Ajmo još jedan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Trava,jagode i šlag 2023.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Podigao je nivo prvog servisa Novak na 70% za ceo meč, ali samo 4 asa za ova tri seta. Malo za njegove standarde, naravno da ne može svaki put 18 asova kao protiv Hurkača, ali trebalo je da ih ima duplo više do sada.
I Rubljov je naravno bolji reterner, ali ipak.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Danas sam ga gledala, bilo je spektakularnih razmena. Novak se rastrčao kao da mu je 20 godinaali samo kad mora. Tempira formu samo tako. Malo je kuburio sa servisom ali sve u svemu, solidno izdanje.
U petak će da pršti na sve strane.
Sutra ću možda gledati Karlitosa i Runea, ako postignem, nadam se da hoću, poslastica u najavi. A sad odo u krpe, duša mi spava."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNajveći potencijal da bude Novak posle Novaka ima Siner.
Nisam ga pogledao nijedan meč na Wimbledonu a mnogo puta je izgubio set. Sigurno ima rupa u igri i to dosta. Mislim da mu slajs nije preoštar, da ne ume da ga spusti dovoljno nisko. Biće i na njemu pritiska kao i na Alkarazu, GS polufinale i to na Wimbledonu.
Comment
Comment