Ovo šta Rooney igra ovo nije ni za čega. Ja ne vjerujem očima šta gledam. Pa čovjek osnove fudbala ne zna, štopanje, dodavanje, trčanje s loptom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FA Community Shield, FA Cup & EFL Cup 2016/2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako ce mene Runi da nervira i ove sezone....piiiiii a Marsijal prilicno stagnira poslednjih meseci, al proradice, pre nego Runi sigurno.Last edited by miloolja; 07-08-16, 17:52.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKako ce mene Runi da nervira i ove sezone....piiiiii a Marsijal prilicno stagnira poslednjih meseci, al proradice, pre nego Runi sigurno.
Inace Junajted ne bi sa Ibrahimovicem i Runijem top 4 dohvatio bez Pogbe, sada vjerujem da ce uz Liverpul i Arsenal voditi bitku za cetvrto mjesto.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Kakva kbolja... Ovo nije realno.
Ajde lepo na klupu pa kada ti dodje iz dupeta u glavu, mozes da igras.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment