E moj Nikola, vidi kako se igra za reprezentaciju, 31 poen Luke za poluvreme.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
OI - Košarka
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Luka Dončić drži čas iz košarke i patriotizma...Pokazuje našim vedetama kako se treba odnositi prema državnom grbu.
Nekad je to bila čast a sada kao da te "roguljom" teraju u reprezentaciju (nadam se da znate šta je rogulja, ako ne znate to je vila kojom se plasti seno). Koliko god da se javi onih koji će da brane lik i delo Jokića, samo ću reći neka pogledaju reprezentaciju SLO naOI.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
3x3 kidamo, 6:0, direktno smo u PF 😎sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
- Likes 1
Comment
-
Mada treba skinuti kapu i pokloniti se četrdesetjednogodišnjem mladiću Luisu Skoli.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Šarenica opet briljira. Posle Holivuda iz ćoška za 3 sad vidi obostranu tehničku, iako je očigledno da je Crvendakić dobila tehničku zbog diranja lopte posle postignutog koša. Kakva košarka takav i komentator™.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostŠarenica opet briljira. Posle Holivuda iz ćoška za 3 sad vidi obostranu tehničku, iako je očigledno da je Crvendakić dobila tehničku zbog diranja lopte posle postignutog koša. Kakva košarka takav i komentator™.
Retko kad prenosi a izgleda da retko kad i gleda košarku.
I kad je prenosio kvalifikacije za OI čovek se blamirao, ni pravila ne zna.
Fore su mu postale dečije.
Inače, Španija razbija Japan. Trenutno 26 razlike.
Comment
-
Od samog starta igara njima je "dodeljena" zlatna medalja od naših medija i javnosti. Ogroman pritisak i očekivanja od njih.
Mada se stiče utisak da su naši malo i podcenili protivnika, naročito Dušan kome onaj ruja strpao 4-5 dvojki.
- Likes 1
Comment
-
Rusi su više želeli pobedu, bili su brži i jači u duelima ali i precizniji. D.B. je morao da preuzme odgovornost a ne da uputi jedan šut za dva poena i onda čeka do sledećeg 6/7 minuta. Rusi su nas razbili i zato što smo odigrali mlaku odbranu što smo pokušali da kompenzujemo rukama. Potpuno zaslužen poraz.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment