Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vrelo australijsko varljivo leto 2022, ispisivanje istorije 🤟

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gleaj ti lika, kaze tenis je u kanalu, a nisam pogledao niti jedan mec na turniru. Pa kako onda znas da je u kanalu? Evo ja gledam celog turnira i mogu da kazem da je bilo top meceva i generalno nivo tenisa je ok.

Oko sutrasnjeg meca, pricao sam i 2019 na uso, Medo je idealan match up za Rafu, nije taj tip igraca-ofanzivac sa ostrim udarcima da mu konstantno napada fh i probija ga, nego lik ceka 8 metara iza da protivnik pogresi, odnosno da ga slomi tempom i ritmom. Da je bila bar 2017 godina kladio bi se u zivot da Rafa osvaja, ovako nisam siguran zbog snage, jer i protiv Karena i protiv Denisa a i protiv Beretinija je znatno padao nivo igre nakon prva dva seta, a to protiv Meda nece biti nekaznjeno. Ali videcemo, Rafa je veliki sampion i nece se lako dati, i iskreno mislim da je potcenjen od kladionicama.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Gleaj ti lika, kaze tenis je u kanalu, a nisam pogledao niti jedan mec na turniru. Pa kako onda znas da je u kanalu? Evo ja gledam celog turnira i mogu da kazem da je bilo top meceva i generalno nivo tenisa je ok.

Oko sutrasnjeg meca, pricao sam i 2019 na uso, Medo je idealan match up za Rafu, nije taj tip igraca-ofanzivac sa ostrim udarcima da mu konstantno napada fh i probija ga, nego lik ceka 8 metara iza da protivnik pogresi, odnosno da ga slomi tempom i ritmom. Da je bila bar 2017 godina kladio bi se u zivot da Rafa osvaja, ovako nisam siguran zbog snage, jer i protiv Karena i protiv Denisa a i protiv Beretinija je znatno padao nivo igre nakon prva dva seta, a to protiv Meda nece biti nekaznjeno. Ali videcemo, Rafa je veliki sampion i nece se lako dati, i iskreno mislim da je potcenjen od kladionicama.
      Tenis nije u kanalu. Top igraci, Medevedev, Zverev i Djokovic su ispod onog nivoa koji su top igarci Djokovic, Mari , Nadal i Federer imali prije 10 godina. Medjutim, ima puno jako dobrih igraca. Igraca koji obecavaju. Moguce da nijedan od njih nece dostic nivo velike trojke, ali sirina je tu. Mec AA-Medvedev, Cicipas-Medvedev... su bili odlicni mecevi. Kvalitet je bio visok iako ne i najvisi.

Da je Rafa OK fizicki, on bi sutra bio favorit. Medjutim, Rafa nije OK fizicki, zato je Medvedev faovorit. Moze li Rafa da pobijedi? Moze pod dva uslova. Prvi, da igra apsolutno top tenis prvih 90 minuta. Ocekujem da ce se to i desiti. Drugi, da Medvedev podbaci, da pokaze nervozu. Takve stvari zanaju da se dese Medvedevu. Medvedev u osnovi zna da je mec njegov, kao sto je znao i na USO. Tada Novak nije bio fizickji top kao sto sada Nadal nije fizicki top. Postoji i jedna obecavajuca stvar za Rafu. Novakov problem na USO je bio umor. Kad si umoran, obicno sporo ulazis u mec. Rafi problem sutra nije umor nego manjak kondicije. Rafa ce uci jako u mec, a potom ce nivo da mu padne. Ako u tom periodu dok ima snage povede 2:0, postaje favorit.

Comment

• Nadal kao i po običaju lako stigo do finala malo ga je Šapo namučio tako da i ne znamo njegove realne slabosti sem te kondicije to rešava odlazak u toalet posle svakog seta. Meda je i te kako ranjiv kako treba igrati protiv njega najbolje demonstrirao mladi Feliks u prva dva seta njihovog meča, po meni najveća nada od mladih igrača. Obojica su defanzivci i stoje dosta iza osnovne s tim što Nadal igra bolje voleje a Meda dropove. Najviiše će zavisiti od Medinog servisa ako bude servirao kao protiv Nola na USO, nema Nadal šta da traži iako je i on popravio servis. To ti je finale slema nikad se ne zna glava odigra najvažniju ulogu
        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Daklen Australci kad je tenis u pitanju, shvatili izomlaciju kao Berlinski zid Zapadni Nemci. Posle dve godine karantina žemsko finale čak i Kirios uzeo titulu

