Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garos 2023.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ovakav mentalni teniski propuh kao Gligorije se jednom radja

Comment

Žali bože talenta koji ima 🙃

Comment

Originally posted by Srkisa View Post
        Ne bih zeleo Zvereva u finalu(posebno ako bude igrao kao prosle godien),a ni Runea,ostali moze

Nezgodno ce biti finale,potcenjumo taj mec,to ce biti verovatno mec u koji ce Novak doci emotivno a mozda i fizicki prazniji nego u neki drugi(naravno optimisticno ako dodje)

Slicni mecevi su bili Stan 2015 Rg i Cicipas 2021 Rg,mec za koji mislis da je laksi od sf a zapravo mozes vrlo lako izgubiti

Ja bih vise voleo Alkraza u finalu ali sta je tu je
        Uopšte to nije bez mozga što si napisao. Usuđujem se čak da kažem, da ako Novak u 5 setova dobije Alkaraza, a Zverev uđe u finale, Novak gubi taj meč. Taj ishod oba polufinala mi je prošao kroz glavu i nije mi se dopao osećaj koji sam doživeo.

E sad, ima tu jedno veliko ALI. Rune definitivno nije spreman, bolje on u finalu nego Zverev. A Zverev nema igru za 5 setova. Evo jedan set top topova i onda druga dva seta se nudi Dimitrovu za preokret al ovaj ne može da preokrene. Zverev je bukvalno Dark Horse. Evo sad sam gledao Wish and Go, idalje je čak i kod Viška i Govedarice on idalje iza Runea. A čovek olimpijski šampion. I ima iskustvo bolnih poraza. Meni je on već viđen u finalu. Rune će se i sa Ruudom klati u QF, tako da Zverev lagano ide u finale.

Ako Novak uđe u finale, Zverev ima šanse, ako bude Alkaraz, deklasiraće ga Carlos.

Dodao bih da sutra očekujem na startu blagu nervozu kod Novaka iako je njemu QF ključni meč na Slemovima. Tu on igra jako dobro. A najbolje igra u polufinalima.

Carlos će da slomi ruku Cicipasu.

Comment

Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post

Uopšte to nije bez mozga što si napisao. Usuđujem se čak da kažem, da ako Novak u 5 setova dobije Alkaraza, a Zverev uđe u finale, Novak gubi taj meč. Taj ishod oba polufinala mi je prošao kroz glavu i nije mi se dopao osećaj koji sam doživeo.

E sad, ima tu jedno veliko ALI. Rune definitivno nije spreman, bolje on u finalu nego Zverev. A Zverev nema igru za 5 setova. Evo jedan set top topova i onda druga dva seta se nudi Dimitrovu za preokret al ovaj ne može da preokrene. Zverev je bukvalno Dark Horse. Evo sad sam gledao Wish and Go, idalje je čak i kod Viška i Govedarice on idalje iza Runea. A čovek olimpijski šampion. I ima iskustvo bolnih poraza. Meni je on već viđen u finalu. Rune će se i sa Ruudom klati u QF, tako da Zverev lagano ide u finale.

Ako Novak uđe u finale, Zverev ima šanse, ako bude Alkaraz, deklasiraće ga Carlos.

Dodao bih da sutra očekujem na startu blagu nervozu kod Novaka iako je njemu QF ključni meč na Slemovima. Tu on igra jako dobro. A najbolje igra u polufinalima.

Carlos će da slomi ruku Cicipasu.
          Ako je cilj dobiti Carlosa,onda je bolje Karlos pa Zverev,ali ako je cilj osvojiti turnir onda je bolje Zverev Alkaraz,a Novak hoce turnir... jednostavno tesko da bi iko sa ove strane zreba ugrozio Novaka u sf

Rune je kazem nwstabilan,on ima manje sanse da dodje do finala,a posebno da dodje svez do finala,ali ako dodje relativno svez bice jako opasan

Videcemo sutra su i Novak i Alkaraz favoriti ali ne bih se iznenadio da se nekom od njih dvojica zakomplikuje mec
          Last edited by Srkisa; 05-06-23, 22:35.

