Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

Pa zbog toga sto radi na terenu i moze da ti bude drag,ono van terena je samo nesto dodatno,ali ono na terenu je najbitnije,bar ja tako gledam igrace i zato mi je neki drag neki ne.

Kako nekome moze biti Essien je drazi od Fletchera je bilo njegovo pitanje.Pa svako ima svoj ukus,glupo pitanje jako. #%d*
    sigpic

Comment

Pa da , logicno , ali postoje igraci koji su strasni dok igraju , ali eto imaju neko ponasanje van terena koje mnogima smeta , nafurani su ili nesto tako , pa ih mnogi bas radi toga ne vole ;)

Zato sam naveo ono kao primjer ..
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

[quote author=Dale link=topic=2627.msg212203#msg212203 date=1291938032]
        Pa da , logicno , ali postoje igraci koji su strasni dok igraju , ali eto imaju neko ponasanje van terena koje mnogima smeta , nafurani su ili nesto tako , pa ih mnogi bas radi toga ne vole ;)

Zato sam naveo ono kao primjer ..
        [/quote]
        Ma to sad novine pisu svasta,kakvi su oni u privatnom zivotu mi to ne mozemo znati,na primer ja C.Ronalda ne volim ne zato sto pricaju da je gay ili sto je ne znam sta radio van terena,nego mi se ne svidja kao igrac.Ne zna da gubi,nije timski igrac i jako mu je bitna njegova statistika,zeli da sve u timu bude njemu podredjeno i takve stvari.Essien se cini kao dobar covek,nekako miran i povucen.Ali stvarno,koliko samo trci i koliko posla odradi na terenu,po meni je najbitniji igrac Chelsea sada.
        sigpic

Comment

Pa i po meni je , i po 99 % ljudi , ali evo vidis da ima i onih kojima je on los igrac . . .

NE los , nego jednostavno nije dovoljno dobar za Chelsea $%&amp;5qw7

Comment

Essien je na toj poziciji bas zadnjeg veznog ne centralnog kao sto je Xavi na primer,najbolji igrac danas a i kad se ti pomesaju zadnji i centralni,svakako je u samom vrhu sa Gerrardom,Iniestom,Xavijem,Fabregasom.Od Lamparda je svakako bolji igrac.Lampard je jedan od onih koji su hvaljeni vise nego sto su zasluzili.
            sigpic

Comment

Koja je legenda Rio,krenula su previranja pred mec sa Arsenalom. &amp;*#GI(]
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Ha ha u potpunosti se slazem s njima!
                Kada vidim Teveza tako obucenog , kao da je krenuo na planinarenje....samo mu skafander fali....

Comment

[quote author=manda link=topic=2627.msg212148#msg212148 date=1291929361]
                  Muchosgracias,da li navijas za Celzi?
                  Posto vidim da si najostri kriticar tog kluba,da li neko zadovoljava tvoje standarde u njemu?
                  [/quote]
                  Vise kritikujem sastav igraca nego kluba, ako se razumemo. Mada se i klub ponasa razocaravajuce, gde to ima da sa fudbalskim radom kluba rakovode 7 ljudi t.z. fudbalski bord direktora + talijanski idiot = 8 ljudi.
                  Zadovoljavaju standarde ali oni su sada vrlo lose postavljene. Da budem jasniji, Drogba je dobar, kao i Malouda. Ali jednostavno klub takvih ambicija ne sme si dozvoliti da igraca kao Drogba i Malouda budu glavne zvezde ekipe. To je stvarno zabrinjavajuce.

Comment

Otkud to da je Malouda medju 5 glavnih igraca u Chelseau , a kamoli da je glavna zvijezda ?

Comment

[quote author=Dale link=topic=2627.msg212188#msg212188 date=1291935457]
                      Ti ocigledno zivis u nekom drugom svijetu , kad mislis da bi svako uzeo Fletchera prije Essiena ..

To sto navijaci Uniteda tako kazu je sasvim logicna prica , jer im je Darren prirastao srcu sa svojim zalaganjem i odlicnim partijama , isto kao i ja koji navijam za Barcelonu ne bih mijenjao Iniestu ili Xavia , ili bilo koga za 2 Ronalda , i Valdesa za Casillasa ili bilo sta ..

Ali evo , mislim da bi bilo idealno da otvorimo temu na to ko je bolji igrac Essien ili Fletcher , pa da vidimo da li se s tobom slaze vecina i da li si upravu kad kazes da bi svako ko realno vidi stvari uzeo Fletchera prije Essiena ..

Svako Chelseavu utakmicu komentatori neprestano pricaju o tome da je Essien mnogo nedostajao Chelseau i da je u ovom trenutku vjerovatno najbolji igrac tog tima .

Ako si ti upravu da je Fletcher bolji od Essiena , onda bi Fletcher u Chelseau bio najbolji igrac..

Ali dobro , nemam ja sta s tobom pricati , kad si ti rekao da je Lampard klasa za Premier ligu , a ne svjetska klasa ..

Mislim vezni igrac koji postigne toliko golova za jedan tim kakav je Chelsea da nije svjetska klasa je za mene stvarno neshvatljivo , ali eto , ocigledno da nas dvojica imamo neke drugacije poglede na englesku ligu i na fudbal uopsteno ..

Uzivaj @(*6sd$%
                      [/quote]
                      Kako mozes usporedjivati Xavia i Iniestu sa Essiena? Valdesa za Casillasa svakako da ga ne bi menjao, Valdes je dugi niz godina na golu Barcelone isto kao Iker na golu Reala. A sta je Essien Chelseau?
                      U cemu je Essien najbolji igrac tima Chelsea? To sto ne zna voditi loptu? To sto je mentalno vrlo nestabilan, pod pritiskom? Essien je bio najbolji igrac Chelsea dok je bio van terena. Mozda to zvuci vrlo nezahvalno, mozda i je nezahvalno, ali tako je bilo. Da taj konj Ramires nije na teren, Essien bi bio na meti ove sezone jer jednostavno on je jedna velika sramota. Ja bar kazem zasto Essien nije toliko dobar koliko je hvaljen. A ti mi kazes da su komentatori rekli da je najjaci igrac Chelsea, boze sacuvaj.

Ovo zadnje je opet povratak na pocetak. Kakav je to tim Chelsea? Ovisi sa kakvim ocima gledamo. Da je kriterij grupa Lige Sampiona, to je odlican sastav. Da je kriterij 1/4-finale onda mozemo reci da je to jedna koliko toliko dobra ekipa. Ali moj kriterij je prvak Europe, prvak sveta. A Chelsea u tom pogledu, je vrlo slab sastav.

Comment

[quote author=Dale link=topic=2627.msg212354#msg212354 date=1291991932]
                        Otkud to da je Malouda medju 5 glavnih igraca u Chelseau , a kamoli da je glavna zvijezda ?
                        [/quote]
                        A mozda bi mi pomogao i rekao bi mi kakva je uloga Maloude zadnjih 2 i po sezona? Mozda je onaj siroti Anelka glavni igrac? Pa to je jos tragicnije.

Comment

Ja nisam pricao o Chelseau kao timu , ja sam pricao samo o Essienu ;)

Pitaj komentatore po cemu je njima to Essien najbolji igrac trenutno u Chelseau , jer meni je odavno ..

Vidio si sinoc sta su napisali i Joe Cole i Caniggia i vidis li mozda da svi pisemo da je Essien igracina , da je najbitniji u Chelseau , samo ti pises nesto da je bio najbolji dok nije igrao ..

Ne znam da li ga mrzis ili sta vec , ali stvarno , pogledaj malo sta pises ..

