznati da me prijatno iznenadio,svi su odlicni u globalu. +*@WT*48*
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Ho ho ho h5g6k8
                            Man rutinski,moglo je to mnogo ubjedljivije.Fascinira kako igra Berbatov,taj covjek je morao da proigra i ovo je njegova sezona 7@$**
                            Sjutra jedan remi izmedju Arsenala i Celsija da padne $#^%RT
                            Gledao sam Fulam-Vest Hem,kakva utakmica,kakve akcije Vest Hema kod drugog i treceg gola &amp;8@^J
                            sigpic

Comment

Mozda sam subjektivan,ali nisam vidio namjeru kod Defoa,tako da mislim da mu nije trebao dati crveni...
                              Van Der Vart za 0:1
                              sigpic

Comment

Ovo je bila sudijska procjena,po meni mogao je i da ne da crveni,ali ni ja nisam siguran je li bilo namjere od strane Defoa,a onaj pomocni sudija je kriminalan,sve sto je mogao pogrijesiti,pogrijesio je.
                                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Working...
                                X