Dobrodosao !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dobrodoslica novim clanovima na MotoGP pdf!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
o,izgleda da sam promasio temu.ovde se pridruzuju novi clanovi,a ja napisao na temi koja se bavi danasnjom trkom.ok,evo me i ovde,veliki pozdrav svima,i u zdravlju se citali ubuduce.
p.s. nisam nepismen,uvek pisem samo malim slovima,osim ako nije ime u pitanju,ili nesto bitno i zvanicno.ma,verujem da se mi,ljubitelji ovog sporta sasvim dobro razumemo.do citanja,jos jednom,pozdrav!!!!!!
Comment
-
Originally posted by kolega View Posto,izgleda da sam promasio temu.ovde se pridruzuju novi clanovi,a ja napisao na temi koja se bavi danasnjom trkom.ok,evo me i ovde,veliki pozdrav svima,i u zdravlju se citali ubuduce.
p.s. nisam nepismen,uvek pisem samo malim slovima,osim ako nije ime u pitanju,ili nesto bitno i zvanicno.ma,verujem da se mi,ljubitelji ovog sporta sasvim dobro razumemo.do citanja,jos jednom,pozdrav!!!!!!nisi jedini za koga velika slova ne postoje
don't be scared homiesigpic
Comment
-
pozdrav svima,evo jos jednog ljubitelja dvotockasa.Rosijevac sam od kada pratim moto gp,ali ako sam mislio da cu za nekoga navijati posle njega to je bio Super Sic.
Vec mi je sve glupo bez njega ali tako je kako je.
jos jednom pozdrav svima i drago mi je sto sam postao deo moto gp porodice sa Sport Kluba
Comment
Comment