Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kobe Bryant
Collapse
X
-
https://www.reddit.com/r/lakers/comm...ality_forever/
Dzordan
"I am in shock over the tragic news of Kobe's and Gianna's passing. Words can't describe the pain I'm feeling. I loved Kobe - he was like a little brother to me. We used to talk often, and I will miss those conversations very much. He was a fierce competitor, one of the greats of the game and a creative force. Kobe was also an amazing dad who loved his family deeply - and took great pride in his daughter's love for the game of basketball. Yvette joins me in sending my deepest condolences to Vanessa, the Lakers organization and basketball fans around the world.
sigpic
Comment
-
Stef promijenio sliku na tw
Janis izbrisao tw i ig
Milwaukee Bucks' NBA star Giannis Antetokounmpo has deleted all social media handles after the passing away of his all-time idol and mentor - Kobe Bryant.
https://www.republicworld.com/sports...ant-death.html
Massachusetts Middle School teacher here, showing my support to a true legend who influenced my love of the game
The Las Vegas High Roller Tribute to Kobesigpic
Comment
-
-
Originally posted by Mrkela View PostIma i onaj vidovnjak na twitter sta je 2012 stavio da ce poginut u helikopteru
Samo bih jebao ove što prave ove retardirane crtaće i to jako. Ne znamo mi obični ljudi ništa o ezoteriji, bajanju i tim kurcima.
Sad bih ja njima sudio za ovaj isečak. Kažu za ovo "pa šta svi su znali da se Kobe vozi helijem uvek".
Pa da druže ali odakle potreba da isceniraš smrt nekoga i ekranizuješ, to mi je totalno retardirano. Vozi se i dosta sportista kolima pa ne stavljate to u te gluposti.
Ovakve zafrkancije(da ublažim maksimalno) trebale bi biti zabranjene. Ne možeš da stavljaš šta ti se kurac digne u ta sranja od animiranih zajebancija.
Comment
-
Knedla i suze, i ako se trudim da ne izbacujem, same silaze niz lice. Ko ludak čitam šta se piše, gledam slike i brojne navode šta se u stvari dogodilo tog tragičnog jutra. Ubila me u pojam svaka napisana reč, post, tvit poznatih i nepoznatih ličnosti koji sa takvim poštovanjem pričaju i pišu o besmrtnom delu i ličnosti velikog virtuoza Kobija Brajanta.Sve me pogađa i udara do srži ali moram izdvojiti plač Doka Riversa i objavu nestašnog dečka NBA lige Lamara Odoma.
Comment
Comment