Announcement
Collapse
No announcement yet.
Carlos Alcaraz
Collapse
X
-
-
Originally posted by dekkard View PostIzduva gi, što bi rekao Stojanče.
Послато са 2107113SG помоћу Тапатока
Npr. Novak je imao mnooogo velikih mečeva prvih 3, 4 sezone. A isto i u nastavku karijere. Zato je postao ovako brutalno dobar igrač.
Ima mali dosta da uči. Sad je broj 1. Ali ciljevi za ovu sezonu su mu ispunjeni.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostBroj jedan je jer Novak nije igrao.
Mene više interesuje koliko dobar igrač može da postane. Želim da gledam igrače koji imaju tako lepu tehniku kao Novak.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMeni lepše igra Sinner, ako ćemo tako, i više me podseća na Novaka.
Siner i Alkaraz su u pogledu osnovnih udaraca prilično slični. Ni Sinnerova tehnika me ne impresionira. Ali on je dobar igrač takođe, tek će i on da se probija. Oni su klinci, to je problem tenisa jer je individualni sport a igraju ga mahom deca i to pretežni deo svoje karijere je tako. Do 26.god negde, možda i 28.god, ti si realno klinac. Ima izuzetaka koji su jako zreli mladi ljudi.
U fudbalu npr. ti imaš timsku igru gde postoje saigrači, po 4,5 njih u timu koji su preiskusni. Deli se pritisak, porazi, pobede itd. U tenisu toga nema. Smatram da je odlično što će se generalno produžiti karijere igrača značajno sa celokupnim napretkom sporta, treninga, oporavka, ishrane itd. Jer tek negde tamo od 28.god, uz adekvatan tim ljudi, igrač može biti emotivno stabilan a samim tim postaje bolji na terenu.
Comment
Comment