Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dobrodoslica novim clanovima na MotoGP pdf!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
i konacno da upoznamo i mladjeg bratadosta smo slusali o tebi,a meni je dovoljno da znam da si lud lud lud,da bi ti od
pozelela dobrodoslicu
posto navijas za danija,rekla bih da ces ovde najveci problem imati sa mnom
i nemoj da se zadrzis na samo jednom postu
don't be scared homiesigpic
Comment
-
Pozdrav svim ljubiteljima moto gp-a
Evo tek sad skapirah da sam već godinu dana na ovom forumu , pa je red i da progovorim baš kao i beba, bar niko neće reći da spamujem forum - 1 poruka godišnje nije mnogo
Vidim po broju strana sa komentarima za trke koliko je manje interesovanje za moto gp sad u odnosu na početak sezone.
Očigledno, malo je neutralnih ljubitelja moto sporta a više navijača, pa ni ja nisam bolji. I meni je bilo muka da pratim i da se nerviram prethodne 3 godine, konačno ove sezone malo radosti i za mene. Nadam se da će iduće godine biti još veća borba za titulu.
P.S. Ume li neko da mi objasni kako da ubacim nešto u potpis, evo već pola sata probam i nema šanse, ili se to dobija sa statusom.Casey Stoner......The Bike Whisperer
Comment
-
Dobro dosao i zvanicno, nadam se da ces sada biti aktivniji i popraviti godisnji prosek postova (pogotovo ako naijas za Rosija) Popis moze svako da ima, ides u Settings u gornjem desnom uglu ekrana, pa sa leve strane na opciju Edit signature i napises sta hoces, mozes stavljati i slike, gledaj samo da ne zauzme pola strane
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Pozdrav svima koji dele istu ljubav prema MotoGP-u
Ja sam Zoran iz BG-a i prijavio sam se na ovaj forum da bih ublazio svoju tugu zbog gubitka jednog velikog vozaca #58
Kao prvo navijac sam bio Super Sic-a i naravno Rossi-ja jos uvek. U Sic-u sam video jedinog pravog naslednika Rossi-ja i ne mogu da zamislim sledecu trku i uopste ovaj sport bez njega.
Volim motore, ali me je istih strah jer ne mogu da se kontrolisem dok ih vozim, pogotovo onaj osecaj kada se vrati u nizi stepen prenosa i okrene rucica gasa ka sebi koliko moze.
Eto za pocetak toliko od mene!
Comment
-
Originally posted by night.walker View PostPozdrav svima koji dele istu ljubav prema MotoGP-u
Ja sam Zoran iz BG-a i prijavio sam se na ovaj forum da bih ublazio svoju tugu zbog gubitka jednog velikog vozaca #58
Kao prvo navijac sam bio Super Sic-a i naravno Rossi-ja jos uvek. U Sic-u sam video jedinog pravog naslednika Rossi-ja i ne mogu da zamislim sledecu trku i uopste ovaj sport bez njega.
Volim motore, ali me je istih strah jer ne mogu da se kontrolisem dok ih vozim, pogotovo onaj osecaj kada se vrati u nizi stepen prenosa i okrene rucica gasa ka sebi koliko moze.
Eto za pocetak toliko od mene!
svi smo jos u soku,ali nekako je lakse kada su oko tebe ljudi sa kojima mozes podeliti tugu..don't be scared homiesigpic
Comment
Comment