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
            Nadal kao i po običaju lako stigo do finala malo ga je Šapo namučio tako da i ne znamo njegove realne slabosti sem te kondicije to rešava odlazak u toalet posle svakog seta. Meda je i te kako ranjiv kako treba igrati protiv njega najbolje demonstrirao mladi Feliks u prva dva seta njihovog meča, po meni najveća nada od mladih igrača. Obojica su defanzivci i stoje dosta iza osnovne s tim što Nadal igra bolje voleje a Meda dropove. Najviiše će zavisiti od Medinog servisa ako bude servirao kao protiv Nola na USO, nema Nadal šta da traži iako je i on popravio servis. To ti je finale slema nikad se ne zna glava odigra najvažniju ulogu
            Kako ne znamo relan slabosti? Pa Nadalov nivo pada posij 2 sata. Sapovalov ga je imao, samo je pukao. Beretini nije imao Nadala iako ga je Rafa skoro vratio u mec. Da li stvrano mislis da Mateo moze osvojiti 23 uzastopna poena na svoj servis ako je Rafa fit?

Medo dobro servira, ali povremeno ima lose servis gemove, kao i svi serveri. Nadal treba da iskoristi te lose gemove, ali... Nadal odlicno servira. losije od Meda, ali svjedno izuzetno dobro. Nikad bolje. Medjutim, po prvi put ima dobrog returenera protiv sebe. Morace da ide na mrezu i koristi to sto je Davil 5 metara iza osnovne. Ocekujem da Medo malo lakse cuva svoj gemove nego Nadal. Svejedno, Nadal je veliki sampio i igrace bolje velike poene. Sve u svemu lagana prednost Meda dok se Nadal ne umori. Jednom kad se umori, Rafa nema sansi.

Comment

• Originally posted by NI View Post

Tenis nije u kanalu. Top igraci, Medevedev, Zverev i Djokovic su ispod onog nivoa koji su top igarci Djokovic, Mari , Nadal i Federer imali prije 10 godina. Medjutim, ima puno jako dobrih igraca. Igraca koji obecavaju. Moguce da nijedan od njih nece dostic nivo velike trojke, ali sirina je tu. Mec AA-Medvedev, Cicipas-Medvedev... su bili odlicni mecevi. Kvalitet je bio visok iako ne i najvisi.

Da je Rafa OK fizicki, on bi sutra bio favorit. Medjutim, Rafa nije OK fizicki, zato je Medvedev faovorit. Moze li Rafa da pobijedi? Moze pod dva uslova. Prvi, da igra apsolutno top tenis prvih 90 minuta. Ocekujem da ce se to i desiti. Drugi, da Medvedev podbaci, da pokaze nervozu. Takve stvari zanaju da se dese Medvedevu. Medvedev u osnovi zna da je mec njegov, kao sto je znao i na USO. Tada Novak nije bio fizickji top kao sto sada Nadal nije fizicki top. Postoji i jedna obecavajuca stvar za Rafu. Novakov problem na USO je bio umor. Kad si umoran, obicno sporo ulazis u mec. Rafi problem sutra nije umor nego manjak kondicije. Rafa ce uci jako u mec, a potom ce nivo da mu padne. Ako u tom periodu dok ima snage povede 2:0, postaje favorit.
              Ne mozemo se sloziti da Medvedev ZNA DA IMA MEC, ali ok postujem to je tvoje mislenje. Ne moze Medvedev znati nesto protiv kvalitetnijeg od sebe i protivnik koji mu najmanje odgovara od velike trojke.

Inace zna i Medvedev da se raspada fizicki samo da ti kazem, par puta su ga grcevi hvatale prosle i preposle sezone tako da nije da on moze neke 5 satovne maratone igrati na najvisim nivou. Gresna ti je percepcija oko meca protiv Sapovalova, tada nije Nadal pao nego doziveo toplotni udar i kako sto on kaze ni sam ne zna kako je izvukao mec. Nije isto da ti padne nivo i da se povredis, valjda ti je jasno to. Tacno je da Rafin nivo opada nakon set i po-dva, ali ako uzme prva dva seta mislim da je to to. Videcemo sutra, treba to biti odlicno finale.
              OVAKO

Comment

• Originally posted by NI View Post

Kako ne znamo relan slabosti? Pa Nadalov nivo pada posij 2 sata. Sapovalov ga je imao, samo je pukao. Beretini nije imao Nadala iako ga je Rafa skoro vratio u mec. Da li stvrano mislis da Mateo moze osvojiti 23 uzastopna poena na svoj servis ako je Rafa fit?

