Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier league 2010/2011 season
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Premier league 2010/2011 season
Dusane , i ja sam ih igrao , ali s njima se nista ne zna nikad $%&5qw7
Oni uvijek namuce Manchestere , Arsenal , Chelsea , Liverpool , a ne mogu nista slabijim timovima , ali eto i ja se nadam da ce dobiti
Ma uredu , nisam rekao da si sve ti , ali dobijam ih cesto u zadnje vrijeme , mada to nije ni bitno
Comment
-
[quote author=Dale link=topic=2627.msg243301#msg243301 date=1296920748]
Oni uvijek namuce Manchestere , Arsenal , Chelsea , Liverpool , a ne mogu nista slabijim timovima , ali eto i ja se nadam da ce dobiti
Ma uredu , nisam rekao da si sve ti , ali dobijam ih cesto u zadnje vrijeme , mada to nije ni bitno
[/quote]
Ma pusti ga nije vredan raspravke .. nek udara minuse do sutra ako hoce ako ga to cini srecnim ...sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
[quote author=Dale link=topic=2627.msg243301#msg243301 date=1296920748]
[/quote]
Nadam se da ce da pojacaju u 2. poluvremenu.
Comment
-
Da li je moguce Arsenal , da li je moguce ? #%d* #%d* #%d* #%d*
Comment
-
Boze samo sacuvaj 7&@%q #%d*sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
OD 0-4!!! KAKVE PRSOTINE!!! &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR &*#GI(] *T_*@SR
Comment
Comment