Comment

Originally posted by Srkisa View Post

Ako je cilj dobiti Carlosa,onda je bolje Karlos pa Zverev,ali ako je cilj osvojiti turnir onda je bolje Zverev Alkaraz,a Novak hoce turnir... jednostavno tesko da bi iko sa ove strane zreba ugrozio Novaka u sf

Rune je kazem nwstabilan,on ima manje sanse da dodje do finala,a posebno da dodje svez do finala,ali ako dodje relativno svez bice jako opasan

Videcemo sutra su i Novak i Alkaraz favoriti ali ne bih se iznenadio da se nekom od njih dvojica zakomplikuje mec
            Ako Novak želi titulu on mora da bude potpuno spreman za Alkaraza, bez obzira na to da li Karlos može da ima slabije izdanje ili najbolje izdanje. Da bi bio spreman, Novak danas mora da odigra ozbiljan meč. Da se ozbiljno pripremi i da igra vrlo profesionalno. To podrazumeva da podigne nivo igre i ubedljivo pobedi.

Danas je meč koji bukvalno nama pokazuje da li Novak može do finala ili ne. Ono što je igrao protiv Fučoviča prvi set i protiv Fokine prva dva seta, to nije dovoljno da se pobedi Alkaraz. Treba nam fokusirani Novak, koji ima strategiju za današnji meč i vrlo profesionalno izvršava zadatke. Na šljaci mora tako da se radi.

Comment

Neka predviđanja za danas?

Recimo Nole 3:1, Alkaraz 3:2

Mada, Govedarica tipuje na Cicija.......

Comment

Originally posted by Nesic View Post
                Neka predviđanja za danas?

Recimo Nole 3:1, Alkaraz 3:2

Mada, Govedarica tipuje na Cicija.......
                Moj tip je Đoković 3-0, Alkaraz 3-0.

Govedarica je rekao da Medvedev ide u finale. Viško je rekao Alkaraz vs Tsitsipas u procentima 85-15. Ponavljam, ako hoće titulu, Novak mora da odigra na nivou recimo kao protiv Rubljova ove godine u Australiji, ili protiv Beretinija 2021 u QF isto, ili protiv Beretinija QF USO 2021.

Comment

Juče u vlogu Ivan reče da Cici dobija meč, ako sam dobro čuo

Comment

Originally posted by Nesic View Post
                    Juče u vlogu Ivan reče da Cici dobija meč, ako sam dobro čuo
                    Sinoć je bio podcast. I rekao je da ima šanse Stefanos, samo ne verujem da on to zaista misli. Alcaraz je dobio Cicipasa 2021.god, kad je imao 18.god, a Stefanos je tada bio treći ili četvrti na rang listi. Šta to pokazuje? To pokazuje da Alkarazu izuzetno pogoduje stil igre grka.
                    Alkaraz je danas bolji igrač, iskusniji, prošlo je godinu i po dana, uzeo je Slem, i prvi je na rang listi i u najboljoj formi ove godine. A Stefanos se nije mnogo mrdnuo. Plus je bilo još duela, sve ih dobio Alkaraz.

I ne samo to, Stefanos je u padu forme. On je pik forme imao u Australiji. Stvarno je i na pripremama bio najbolji, i videlo se da će dogurati daleko. Ovo sada ništa ne valja, dok kod malog sve valja. Mislim da će da ga odvali Alkaraz.

A Novak mislim da će onako vojnički disciplinovano da pristupi i da odigra ozbiljan duel.

Comment

Evo ga brejk...

Comment

Ne gledam. Javljajte kako igra.

Comment

Van ritma, ugašen skroz. Opet taj prvi set, jako loš početak. Nadigrao ga Kačanov, konkretniji.

Comment

Ali je i Karen igrao nadprosečno dobro.

Comment

Totalno van ritma, previše grešaka. Neka unutrašnja nervoza.

Comment

Problem je najverovatnije u laktu ili u visokoj temperaturi.

Nazalost, verovatnije da je problem u laktu.
                                Last edited by 147; 06-06-23, 15:39.

Comment

Working...
                                X