Sjajna pobeda za Keysm msm da ima izgledne sanse da prodje i u sledecem kolu, igra sa pobednica duela Flipkens-Ribarikove, obe nisu u dobru formu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by earthSRB View PostNije bez šansi, još je dobro da je igrala prva i brzo završila meč. Mada su i Flipkens i Ribarikova teniserke u koje nikad nisi siguran kako će odigrati tog dana. Kad god tipujem na njih ili kontra, one me iznevere
Halep unistava Voskoboeva, sad za nekih pola sata pocice Safarova-Hercog, interesantan duel, bas zelim da to pogledam.OVAKO
Comment
-
A Vekic i Sancez igraju jedan tesan prvi set, bez brejk lopte za sada, 5-4 je rezultat, na servis je Vekiceva.
Edit: Dal je moguce da sam urekao VekicevaPrvu brejk loptu iskoristija Snacez i osvojila set.
Last edited by Stefan-kobe; 13-06-13, 16:32.OVAKO
Comment
-
Šta je stigla sad
Šteta za ovaj gem.
Zadržala brejk prednosti
Lep forhend za drugi set, 6-2!
Ne znam kako je igrala u prvom setu i kako je uspela da ga izgubi ali u većini poena se ona pita. Greši ali i tera protivnicu da greši. Malo je neodlučna, bilo je par prilika da priđe mreži i završi poen ranije, sve u svemu nije loša.Last edited by wanderer; 13-06-13, 17:11.
Comment
Comment