Announcement

Collapse
No announcement yet.

French Open 2022, odbrana titule Real GOAT-a ili krunisanje novog šampiona?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne razumem. Stvarno ne razumem. Igra Rafa dobro jer je namirisao krv, ali nije ovo kao pre 2 godine. Tada je Novak bio dobar a Rafa svemirski nivo. Ovo ovde, ovo ne sećam se kad sam video. Ništa mi nije jasno.

Comment

• Ironija je da je 2020 igrao bolje nego sad.

Comment

• Nadam se da je i njega sramota za ovo... Samo tako može do preokreta.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post

Razlika je sto je tad imao neki nivo a sad se zavaravao da ima
          Ma to mozda, ali oba puta je podcenio Rafu. Morao je da udje rasterecenije u mec sada. Rafa briljira i kao i 2020. spora sljaka mu odgovara.

Comment

• Mnogo mi teško da gledam ovo ali gledaću do kraja

Comment

• Još je Rafa spustio nivo trenutno, da se napuni i održava prednost.
              Uslovi su zaista prespori.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post

Razlika je sto je tad imao neki nivo a sad se zavaravao da ima
                Da a ovaj seronja zavaravao sve po ko zna koji put da je eto jadan, rovit, povredjen, rebro, kolena, stopalo, termin, penzija je tu… Koji je to lažov, majko mila, a kako se svi redom po hiljaditi put primamo na foliranja…

Ebg, velika šteta

Mnogo mi je žao
                "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Aj za početak uzmi jedan servis gem kako treba...
                  Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Novak je napravio masu gresaka u pripremi za ovaj mec. Sada je Nadal razigran i igra bolje nego objektivno moze. Njegov nivo mora da padne. Medjutim, nema ni jasna plan ni disciplinu. Oboje je neophodno da iskoristi Rafin pad.

Comment

• Pa to su svi znali da folira hbga... Moguće da će pasti Rafa u naredom delu meča. Cilj mu je bio prepad i uzimanje prvog seta.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Novak je napravio masu gresaka u pripremi za ovaj mec.
                        Trebao je da prima servis

Comment

• Posebna strana priče kolika je Nadal gnjida od čoveka i tu se slažem sa Larisom, ali si dovoljno iskusan da ne podlegneš tim pričama.
                          Ajde sad Novače, još dva brejka!
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Reče vam ja, ali Dekard i kompanija se ovde smejala Nadalu.
                            Novak čim izjavi "spreman sam" budi počišćen sa tereha, kao i finale US Opena i RG 2020.Sam sebi stvori blokadu.
                            Laganih 3-0 za Rafu i da zapečati GOAT priču.

Comment

• Ajde bre razbij španskog ciganina!
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Larisa View Post

Da a ovaj seronja zavaravao sve po ko zna koji put da je eto jadan, rovit, povredjen, rebro, kolena, stopalo, termin, penzija je tu… Koji je to lažov, majko mila, a kako se svi redom po hiljaditi put primamo na foliranja…

Ebg, velika šteta

Mnogo mi je žao
                                Apsolutno! Kao i na AO pre 2 i po godine. S tim što nisam siguran koliko je Roger to namerno uradio, ipak je on klasa za ovoga. Ali ne mogu da verujem da je samo do toga što je pomislio da će Rafa istaći belu zastavicu.

Comment

Working...
                                X