Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fantasy Premier League 2021/2022

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fantasy Premier League 2021/2022

    Igramo se i ove godine. Obnovljena je liga tako da svi proslosezonski igraci samim pravljenjem tima automatski ulaze u ligu, svi ostali koji zele igrati neka traze kod.
    sigpic

  • #2
    Jel ide i H2H?

    Comment


    • #3
      A h2h? Da udjem?
      Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

      Comment


      • #4
        Nije se mogla obnoviti H2H liga a sobzirom na odziv na temi za fantazi vidis zasto je nije bilo smisla praviti.
        sigpic

        Comment


        • #5
          Kod?

          Comment


          • #6
            Puče me nostalgija, pa rekoh da vidim šta se radi na ovom forumu i dobih želju da napišem jedan post za moju omiljenu igru.

            Nema puno opcija na početku sezonu, skoro svi imaju iste timove, teško da se neko može odvojiti na početku, osim ako ubodu kapitena. Vidjećemo kako će to izgledati kad Lukaku i Kejn počnu da igraju.

            Vjerujem da su svi počeli sezonu sa odbranom Sančez-TAA-Šo-Tsimikas, što će se promijeniti kad se Robertson vrati, a to je već sljedeće kolo, i naravno rasturiti malo templejt svih ekipa u potrazi za defanzivcem koji vrijedi 4.0. Za Dafija iz Brajtona su se pojavile informacije da je on bio spreman da ode iz kluba na kraju prelaznog roka, međutim Burn se povrijedio i Veltman je morao u samoizolaciju, pa se situacija promijenila nakon dvije dobre utakmice, tako da vjerujem da je on najbolji 4.0 defanzivac. Treba obratiti pažnju i na Ki-Janu Huveru, mogao bi da istisne Semeda iz ekipe. Amarti je isto opcija, ali mislim da on neće previše vremena provoditi na terenu, previše trapavo to izgleda kad on igra. Kad se Evans oporavi, biće četvrta opcija na poziciji štopera.

            Na vezni red treba obratiti pažnju, tu može da se stekne neka prednost ako se pogode igrači. Mislim da će Grinvud nekoliko prvih kola dobro igrati, ali kasnije bi mogao da upadne u rotaciju, tako da treba iskoristiti i ubaciti ga na vrijeme. Griliš je baš underpriced, on bi trebao na lijevo krilo standarno igrati, ali tu je Pep rulet, pa ko voli nek izvoli. Žota je nevjerovatan, hoće ga golovi u Liverpulu, otkad je došao sve što takne pretvori u zlato. On bi trebao da postane opcija kao treći igrač Liverpula kad se Tsimikas vrati na klupu, s obzirom na to da su TAA i Salah neprikosnoveni. Gundogan je lutao po terenu u prva dva kola, on mi je neprijatno iznenađenje, jer ga imam u timu normalno. Naravno, ne pada mi na pamet da ga izbacim pred Arsenal.

            Jedan od timova koji je odigrao dobru predsezonu je Vest Hem, treba nakupiti veznjake i napadače iz tog tima dok je Antonio zdrav. Kad Antonio bude kuburio sa povredama treba bježati od njih. Antionio je ubjedljivo najbolja opcija za napadača na FPL-u, mahom zbog njegove igre, a mahom zbog saigrača koji igraju iza njega i mogu da kreiraju dosta šansi, mislim na Benrahmu i Fornalsa. Antonio će mi biti kapiten u trećem kolu protiv Palasa vjerovatno. Biće pakleno naći pravog kapitena za treće kolo.

            Ja sam pogodio kapitena za prva dva kola, Salah pa TAA, krenulo me, mada ću brzo odustati kad krenu obaveze u jesen.

            Ajte uzdravlje!
            sigpic

            Comment


            • #7
              Dajte kod, Princara se vratio

              Comment


              • #8
                Velika klasik g71zdk

                Comment

                Working...
                X