Jedino servis brine. Vec drugi put kako se mec duzi on sve gore i gore servira...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbldon
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe gledah nešto kratko... Dobar je bio, pokrivao teren korektno, izudarali lopticu momci samo tako. FH mu je bio opasan. Ali i dalje je to jednodimenzionalna igra, ako krene po zlu, nema backup varijanti. Možda okine set Novaku i to je to.
Možeš pogledati na ESPN3, stavio sam uputstvo kako. Mislim da je na Noletovoj stranici.
Comment
-
Originally posted by Nesic View PostTakođe gledah nešto kratko... Dobar je bio, pokrivao teren korektno, izudarali lopticu momci samo tako. FH mu je bio opasan. Ali i dalje je to jednodimenzionalna igra, ako krene po zlu, nema backup varijanti. Možda okine set Novaku i to je to.
Možeš pogledati na ESPN3, stavio sam uputstvo kako. Mislim da je na Noletovoj stranici.
Comment
-
-
Konačno kraj školske godine i sad sa uživanjem može da se prati Wimbledon.😁😁😁
Novak sinoć treći i četvrti set baš dobar i opušten.Ritern za 10.Najviše sam se plašila Holanđanina.Ti autsajderi znaju da budu baš opasni.
Fric bi mogao da napravi probleme vječito povrijeđenom.
Ono savetovanje Sonegu poslije proslave vraćenog brejka ne treba ni komentarisati.Baš čovjek ima veliki komoditet pa misli da mu je sve dozvoljeno.😤
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by gagana View PostKonačno kraj školske godine i sad sa uživanjem može da se prati Wimbledon.😁😁😁
Novak sinoć treći i četvrti set baš dobar i opušten.Ritern za 10.Najviše sam se plašila Holanđanina.Ti autsajderi znaju da budu baš opasni.
Fric bi mogao da napravi probleme vječito povrijeđenom.
Ono savetovanje Sonegu poslije proslave vraćenog brejka ne treba ni komentarisati.Baš čovjek ima veliki komoditet pa misli da mu je sve dozvoljeno.😤
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
- Likes 1
Comment
Comment