Formula 1 forum je ljepse uredjen. Al zamolis admine i namjestice ti sve sto ti treba. Jako su usluzni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dobrodoslica novim clanovima na MotoGP pdf!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma meni je ok kako je uredjen, ja vise i volim da bude ovako, jer je realno samo 1 pdf stvarno aktivan, a ova dva koja su mngo manje korisceni su unutra. Samo kazem Miku da nije u pravu da postoji samo 1 pdf, samo je jedan na prvom ekranu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostMa meni je ok kako je uredjen, ja vise i volim da bude ovako, jer je realno samo 1 pdf stvarno aktivan, a ova dva koja su mngo manje korisceni su unutra. Samo kazem Miku da nije u pravu da postoji samo 1 pdf, samo je jedan na prvom ekranu.
Sad, druga je stvar sto mi volimo da nam je sve ispred ociju.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostNecu ni ja raspravljati ali mislim da je vise fanova F1 ;)
Comment
-
Originally posted by Miko View PostJBG, F1 je daleko zanimljivija )
Uglavnom citam, a dok gledam motogp, jedva da i disem.
Zakljucak--u prvom slucaju i gledam trku i nesto dobro procitam, u drugom samo gledam, i nista vise.A gde je tu neka korist?
Comment
-
Meni je to dosta jednako zanimljivo,prije sam znao da ne propustim trku oba karavana,sada vec nemam toliko vremena,na F1 pdf sam poceo da zalazim u zadnje vrijeme i odlican je,a cujem da je i Motogp isto dobar,ali nisam jos citao,sto ne znaci da necu unarednom periodu...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment