Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trava,jagode i šlag 2023.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ajmo još jedan.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Podigao je nivo prvog servisa Novak na 70% za ceo meč, ali samo 4 asa za ova tri seta. Malo za njegove standarde, naravno da ne može svaki put 18 asova kao protiv Hurkača, ali trebalo je da ih ima duplo više do sada.
      I Rubljov je naravno bolji reterner, ali ipak.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Velika pobeda. Baš, baš velika pobeda.

Comment

Sve dok ima ko da čita, pisaće se 😎

Comment

Danas sam ga gledala, bilo je spektakularnih razmena. Novak se rastrčao kao da mu je 20 godina ali samo kad mora. Tempira formu samo tako. Malo je kuburio sa servisom ali sve u svemu, solidno izdanje.
            U petak će da pršti na sve strane.

Sutra ću možda gledati Karlitosa i Runea, ako postignem, nadam se da hoću, poslastica u najavi. A sad odo u krpe, duša mi spava.
            "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

Kako je Karlos popravio ritern. Dobija ovo Alkaraz samo zbog male razlike u iskustvu. Ali kad sazri Rune, bice bolji od Alkaraza.

Comment

Ali šta Jebenks radi Međedu.😂😂😂

Comment

Originally posted by gagana View Post
                  Ali šta Jebenks radi Međedu.😂😂😂
                  Vraća se Meda. Alcaraz dobar nivo, Rune mora bolje. Nista nije pokazao u polju.

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                    Kako je Karlos popravio ritern. Dobija ovo Alkaraz samo zbog male razlike u iskustvu. Ali kad sazri Rune, bice bolji od Alkaraza.
                    Aha, hoće ali možda na Virtua Tennis 🤣

Comment

Originally posted by Lord Aleksoni View Post
                      Aha, hoće ali možda na Virtua Tennis 🤣
                      Bar bih ja voleo tako

Comment

https://www.youtube.com/watch?v=aqBusPB8LW8

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
                          genije
                          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

Najveći potencijal da bude Novak posle Novaka ima Siner.

Comment

Originally posted by dekkard View Post
                              Mene mnogo nervira onaj bekhend što vuče preko ramena umesto u izmah da mu ide u vis, da doda malo više spina. Mnogo ružno izgleda. U duelima 1 na 1 sa najboljima, on je nekako najozbiljniji. Ali mislim tipa Rune vs Sinner, Sinner vs Alkaraz. Nekako on je ozbiljan lik, iako su u Wish and Go rekli da mnogo voli žurke.

Nisam ga pogledao nijedan meč na Wimbledonu a mnogo puta je izgubio set. Sigurno ima rupa u igri i to dosta. Mislim da mu slajs nije preoštar, da ne ume da ga spusti dovoljno nisko. Biće i na njemu pritiska kao i na Alkarazu, GS polufinale i to na Wimbledonu.

Comment

Originally posted by dekkard View Post
                                Za sada je Alcaraz taj ma koliko ti ne volio da priznaš to.

Comment

Working...
                                X