Medo dobro servira, ali povremeno ima lose servis gemove, kao i svi serveri. Nadal treba da iskoristi te lose gemove, ali... Nadal odlicno servira. losije od Meda, ali svjedno izuzetno dobro. Nikad bolje. Medjutim, po prvi put ima dobrog returenera protiv sebe. Morace da ide na mrezu i koristi to sto je Davil 5 metara iza osnovne. Ocekujem da Medo malo lakse cuva svoj gemove nego Nadal. Svejedno, Nadal je veliki sampio i igrace bolje velike poene. Sve u svemu lagana prednost Meda dok se Nadal ne umori. Jednom kad se umori, Rafa nema sansi.
                Ma Nadal je radoholičar njemu umor ne pretstavlja problem a ima i plan B kad mu je igra u padu (balonjare), mislim da će umor bit veći problem Medi zbog visine iako je mladji
                Last edited by Dekson; 29-01-22, 13:40.

Comment

• Nadal u ovom trenutku nije kvalitetniji od Medvedeva.
                  Sem Šapovalova guzonja nije imao pravi ispit do finala, a i u tom meču su mu gledali kroz prste zbog odugovlačenja, dok je Danil prošao pravu golgotu na ovom turniru, ali to ga je samo osnažilo.
                  Hot take: Medvedev pobeđuje sa 3:0 ili 3:1.
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Nadal će proći kao u finalu sa Novakom pre par godina, u najboljem slučaju po njega biće kao u finalu sa Federerom.

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Comment

• Nik pokazuje kako treba komunicirati sa potomcima engleskih robijaša

https://youtu.be/s-BA0bx5rz4
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Oni samo znaju da muču i to jedni na druge?

Inače, primećujem sa su im kovid mere, maske i iskorišćenost prostora, drastično ispod Adria Toura pa nikom ništa...

Stvarno su smrdljivi...
                        "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Gleaj ti lika, kaze tenis je u kanalu, a nisam pogledao niti jedan mec na turniru. Pa kako onda znas da je u kanalu? Evo ja gledam celog turnira i mogu da kazem da je bilo top meceva i generalno nivo tenisa je ok.

Lol, pa ne moram da skocim sa zgrade da ti pokazem da postoji zemljina teza. Znam sve te igrace i njihove domete, gledao sam ih x puta. Samo totalna teniska neznalica moze da tvrdi suprotno.
                          Pre si na GS imao Novaka, Nadala, Federera, Mareja plus Delpa i Vavrinku. A iz drugog esalona su iskakali Berdih i Conga i jos po neki. Danas imas Nadala i Medu, plus Cici i Zverev. I Sapolova koji je u rangu Bediha ili Coneg mozda cak i slabiji jer nema konstantost i to je to.
                          Od ovih novih nada vise sam ocekivao od Alkazara, mislio sam da ce dogurati dalje na AO.
                          Last edited by skeptik; 29-01-22, 16:13.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

Tenis je u kanalu vec 2-3 godine, prosle godine je Djokovic sa prosecnom igrom, miljama dalekom od 2011. ili 2015. uzeo 3 od 4 slema.

Sto se tice nedeljnog finala, meni je Medvedev favorit, iako nisam toliko gledala Nadala i ne znam u kakvoj je tacno formi.
                            Jeste u kanalu zadnjih godina ali zamisli to sve pa jos bez najboljeg na svetu Novaka. To nije kanal nego kanalcina sto se tice ovog AO.

Comment

• Originally posted by Weltschmerz View Post
                              Nadal će proći kao u finalu sa Novakom pre par godina, u najboljem slučaju po njega biće kao u finalu sa Federerom.

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
                              Joj sećam se tog finala sa Fedom kad su svi bili ubedjeni da Nadal dobija, zaludeo bio narod načisto, uzajmljivali se ljudi, drugar koji se u životu nije kladio stavio 100 evrića na Nadala kad ono prć
                              Ove godine mi isto tako nešto miriše Nadal može uzeti samo ako kladionice nešto izmanipulišu, ni on sam nije verovao da može doći do finala ovde
                              Ne bi se smeo kladiti.
                              Last edited by Dekson; 29-01-22, 16:27.

Comment

• Rafa je favorit i svi će navijati za njega. Za Medvedeva je to dobro, jer su i na USO svi navijali za Novaka. Danil to voli. Rafa će servirati u bekhend Danilu. Na T liniji nema šta da traži. Danil to lako vraća. Mlad je, brz ima duge ruke i duge noge. Ono što je Danilov problem je što on pojma nema na mreži. Ali ne treba tamo ni da ide. Danil će sigurno ići na duge poene. Rafa će da odlazi napred dosta.

Naravno Rus ima šanse jer je posle Novaka, na Slemovima najbolji na betonu. I naravno emocije su problem Danila.

Siguran sam da će se posavetovati sa Novakom.

Comment

Working...
                                X