Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Premier league 2010/2011 season

[quote author=-dacha- link=topic=2627.msg236303#msg236303 date=1295991239]
    Kakav Berbatov,on jeste car,ali Kleo je klasa l5'%9 l5'%9 $#^%RT
    [/quote]
    Joj niko me ne razume $#^%RT $8#a Berbatov je klasa a mancester pokazao ko je i sta je,sampion! '65slif &^@4(
    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

E zbog ovakvih utakmica se sjetim zasto volim fudbal a posebno engleski fudbal.Svi igraju,svi! &amp;8@^J
      Sjajan preokret,Berba je igracina &amp;+I}\
      Cicarito promasio mnogo sansi,Gigs legenda,kako proigrava,kako prodire u tim godinama &amp;8@^J
      sigpic

Comment

Pih, zaboravio sam da gledam. #%d*

Comment

Auuu svaka cast kraljevi &amp;8@^J &amp;8@^J &amp;8@^J
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Adebayor u Realu na posudbi,a Atletico Madrid odbio ponudu Chelsea od 60 miliona eura za Aguero-a i Godina.
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2627.msg236326#msg236326 date=1295992533]
              Adebayor u Realu na posudbi,a Atletico Madrid odbio ponudu Chelsea od 60 miliona eura za Aguero-a i Godina.
              [/quote]
              Chelseaev glasnogovornik je to demantovao, a ja mu verujem jer Chelsea nije sposoban za takav posao.

I zelio bih da cestitam titulu Manchester Unitedu, the new invincibles.

Comment

Predsjednik Atletico-a je to izjavio,sad pitanje je ko govori istinu od njih dvojice.
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

Liverpul - Fulam, 21h Sport Klub 5

Interesantno je da je Liverpul svoju drugu najveću pobedu u istoriji ostvario upravo protiv Fulama, u drugoj rundi Liga Kupa, septembra 1986. godine, bilo je 10:0 za &#039;crvene&#039;. U poslednja četiri međusobna susreta, Obe ekipe imaju po jednu pobedu i ostvarena su dva remija, a FUlam ima bolju gol razliku (3:2).

http://www.sportklub.info/vest.php?i...h-sport-klub-5
                  IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

Comment

Gledali neko Liverpul,kakvi su?
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Gledam ja,onako igraju,prvih 15-20 minuta su dobro igrali,napadali su onda ih je Fulham primirio do pred kraj poluvremena i onda je ponovo zadnjih 5 minuta mozda Liverpool poceo napadati.Nadam se da ce Cole i Pacheco uci u drugom poluvremenu,a pretpostavljam da si ovo pitao zbog kladionice,i meni su ostali jos samo oni,ako ponovo padnem na jednom ima da zapalim kladionicu $#^%RT

Comment

Tako je Liverpool !

Nisam gledao utakmicu , ali rezultat mi je dovoljan

To je Liverpool koji svi zelimo da vidimo , nebitno , navijali za njega ili ne
                        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Zadnjih 10 minuta su me 3 znoja oblila $#^%RT ,ni priblizno dobra igra kao protiv Wolvsa ali su bitna 3 boda i 2 uzastopna pobjeda i s obzirom da je sljedeca protiv Stoke-a kuci mogli bi to biti 3 uzastopne pobjede.Sretan gol smo dali u stvari autogol Pantsil-a $#^%RT i onda smo do kraja utakmice cuvali rezultati gdje Fulham nije imao neke velike sanse tek je Dembele pred kraj utakmice imao dobru sansu.Sad smo 7 i Kenny polako stavljava stvari na svoje mjesto.YNWA

Comment

Bravo,Liverpul. h5g6k8
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Nisam gledao mec ali vidio sam statistiku i po njoj se moze reci da je liver imao dosta srece,fulham je zabio autogol a imali su vise suteva na gol od redsa.btw i ja sam cekao livera na tiketu,ali daleko su oni jos od igre koju su pruzali,ne svidja mi se sto samo na trenutak bljesnu kao protiv wolwsa.

Comment

a izgleda cim gerard igra liver se pocne patit,dok njega nije bilo igrali su bolje #%d*

Comment

Working...
                                X