Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Joe Johnson je zaintrigiran mogucnostima da zaigra za Chicago ili New York, pa upravo iz tog razloga jos uvek nije prihvatio ponudu Atlanta Hawks-a. Mozda ipak stvarno zeli prsten ili ocekuje da mu Knicks-i poklone max ugovor jer u Chicago-u ga gotovo sigurno nece dobiti.

I jos da podsetim, Wade i Bosh su juce u jednom trenutku bili zajedno na sastanku u kojem su pored njih dvojice ucestvovali i njihov agent Henry Thomas i celnici Chicago Bulls-a. Posle toga, Bosh je zajedno sa Paxson-om i GM-om Gar Formanom otisao u United Center gde je sam razgovarao sa njima...

Nista pametno od jutros, svi cekaju da vide kako ce proci zadnja 2 LB-ova sastanka...
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Odg: NBA Offseason 2010 (FA pijaca, tracevi, trejdovi, draft i jos mnogo toga...)

Chris Broussard: I hear that heading into Saturday, New Jersey had made the most impressive pitch to LeBron thus far Twitter

Po nekim izvorima, zainteresovanost Dwyane Wade-a za Chicago je stvarna, ali prva meta Bulls-a je jos uvek LeBron James.

Michael Cunningham: Hawks said to still be confident J.J. will accept their offer. They expected process would take a few days. Twitter

Adrian Wojnarowski: Multiple teams waiting for Joe Johnson to finish details on Hawks contract before making offers to RFA Josh Chiildress. Big market for him. Twitter

Posle potpisivanja Steve Blake-a, LA Lakers-i vise nisu zainteresovani za Mike Miller-a.

Za Louis Amundsona-a su zainteresovani Phoenix Suns-i, Denver Nuggets-i, Utah Jazz, Miami Heat i Charlotte Bobcats-i.

sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Jao uvek ovaj LeBron ispred Wade-a po bog te pito kojem razlogu ne zaboravimo ko ima prsten od njih dvojice &*(@W6

James je odličan igrač ali nije bar po meni uopste bolji od Wade-a kako to neki predstavljaju. Uvek guraju James-a i Bryant-a ispred Wade-a koji je u istom rangu sa njima i ne može me niko ubediti da nije tako.

Bez uvrede prema Amudson-u ali ako Wade ostane u Miami-u onda bolje da ne dolazi. Mislim stvarno on im stvarno ne treba h5g6k8

Ali opet ja sam za Wade-a i Bosh-a u Chicago ako već neće u Miami h5g6k8
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

I ja takodje smatram da James jeste u istom rangu sa Wade-om , ja samo vise preferiram Jamesov stil igre , i i JA s epitam koji je razlog uporedjivanja dvojice (KB-LBJ) , umesto trojice (DWade , KB , LBJ ) . I da , sto se tice prstena ... hm , pa uporedi tim Cavsa ove god. sa timom Miami-a 2006. Oboje smo imali Shaqa , s tim sto je u vase zlatno doba on imao 34 , dok ove ima 38 . Zatim naravno LBJ i Flash . Onda , sa vase strane je bio Kapono koga smatram jednim od 5 najboljih sutera svih vremena . I naravno , svi zaboravljaju Belu čokoladu , Dzejsona Vilijamsa . Da , ostario je , ali ne smemo zapostaviti njegov najbolji deo karijere . ( [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rmvnS69rOr4[/youtube] ) . And last but not the least , Alonzo Mourning . Legend .

Comment

[quote author=d-wade a.k.a flash link=topic=2597.msg145832#msg145832 date=1278177397]
            Jao uvek ovaj LeBron ispred Wade-a po bog te pito kojem razlogu ne zaboravimo ko ima prsten od njih dvojice &*(@W6

James je odličan igrač ali nije bar po meni uopste bolji od Wade-a kako to neki predstavljaju. Uvek guraju James-a i Bryant-a ispred Wade-a koji je u istom rangu sa njima i ne može me niko ubediti da nije tako.

Bez uvrede prema Amudson-u ali ako Wade ostane u Miami-u onda bolje da ne dolazi. Mislim stvarno on im stvarno ne treba h5g6k8

Ali opet ja sam za Wade-a i Bosh-a u Chicago ako već neće u Miami h5g6k8
            [/quote]

Ja izuzetno cenim Vejda i po meni je trenutno No 2 u NBA-u, naravno posle LeBrona.. Ali ipak je LeBron bolji, to ne kazem ja vec ljudi koji zele da ih angazuju sto je moraces da se slozis mnogo strucnije i od mog i od tvog misljenja. Ima Vejd prsten, ali ipak je LeBron najgoru ekipu u regularnoj sezoni pretvorio u najbolju ekipu u istoj, sto moras da se slozis nije mala stvar.. A i Vejdovi saigraci su preuzimali odgovornost te 2006 godine, sto za LeBronove saigrace to ne mozes da kazes... @(*6sd$%
            I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

Kobe je treci?
              Trebalo bi i ti da se zoves realan.

Comment

Dok Dzejms slusa ponude,njegova keva je u krevet sa njegovim saigracima... %QWT&W

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=2597.msg145858#msg145858 date=1278184203]
                  Kobe je treci?
                  Trebalo bi i ti da se zoves realan.
                  [/quote]

Trenutno da...
                  I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

[quote author=LeBron fan link=topic=2597.msg145863#msg145863 date=1278184784]
                    Trenutno da...
                    [/quote]

Ko je osvojio titulu?

Comment

Dzejms je projekat,nista vise...

Comment

Lejkersi! Ali po meni nezasluzeno, jer u zadnjoj sedmoj utakmici sudije su navlacile na Lejkerse(u zadnjoj cetvrtini su izveli 17 slobodnih bacanja vise od Kelta), ali to je zavrsena prica. Po meni Seltiksi su ove godine bili najbolji tim lige, bolji i od Kavsa i od Lejkersa.. Ali nebitno. Inace Kobi u svakoj utakmici seriji nije sutirao preko 50% iz igre i to je prvi put u istoriji NBA lige da MVP titulu osvoji igrac koji ni u JEDNOJ utakmici nije sutirao preko 50% iz igre.. Kobi je bio fantastican u porazima, u pobedama solidan ili katastrofalan. Po meni MVP priznje trebalo je da pripadne Gasolu jer kad je on igrao odlicno Lejkersi nikako nisu mogli da izgube. A i Fiser je prelomio trecu utakmicu serije koja ce se ispostaviti kljucnom u ovoj seriji. Dobar je Kobi, ali godine i povrede su ucinili da ne bude na nivou Vejda i LeBrona...
                        Btw Kobi 2009 protiv Orlanda u velikom finalu nije ni u jednoj utakmici sutirao preko 50% iz igre...

Comment

[quote author=ЕлБиЏеј link=topic=2597.msg145837#msg145837 date=1278181414]
                          I ja takodje smatram da James jeste u istom rangu sa Wade-om , ja samo vise preferiram Jamesov stil igre , i i JA s epitam koji je razlog uporedjivanja dvojice (KB-LBJ) , umesto trojice (DWade , KB , LBJ ) . I da , sto se tice prstena ... hm , pa uporedi tim Cavsa ove god. sa timom Miami-a 2006. Oboje smo imali Shaqa , s tim sto je u vase zlatno doba on imao 34 , dok ove ima 38 . Zatim naravno LBJ i Flash . Onda , sa vase strane je bio Kapono koga smatram jednim od 5 najboljih sutera svih vremena . I naravno , svi zaboravljaju Belu čokoladu , Dzejsona Vilijamsa . Da , ostario je , ali ne smemo zapostaviti njegov najbolji deo karijere . ( [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rmvnS69rOr4[/youtube] ) . And last but not the least , Alonzo Mourning . Legend .
                          [/quote]

Taj Kapono je te sezone igrao samo jednu utakmicu u plej ofu i nije dao nijedan poen, tako da uopste nije bio faktor. Glavni igraci su bili Vejd i Sek tokom celog PO-a. U velikom finalu Vejd je bukvalno sam vodio Majami do titule i stvarno svaka mu cast na tome. A na primer zaboravio si Dzejmsa Pouzija koji je zadnje 4 utakmice serije odigrao fantasticnu odbranu nad Dirkom ili Udonisa Haslema ili Gerija Pejtona koji je bio u poznim godinama, ali je i tad vazio za odbrambenog specijalistu... Ali opet Vejd je bio najzasluzniji.. A Seka iz Majamija te sezone i Seka iz Kavsa prosle godine, glupo je uporedjivati... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xzCVm4OXOS4[/youtube]

Comment

Nisam ja mislio da je Wade bolji od Jamesa i slazem se sa vama da je Wade imao dosta dobru podrsku u finalu ali je na kraju on bio taj koji je doneo titulu. Mene nerviraju novinari koji nemaju isti kriterijum po pitanju LeBrona i D-Wade-a. Respect za James-a dečko je stvarno stvoren za košarku ali opet mrzim ljude koji ga uzdizu u odnosu na recimo Wade-a i Bryant-a kojeg i nisam neki ljubitelj. Momak je realno trenutno najbolji a Wade je to bio 2006.

Ono sto mene nervira jeste to što se svi orjentišu gde će LeBron dok je Wade ono druga opcija sto je po meni glupo. Razumem ja da bi neko voleo više James-a nego Wade-a a drugi obrnuto. Međutim, novinari bi ih trebali gledati ravnopravno jer su po meni trenutno najbolja dva igrača lige (no hate Kobe fans). Mislim da Kobe jeste odličan ali kada bi LeBron ili Wade imali Gasola koji je dosta unapredio igru Lakersa to moraju svi priznati i realno Kobe ima ubedljivo najbolju podrsku od sve trojice. Ja, samo kažem da novinari trebaju više da cene Wade-a jer je to realno i zasluzio.

Pozdrav za sve h5g6k8
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Kad vec pricas o interesovanju za Wade-a u ovom offseason-u to je zato sto su svi mislili (i jos uvek misle) da on ostaje u Heat-u po svaku cenu. Dok juce nije odjednom iznenadno zatrazio drugi sastanak sa Bulls-ima koji je zaintrigirao celu americku javnost jer se po prvi put pojavila mogucnost i neka naznaka da D-Wade napusta Miami. Mada ja i dalje cisto sumnjam u to, ali eto ko ce ga znati. Btw, danas je dobio puno starateljstvo nad decom...
                              sigpic

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2597.msg145904#msg145904 date=1278190764]
                                Kad vec pricas o interesovanju za Wade-a u ovom offseason-u to je zato sto su svi mislili (i jos uvek misle) da on ostaje u Heat-u po svaku cenu. Dok juce nije odjednom iznenadno zatrazio drugi sastanak sa Bulls-ima koji je zaintrigirao celu americku javnost jer se po prvi put pojavila mogucnost i neka naznaka da D-Wade napusta Miami. Mada ja i dalje cisto sumnjam u to, ali eto ko ce ga znati. Btw, danas je dobio puno starateljstvo nad decom...
                                [/quote]
                                Na kraju mu zena nije dobila nista $#^%RT
                                Da, hteo sam da pitam mozda nije ovde pravo mesto ali verujem da ću ovde dobiti najbrzi odgovor
                                Posto nigde nisam nasao jel mozda neko zna ko će igrati za SAD na prvenstvu u Turskoj? Znam da James, Wade, Bryant, Howard i Carmelo neće
                                sigpic

Comment

Working...
                                X