Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA Tour

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sjajna pobeda za Keysm msm da ima izgledne sanse da prodje i u sledecem kolu, igra sa pobednica duela Flipkens-Ribarikove, obe nisu u dobru formu.
    OVAKO

Comment

• Nije bez šansi, još je dobro da je igrala prva i brzo završila meč. Mada su i Flipkens i Ribarikova teniserke u koje nikad nisi siguran kako će odigrati tog dana. Kad god tipujem na njih ili kontra, one me iznevere

Comment

• Originally posted by earthSRB View Post
        Nije bez šansi, još je dobro da je igrala prva i brzo završila meč. Mada su i Flipkens i Ribarikova teniserke u koje nikad nisi siguran kako će odigrati tog dana. Kad god tipujem na njih ili kontra, one me iznevere
        Meni to radi Cirstea. Kada odigram protiv nje, ona je u stanju pobediti i Serenu, kada odigram na nje ona se raspadne i izgubi od neka teniserka nadvor od top 100.
        Halep unistava Voskoboeva, sad za nekih pola sata pocice Safarova-Hercog, interesantan duel, bas zelim da to pogledam.
        OVAKO

Comment

• WTA Nürnberg (cetvrtfinale)

Sandra Klemenschits (AUT) / Andreja Klepac (SLO) ____ 1 (4 - 7 - 5)
          Aleksandra Krunic (SRB) / Katarzyna Piter (POL) _______ 2 (6 - 5 - 10)

Odlican rezultat Za Alex
          ovom pobedom se plasirala u polufinale

Comment

• Kao što rekoh, pljušte brejkovi kao kiša

Comment

• A Vekic i Sancez igraju jedan tesan prvi set, bez brejk lopte za sada, 5-4 je rezultat, na servis je Vekiceva.

Edit: Dal je moguce da sam urekao Vekiceva Prvu brejk loptu iskoristija Snacez i osvojila set.
              Last edited by Stefan-kobe; 13-06-13, 16:32.
              OVAKO

Comment

• Uzela set Annika. Stabilizovala se nakon nesigurnog starta.

@Stefan-kobe

Baš se muči Andrea, od 3-1 u prvom setu ja dosta pala u igri.
                Prebaciću se na Sanchez-Vekić.
                Last edited by wanderer; 13-06-13, 16:42.

Comment

• Dobro je, vodi sa brejk u drugom setu, nadam se da ce preokrenuti. Koji sam ja baksuz
                  Skidam film, ugasio sam stream, napisi kako igra Dona u ovom drugom setu kad se isti zavrsi, nadam se da cu odgledati treci.
                  OVAKO

Comment

• Šta je stigla sad

Šteta za ovaj gem.

Zadržala brejk prednosti

Lep forhend za drugi set, 6-2!

Ne znam kako je igrala u prvom setu i kako je uspela da ga izgubi ali u većini poena se ona pita. Greši ali i tera protivnicu da greši. Malo je neodlučna, bilo je par prilika da priđe mreži i završi poen ranije, sve u svemu nije loša.
                    Last edited by wanderer; 13-06-13, 17:11.

Comment

• Brejk za Donnu na startu trećeg

Dva putaje Sanchez mami na mrežu i Donna greši potim šalje bekhend u aut, 1-1

Odličan drop Sanchez!

Konačno 3-1...
                      Last edited by wanderer; 13-06-13, 17:29.

Comment

• Kakav pasing je samo odigrala na 15-15 i 1-1 u trecem sad. Samo da zadrzi servis, ova Amerikanka je vrlo nervozna, mora to da iskoristi.
                        OVAKO

Comment

• Dobar bekhend smeč Amerikanke.

Dupla greška Amerikanke, 5-2 za Donnu.
                          Last edited by wanderer; 13-06-13, 17:43.

Comment

• Dupli brejk, bravo Dona.
                            Poceli su Sorana i Bojana.
                            OVAKO

Comment

• Bojana loso pocela, 3-0 za Sorana na startu. Nadamo se na povratak Bojane.
                              OVAKO

Comment

• Pobeda Donne, 4-6, 6-2, 6-2. U četvrfinalu protiv Sorane ili Bojane. Rezultatski deluje ubedljivo, ali je svaki gem bio tesan, podigla je Sanchez igru u odnosu na drugi set, ali je Donna izdržala za drugo WTA četvrtfinale u karijeri

Comment

Working...
                                X