Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kobe Bryant
Collapse
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View Post[quote author=3 sekunde u reketu link=topic=2619.msg271825#msg271825 date=1300487265]
Kobe dunks over Ben Wallace(High Quality)
Dal cu nekad da vidim nesto PRIBLIZNO ovim u danasnjem NBA-u???
Comment
-
Comment
-
Last edited by Ernesto; 21-06-11, 04:11."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Comment
-
Sudeći prema vestima iz Turske Alan Ajverson bio je samo prethodnica ostalim američkim NBA zvezdama. Posle pleja Nju Džersija Derona Vilijamsa crno-beli iz Istanbula žele da ovoga leta angažuju, glavom i bradom, Kobija Brajanta! Ovu vest saopštio je trener Bešiktaša Ergin Ataman.
- Razmišljai smo koga bismo još mogli da dovedemo pored Vilijamsa od NBA asova. Ako Kobi želi da igra sa Deronom u ekipi možemo da razgovaramo o tome - rekao je Ataman i najavio za sledeću nedelju put u SAD na pregovore sa zvezdom LA Lejkersa i njegovim agentom.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Last edited by Ernesto; 19-07-11, 04:23."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
Comment