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2627.msg212191#msg212191 date=1291936376]
                            Ma pusti ga,jasno mi je donekle kad navijac Manchestera kaze da ne bi mjenjao Fletcher-a,ali kad neko drugi to kaze to mi nikako nije jasno.Govorio je za Chelsea kako da su odlicna ekipa ne bi ispali u Carling Cup-u,a Manchester koga on stalno hvali ispadne od West Ham-a i on i dalje hvali Manchester a kritikuje Chelsea,isto ko da je navijac United-a.Volio bih i ja da Liverpool cini 11 Torres-a i Gerrard-a ali treba biti realan.Njemu skoro nijedan igrac u Chelsea ne valja i govori da je Manchester dosta bolji,a i jedni i drugi ispali u kupu,i jedni i drugi zavrsili prvi u svojoj grupi u Ligi Prvaka,i u prvenstvu ih samo jedno mjesto djeli.Ocigledno ne shvata da je Premiership najjaci na svijetu i da svako svakog moze dobiti,da bi se u ovakvog ligi i Barca namucila.
                            [/quote]
                            Premiership nije najjaci na svetu, vec najkompetitivniji. Ali to nije bolji kvalitet. Jedino Spursi i City su bolji nego pre neke sezone. United je slabiji, Arsenal, o Liverpool i Chelsea ne moramo ni da govorimo. Mozda preterujem, ali bojim se da ce Premiership postati kao Bundesliga u najgorih dana.

Comment

Reci mi koja je liga jaca od Engleske?
                              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=Dale link=topic=2627.msg212197#msg212197 date=1291937479]
                                Pa upravo to JC , o tome i pricam ..

To je isto kad bi ti , koji navijas za Liverpool vodio sa mnom , koji navijam za Barcelonu diskusiju i ja tebi kazem :

Kakav bolan Villa , bolji je Torres od njega ili ti meni obrnuto ..

Njih dvojicu sam uzeo samo kao primjer , jer su otprilike podjednako dobri , a i igraju iste pozicije

Ja sam 100000000 puta vidio da navijac nekog tima dize igrace tog tima , ali ovako ruzne rijeci pisati o igracini kakva je Essien , jos da to radi navijac Chelseaa stvarno ne razumijem .. Njemu nije jasno kako je meni Essien drazi od Fletcher a..

Pa mozes li mi molim te objasniti sta to Essienu fali , pa da ti nije jasno sto je on meni drag i sto mi je drazi od Fletchera , da li na terenu ili van njega radi neke bezobrazne postupke , da li je drzak ili bilo sta .. Ne , vec je fair i vise nego fair fudbaler , voli djecu , pomaze im u razvoju , da bi za nekih 10tak godina bilo dobri mozda bas kao on , stalno je s njima , i tebi pored svega toga nije jasno kako je on meni drag .

$%&amp;5qw7 $%&amp;5qw7 $%&amp;5qw7 $%&amp;5qw7 $%&amp;5qw7
                                [/quote]
                                Ja nikad nisam rekao da je Fletcher sjajan a Essien djubre. Jednostavno sam rekao da su tu negde, i kada bih trebao birati, uzeo bih Fletchera, pre svega zbog psihe.
                                Ovaj zadnji deo je stvarno nepotreban, sta mene briga sta on to radi van terena? Mada, kad je zaradio crveni karton protiv Fulhama u zadnji 10 sekundi, sledeci dan je vec bio u Gani u humanitarnoj akciji, dok su igraci Chelsea trenirali za susret sa, kako ide, Sunderlandom mislim da je bio. Oko ponasanje na teren, ja bre trazim drske igrace. Zato sam obozavao jedan Ballak, ne mogu da zaboravim njegov body-chek nad Evrom u proslogodisnjem Community Shield, to je prava stvar. Jer kad igras protiv takve karaktere, moras biti sve samo ne fer igrac. Kako mozes biti fer igrac protiv jednog Messija na primer, kad god se neko priblizi na 10 cm dok on ima loptu, on pocinje da mase rukama vrlo bezobrazno.
                                Ali sad Chelsea pokusava biti sto vise simpatican javnosti, pa zato vise igraci i ne reaguju kod sudaca cak i kad sudija radi pogresku na stetu Chelsea, kao dva penala proiv Marseilla u sredu. Ali sta cemo, ja samo mogu poruciti klubu i timu Chelsea da produze tako, jer najsimpaticniji javnosti ce biti kad su mirni i tihi i kad gube utakmice. Tako ce ih svi voljeti, kao sto vidimo i sad u primer sa Essienom.

Comment

Working...
                                X