Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

[quote author=Layzick link=topic=2627.msg244143#msg244143 date=1297017820]
    Koji antifudbal danas u 5....Kenny doktor antifudbala
    [/quote]

Naravno,ipak je trebao krenuti sa Ngogom,Suarezom,Kuytom,Jovanovicem i napasti svim silama,ipak je Chelsea nizerazredni klub i tako ih svi napadaju.Kenny je pokazao da je veliki trener upisali smo 4 pobjede zaredom i vec 4 utakmice nismo go primili,a to sto ti smatras da je to antifudbal to je druga stvar.Prvo ono nije bio antifudbal,a drugo ja vise volim gledati i antifudbal i da moj tim pobjedjuje nego da igraju atraktivno,a da gube.
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Pa ne moze , ali ne znam sto je davao tolike pare za njega i toliko su ga htjeli ako nece igrati . Stalno se nesto zale na Bosingwu , dovedu Luiza kojeg su tolio htjeli i opet on klupa , a Bosingwa prva .. Umjesto da Ivanovica stavi desno , Terrya i Luiza u sredinu i Ashleya lijevo i to je to ..
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Ova zadnja mi je najdraza #$&amp;+|r
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

Nema to veze sa pobedama i porazima,ali trener koji pocinje protiv Stoka i Chelsija sa formacijom 5-3-1-1 nece dugo trajati,vodi najveci klub u Engleskoj a igra mu se zasniva na bunkeru uz jednog isturenog napadaca,a danas je na sve to taj napadac bio Kujt,kome vise prilici da igra zadnjeg veznog.

Comment

Pa , ne treba valjda onaj mutavi N&#039;Gog igrati ? ^*#(-

Comment

[quote author=Layzick link=topic=2627.msg244164#msg244164 date=1297018800]
              Nema to veze sa pobedama i porazima,ali trener koji pocinje protiv Stoka i Chelsija sa formacijom 5-3-1-1 nece dugo trajati,vodi najveci klub u Engleskoj a igra mu se zasniva na bunkeru uz jednog isturenog napadaca,a danas je na sve to taj napadac bio Kujt,kome vise prilici da igra zadnjeg veznog.
              [/quote]

Ja ne znam kako neko moze prigovarati covjeku koji ostvari 4 vezane pobjede sa ovakvim Liverpool-om,pitat cu te ja kakva ce formacija biti kad pocnu igrati Carroll i Suarez,da nam mozda ne trebaju igrati Ngog i Jovanovic #%d* .Kenny je poznat po ofanzivnoj igri i to ce se vidjeti kad nam svi igraci budu spremni.

Comment

Ne znam Layzick , mozda ne volis Liverpool ili sta vec , ali Kennyu stvarno treba svako odati priznanje &amp;8@^J &amp;8@^J

Pa covjek je vezao 4 pobjede , a do prije 2 mjeseca nisu mogli 2 da vezu kako treba , jos kad Carroll i Suarez budu tu bit ce ovo pakleno

Comment

[quote author=Layzick link=topic=2627.msg244164#msg244164 date=1297018800]
                  [/quote]
                  A kako bi ti igrao da imas samo jednog napadaca koji jos nije spreman?Kenny je ovo lepo odradio,sad ce sa Suarezom sigurno igrati ofanzivnije,a kad se Carroll oporavi bice odlicno.
                  sigpic

Comment

Razlika je sto vi Liverpool smatrate autsajderom pa vam ovakva igra i odgovara,ja Liverpool smatram ekipom koja u najgorem slucaju treba da se bori za mesto u LS i da ima svoj prepoznatljiv fudbal a ne da igraju bunker kao Wigan koji se bori za opstanak.

Chelsea danas dosta nepovezan,tesko je napadao,mada i ne cudi s obzirom na formu u poslednjih 10 kola.

Comment

[quote author=Layzick link=topic=2627.msg244178#msg244178 date=1297019280]
                      Razlika je sto vi Liverpool smatrate autsajderom pa vam ovakva igra i odgovara,ja Liverpool smatram ekipom koja u najgorem slucaju treba da se bori za mesto u LS i da ima svoj prepoznatljiv fudbal a ne da igraju bunker kao da Wigan koji se bori za opstanak.

Chelsea danas dosta nepovezan,tesko je napadao,mada i ne cudi s obzirom na formu u poslednjih 10 kola.
                      [/quote]
                      Jel treba da ih smatram jacom ekipom od Chelsea dok nam igraju Ngog.Lucas,Maxi,Kyrgiakos,Poulsen,Jovanovic?Isli su na sigurno jer im treba pobeda i to su i uradili,sto Mourinha niko ne pljuje za bunkere koje je igrao sa Interom,a imao je strasne igrace.
                      sigpic

Comment

[quote author=Layzick link=topic=2627.msg244178#msg244178 date=1297019280]
                        Razlika je sto vi Liverpool smatrate autsajderom pa vam ovakva igra i odgovara,ja Liverpool smatram ekipom koja u najgorem slucaju treba da se bori za mesto u LS i da ima svoj prepoznatljiv fudbal a ne da igraju bunker kao Wigan koji se bori za opstanak.

