Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baloteli je stvarno za ludaru.

Inace postavio sam to u temi Liverpool ali evo i ovde da kazem,Dzerard bi mogao da se vrati na teren za vikend protiv WBA.
    sigpic

Comment

• Koja legenda ovaj Baloteli ja ne verujem
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Dokle Mario?

Comment

• Candid vrhunski avatar

Comment

• Imate anketu postavljenu pa ko zeli nek glasa nikog ne tjeram ,ali da znate da cu znati ko je glasao,a ko nije
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Suarez po meni...

Čovek me je iznenadio. Prvo sam mislio da mu treba vremena da se uklopi jer dolazi iz holandske lige u PL (uvek se nažalost setim Kežmana) a isto sam se pitao da li će uopšte da se uklopi (opet Kežman). Ali čovek je eksplodirao već na startu!

LUIS SUAREZ dobija moj glas ;)
              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
              C'E SOLO L'INTER

Comment

• David Luiz

Comment

• Ovaj Bolteli je majmuncina nevidjena
                  Inace moj glas ide Suarezu,odlican potez Liverpula,opravdao je ocekivanja a bice i jos bolji verujem
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Moj glas dobija David Luiz.Decko igra fenomenalno,bez greske cak je postigao dva gola do sad u dresu celsija.

Comment

• Srce kaze Dzeko,glava kaze Suarez ,ali moj glas ide Suarezu jer je ovo dosad sto je pokazao
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Fedex ba View Post
                        Moj glas dobija David Luiz.Decko igra fenomenalno,bez greske cak je postigao dva gola do sad u dresu celsija.

Comment

• Glasao sam za Dzeku , jer bih volio da bude tako , ali dosad nije , niti blizu , ali bit ce bolje ..

Mislim da su sve opcije ukljucene . Torres je do sada najgori , ali ko zna sta ce biti za pola godine , mozda opet bude razvaljivao

Da je Bent presao u neki veci klub , vjerovatno da bih njemu dao glas , jer razvaljuje , ali dok je u Villi ne moze , jer tesko da ce s tim timom ostvariti neke zapazene rezultate , mada bih volio da grijesim

A od Luiza ocekujem samo jos vise , jer je decko masinerija i znao sam sa sigurnoscu da ce da bude veeeeliko pojacanje ;)
                          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ja sam glasao za Benta

Comment

• Ma, Luiz bez premca za sad ...

Comment

• Luiz je defininitvno najbolje pojacanje zimskog prelaznog roka, donio je dosta svjezine u odbranu Čelzija.. Brzo se uklopio i izbacio Alexa iz prvih 11 a plus je postigao neke vazne golove.
                                @Ljuba90, hvala druze i ja sam isto reagovo kad sam vidio sliku prvi put

Comment

Working...
                                X