Announcement

Collapse
No announcement yet.

French Open 2022, odbrana titule Real GOAT-a ili krunisanje novog šampiona?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Алказар све меље кад видиш крајњи резултат, а кад гледаш меч наиђу тренуци кад помислиш, аха, ево пуца, кад оно "прћ" он у најнезгоднијим моментима по њега одигра неки најхрабрији ударац, оно баш нестварно и извуче се и све тако полако, миц по пиц и на крају кад погледаш резултат, испадне да је добио глат.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Žika View Post
      Алказар све меље кад видиш крајњи резултат, а кад гледаш меч наиђу тренуци кад помислиш, аха, ево пуца, кад оно "прћ" он у најнезгоднијим моментима по њега одигра неки најхрабрији ударац, оно баш нестварно и извуче се и све тако полако, миц по пиц и на крају кад погледаш резултат, испадне да је добио глат.
      Startuje veoma snažno i drži jak tempo koliko može. Posle toga malo obori. To kod ovih jačih igrača ne bi trebalo da prolazi. Ali nije još redovno igrao sa svima. Mada se ovaj šablon ponovio i protiv Cicipasa i protiv Novaka, Rafe, i Zvereva. Samo je Novak uzeo prvi set. Ovi ostali su svi izgubili prvi set. Najveći problem je što ga niko nije pobedio.

Ova situacija podseća na onu iz 2011 kad je Novak igrao protiv Federera u polufinalu RG.

Comment

• Novak je 2011-te imao 24 godine, ne podseća.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
          Novak je 2011-te imao 24 godine, ne podseća.
          Ne zbog godina, nego mi je ta situacija da Novak sad spusti na zemlju uzletelog Alkaraza kao što je to Federer uradio Novaku.

Doduše tu je bilo nepravedno, nije bilo prekinuto a bio je mrak.

Comment

• Novak sa Nadalom u večernjem terminu
            bez sunca i drame ...
            31.05.2022 _20:45 _ Djokovic N. - Nadal R.
            Last edited by nikas; 30-05-22, 14:58.

Comment

• Jel ovo ustupak Nadalu da bi se odmorio 😄

Comment

• Ćelavi je rekao da mu više odgovara dnevni termin 😂
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• челавом не одговара хладно време, укочили му се мишићи.../ нака игра у пиџами /
                  sigpic

Comment

• Rune u četvrtfinalu pravo niotkuda! Svaka čast!

Comment

• Bravo za Holgera Runea! 👍

Comment

• Млади лавови су смрт за Циција... он мисли да ће добити на име и презиме, не схвата да је и он још увек млади лав?
                        sigpic

Comment

• Kažem ja da je Tsitsipas choker. Dobro nisam to rekao Ali de on može Rafu da bije i Alkatraza.

Ionako se muči ceo turnir

Comment

• Pitanje je uopšte da li je ova strana žreba slabija od gornje. Nije Nadal ubedljiv kao ranijih godina.

Comment

• A sada, za mene jedan od derbija osmine finala - Rubljev - Siner.
                              Malu prednost dajem Sineru, ali verujem da će biti izjednačeno.

Comment

• Nadal se žali da mu nije usvojena želja za dnevnim terminom a ja mislim da folira i da je dobio ono što je želeo. Ono što sam naučio je da Nadalu nikada ne treba verovati. Nemojmo zaboraviti da je 2020 upravo u noćnom terminu naneo Novaku najteži poraz na ovom turniru i da svakako ima veće šanse da pobedi uveče nego preko dana. Brži uslovi više pogoduju Novaku.

Comment

Working...
                                X