U sto marke da glodari gube.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma gde bolji, ovi promašili 15 otvorenih šuteva i opet je 1 posed razlike. Ali su oni ekipa čiji šut proradi u jednom trenutku i zaspu protivnika.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Nemaju oni samo šut, za razliku od prethodnih godina imaju kvalitet i u unutrašnjoj igri, najbržu tranziciju verovatno u Evropi. Videćemo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Sramotno suđenje i navlačenje za Partizan u drugom poluvremenu, Robija disciplinovao™ sudije na kraju prvog poluvremena.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Inače nije mi jasno bilo oko onog faula Omića.
Prvo, to nije bio faul Omića već Ledeja koji mu je uhvatio ruku i povuk'o je.
Drugo, ako su svirali faul Omiću, onda nisu trebali da se bune oko koša jer ne može se priznati zbog toga što je faul bio ranije.
Izgleda na kraju kad su videli na snimku da su pogrešili i da je faul pravio Ledej, doneli su odluku da bude mrtva lopta.
Comment
-
Nisu mogli da se usaglase i zato su presudili mrtvu loptu. A realno mogli su samo da dosude faul Ledeju ili ako nije faul dva poena za Omića. Tu je CedOli oštećena.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ma jsano mi je da nisu mogli da se usaglase.
Oni su krenuli prvo da vide da li da priznaju koš Omiću i dosude njemu faul.
Koš nikako nisu mogli priznati zbog faula ranije, al mi deluje kako bi na neki način ispravio grešku jedan od sudija se namerno nije složio i dosudili su mrtvu loptu.
Comment
Comment