[/quote]

Ti mi reci koga bi stavio danas u sastav,ali nemoj govorit Suareza jer on jos nije spreman.

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2627.msg244170#msg244170 date=1297019010]
                          Ja ne znam kako neko moze prigovarati covjeku koji ostvari 4 vezane pobjede sa ovakvim Liverpool-om,pitat cu te ja kakva ce formacija biti kad pocnu igrati Carroll i Suarez,da nam mozda ne trebaju igrati Ngog i Jovanovic #%d* .Kenny je poznat po ofanzivnoj igri i to ce se vidjeti kad nam svi igraci budu spremni.
                          [/quote]

Ne daj Boze da neko prigovara coveku koji je ostvario 4 pobede za redom,poremeticemo kosmicku ravnotezu. $#^%RT

[quote author=S-Nash link=topic=2627.msg244177#msg244177 date=1297019261]
                          A kako bi ti igrao da imas samo jednog napadaca koji jos nije spreman?Kenny je ovo lepo odradio,sad ce sa Suarezom sigurno igrati ofanzivnije,a kad se Carroll oporavi bice odlicno.
                          [/quote]

Sigurno ne bih igrao sa 5 u odbrambenoj liniji,i na sve to pravi izmene Poulsen-Meirales i ubacuje Aurelia umesto Maxija,sto ti dodje na napad 0.Nema veze,tek ce se videti boljka njegove taktike protiv slabijih ekipa,koje ne jure pobede protiv Liverpoola.
                          Ono sto hocu da vam kazem jeste da Chelsea,Man.Utd,Arsenal imaju svoj prepoznatljiv stil igre i protiv svakog igraju na pobedu i hoce da drze tempo i utakmicu u nogama.Kenny je danas dosao po nereseno i to 0-0,gol je cista glupost Ceha i delimicno Ivanovica.

Comment

Chelsea je isao na pobjedu protiv Barce u LS onda ?

Nije igrao bunker , tacnije bunkercinu ?

Comment

[quote author=Layzick link=topic=2627.msg244187#msg244187 date=1297019602]
                              Ne daj Boze da neko prigovara coveku koji je ostvario 4 pobede za redom,poremeticemo kosmicku ravnotezu. $#^%RT

Sigurno ne bih igrao sa 5 u odbrambenoj liniji,i na sve to pravi izmene Poulsen-Meirales i ubacuje Aurelia umesto Maxija,sto ti dodje na napad 0.Nema veze,tek ce se videti boljka njegove taktike protiv slabijih ekipa,koje ne jure pobede protiv Liverpoola.
                              Ono sto hocu da vam kazem jeste da Chelsea,Man.Utd,Arsenal imaju svoj prepoznatljiv stil igre i protiv svakog igraju na pobedu i hoce da drze tempo i utakmicu u nogama.Kenny je danas dosao po nereseno i to 0-0,gol je cista glupost Ceha i delimicno Ivanovica.
                              [/quote]
                              Pa dobro,trebao je Poulsen umesto Lucasa,a Aurelio-Maxi je ok jer je cuvao rezultat.Bolje trenutno nema i ne moze,na leto ce doci bolji igraci i to je to,a sa Suarezom i Carrollom ce se ove sezone napadati.Protiv Wolwesa je imao spica i non-stop su napadali,tako ce biti i u nastavku sezone.Kenny ima cilj,a to je 4.mesto,sto i nije nemoguce.

A i pored tog bunkera je Liverpool imao 3 odlicne sanse od kojih je iskoristio 1,a Chelsea osim one Torresove nijednu vise,tako da je jasno ko je bio bolji i zasluzio pobedu.
                              sigpic

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2627.msg244182#msg244182 date=1297019474]
                                Ti mi reci koga bi stavio danas u sastav,ali nemoj govorit Suareza jer on jos nije spreman.
                                [/quote]

Odigrao bi formacijski 4-5-1 koja se transformise u 4-3-3,odbranu i golmana da ne pominjem,slicni igraci bi igrali samo sto bi levog beka igrao Aurelio a levo krilo Jonhson,desno Kujt,sredina Meirales,Gerrard i Poulsen i u napadu N&#039;gog(a u drugom pol. bi ubacio Suareza.)

Comment

Working...
                                X