Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA Tour

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imam utisak da je situacija u ženskom tenisu svakog dana sve gora.
    Evo ova Radavanska, pa igra skoro kao ja
    Dobila JJ sa 6:2, ali to ništa ne znači kod njih...sda ćemo videti šta će biti u drugom
    Last edited by miloolja; 28-09-11, 13:29.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Pa naravno u drugom JJ gubi sa 0:3...i to dva brejka dala...

EDIT: Pa naravno, sada Jeca vodi sa 4:3 Buuuuaaaaahahahahaha

Za rezultat, krajnji vidite u vestima, odustajem.
      Last edited by miloolja; 28-09-11, 14:01.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Mnogo je agresivnija Jelena,udara ravno i cisto i FH-om,izlazi na mrezu,samo sama sebe moze da pobijedi
        sigpic

Comment

• evo tebi,budi ti malo labilna...dobro,e sad je dosta evo tebi nazad pa budi ti malo labilna,malo ja,malo ti...ccc
          Cuj prvi maj

Comment

• 0-3 za Agnjesku, pa 4-3 za Jelenu, i na kraju 6-4 za Agnjesku

Comment

• Ma više nije ni smešno, nažalost.
              sigpic

Comment

• kako je mracan zenski tenis...na celu sa Jecom i Anicom jos ona Kvitova,pa Kirilenko,Samanta Stosur Radwanska,Lisicki..i mnoge druge agresivne i do bola opasne! e boze

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                sigpic

Comment

• ovakvi mecevi mi barem pokazu da ispravno razmisljam kada kazem da treba da se zna ko je musko a ko zensko,i da se zna ko nosi pantalone u vezi i ko donosi sve bitne odluke...ne moze zena da drzi koncentraciju duze od pola sata pa to ti je
                  Cuj prvi maj

Comment

• ajde bez tih sovinistickih poruka...
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Potpuni raspad posle onog preokreta u drugom setu,a ova Radwanska ubija igru...
                      sigpic

Comment

• Jelena pravo loše odigrala treći set ,sigurno je drugi set još bio u mislima,Radwanska se dodatno razigrala ,sve vraćala i ide dalje .Žao mi je zbog Jece ali šta se može.
                        http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                        Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Stosur izgubila? Dobro, mozda se cuva za vece turnire!

Comment

• Da izgubila je od Kirilenko strasno i ona je osvajacica Us Opena.. hahaha

A Sharapova je pre nekih 10-ak min predala Kvitovoj u cetvrtfinalu steta..

Comment

• Originally posted by Mare_92 View Post
                              Da izgubila je od Kirilenko strasno i ona je osvajacica Us Opena.. hahaha

A Sharapova je pre nekih 10-ak min predala Kvitovoj u cetvrtfinalu steta..
                              Mare nemoj podcjenjivati sposobnosti Kirilenko ,ona je i na USO -u namučila Stosur tako da je ovdje bila samo dodatno motivisana za pobjedu ,kada je već izgubila od Stosur na USO.
                              http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                              Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                                ovakvi mecevi mi barem pokazu da ispravno razmisljam kada kazem da treba da se zna ko je musko a ko zensko,i da se zna ko nosi pantalone u vezi i ko donosi sve bitne odluke...ne moze zena da drzi koncentraciju duze od pola sata pa to ti je
                                E da je bar pola sata... Dok dekoncetracija moze da traje mnogo vise od pola sata... Bas nam je Sarapova to demonstrirala u par navrata, kada je od dosta slabijih teniserki po sat vremena bila razbijana, sve zahvaljujuci svojoj psisi...

Comment

Working...
                                X