Announcement

Collapse
No announcement yet.

AO 2024 tu trava ne raste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Рубљев бр. 2. руси слаби ментално...
    sigpic

Comment

• Bravo legendo!!! Sad nek izgubi ovako a ne ono kao sisa. Igraj muški i izgubi. Mali je veliki šampion iako ga mnogi ne vole. I ovim setom je to pokazao.

Comment

• Evo ga, 2:1. Imao si jedan bitan gem , Saša, samo jedan!!!

Vidi mene, budale...ja se nadam da može pobediti čovek kome je Tim nudio USO 2020 na tacni, a ovaj ga prosuo.

Comment

• Uhvatio ga je Karlito u konopce. Bolje da rasporedi snage Saša nego da boksuje sada...

EDIT: A Alkaraz treba da ga forsira u dugu razmenu, da mu samelje noge.
          Last edited by Ljubitelj tenisa; 24-01-24, 13:53.

Comment

• Treba da ga forsira u razmenama, ali Alki nema strpljenja. Sve bi u 3 udarca maks. Umesto da produži razmenu još par prebaca, on zvizne jer mu dosadi...

Comment

• Da da, fali mu strpljenja.

Opet greska Alkaraza. Treba da samo vraca i vraca bez prestanka. On to moze.
              Last edited by Ljubitelj tenisa; 24-01-24, 14:10.

Comment

• ајде сада сероњо не кидај ми живце цео дан....сервира за меч
                sigpic

Comment

• Idemo Zveki!
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                    I da ostavim jednu predikciju: Siner prolazi u polufinale, Alkaraz nisam baš siguran.
                    Khm, khm 😎
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ostaje Nole br.1
                      sigpic

Comment

• Minimum do 19-og februara.

Comment

• Zaista je Karlos kao dete ,samo lupa ko muve bez glave i trci ko konj,ako mu je cilj da zabavi publiku uspeva,ali ako mu je cilj da osvoji slem i bude goat mora da se uozbilji,jos ima vremena ali hitno nesto mora da promeni u glavi,slican poraz kao na Uso je ponovio ponovo zbog slicnih gresaka

Zverev dobar,servis fantastican,nista nevidjeno,dolazi iscrpljen u zavrsnicu slema po obicaju sa najmanje sansi od cetvorice da ga osvoji

Vezati sinera i Medvedeva(Zvereva)uzastopno nece biti lako za Novaka,ali ako negde moze to je Ao

Comment

• има Ноле форе још да ћапи поене Индијан Велс и Мајами
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                              Zaista je Karlos kao dete ,samo lupa ko muve bez glave i trci ko konj,ako mu je cilj da zabavi publiku uspeva,ali ako mu je cilj da osvoji slem i bude goat mora da se uozbilji,jos ima vremena ali hitno nesto mora da promeni u glavi,slican poraz kao na Uso je ponovio ponovo zbog slicnih gresaka

Zverev dobar,servis fantastican,nista nevidjeno,dolazi iscrpljen u zavrsnicu slema po obicaju sa najmanje sansi od cetvorice da ga osvoji

Vezati sinera i Medvedeva(Zvereva)uzastopno nece biti lako za Novaka,ali ako negde moze to je Ao
                              Ne mogu da se složim da je poraz isti kao na USO 2023. Alkaraz je ovde bio znatno lošiji. Na to su uticale dve stvari. Prva je da nema pripremni turnir. Ok, hteo je mozda da sanira neke povrede i da trenira malo više. To jeste u redu ali ne napada se Slem tako. Drugi razlog je što nema Huan Karlosa Ferera. Iako Karlos poriče da je zbog toga ispao sa turnira danas. Npr. Medvedev isto nema pripremni turnir i mrtav je lik. Sinner isto nema pripremni turnir i nije testirao svoju igru protiv najboljih. Dok Zverev i Novak jesu. Prosle godine su finalisti bili Novak i Cicipas koji su bili najbolji na pripremnim turnirima. Uvek do zavrsnice dodju oni najspremniji sa kraja sezone i dobro pripremljeni. I evo opet je tako.

Zverev i Medvedev mislim neće imati goriva za trofej.

Zatim, Karlos nema trofej od Wimbledona i nema finale od Sinsinatija. To je dokaz kakva je konkurencija na betonu. On svoju šansu za dizanje samopouzdanja tražiće kao i prošle sezone od Buenos Airesa i Ria, sa šljake.

Mene zanima da pitam vas ostale kojom ocenom od 1 do 10 biste ocenili strpljenje Alkaraza u igri i sposobnost da gradi poen?

I moram da pohvalim Alkaraza za pokazivanje ambicije. Dečko ima 2 Slema i 4 Mastersa. Bio je i broj 1. On treba da izadje na konferenciju i kaže "ja hoću da oborim Novakove rekorde". Sve i da to ne uradi, nema veze ali on treba to da izjavi. I Sinner treba da izadje i kaže, "idem na pobedu, bolji sam od Novaka, dobio sam ga 2 od 3 zadnja duela". A ne kao sisa da ćuti.
                              Last edited by Ljubitelj tenisa; 24-01-24, 17:41.

Comment

• Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post

Ne mogu da se složim da je poraz isti kao na USO 2023. Alkaraz je ovde bio znatno lošiji. Na to su uticale dve stvari. Prva je da nema pripremni turnir. Ok, hteo je mozda da sanira neke povrede i da trenira malo više. To jeste u redu ali ne napada se Slem tako. Drugi razlog je što nema Huan Karlosa Ferera. Iako Karlos poriče da je zbog toga ispao sa turnira danas. Npr. Medvedev isto nema pripremni turnir i mrtav je lik. Sinner isto nema pripremni turnir i nije testirao svoju igru protiv najboljih. Dok Zverev i Novak jesu. Prosle godine su finalisti bili Novak i Cicipas koji su bili najbolji na pripremnim turnirima. Uvek do zavrsnice dodju oni najspremniji sa kraja sezone i dobro pripremljeni. I evo opet je tako.

Zverev i Medvedev mislim neće imati goriva za trofej.

Zatim, Karlos nema trofej od Wimbledona i nema finale od Sinsinatija. To je dokaz kakva je konkurencija na betonu. On svoju šansu za dizanje samopouzdanja tražiće kao i prošle sezone od Buenos Airesa i Ria, sa šljake.

Mene zanima da pitam vas ostale kojom ocenom od 1 do 10 biste ocenili strpljenje Alkaraza u igri i sposobnost da gradi poen?

I moram da pohvalim Alkaraza za pokazivanje ambicije. Dečko ima 2 Slema i 4 Mastersa. Bio je i broj 1. On treba da izadje na konferenciju i kaže "ja hoću da oborim Novakove rekorde". Sve i da to ne uradi, nema veze ali on treba to da izjavi. I Sinner treba da izadje i kaže, "idem na pobedu, bolji sam od Novaka, dobio sam ga 2 od 3 zadnja duela". A ne kao sisa da ćuti.
                                Bio je losiji danas ali kljuc poraza je isti,terati Karlosa na udarac vise,na travi se mnogo teze branis,otud je njemu lakse na Wimb da jednim super udarcem resi poen,na sljaci opet protivnici ne mogu mnogo lakih poena na servis da mu uzmu plus moze da koristi spin i efikasniji drop,hard mu je moguce i najlosija podloga posebno protiv grindera kakvi su bukvalno svi u vrhu

I medvedev je bio bolji na Uso nego Zverev sada
                                Last edited by Srkisa; 24-01-24, 18:36.

Comment

Working...
                                X