Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo je bilo odlicno, voli on da igra ovde
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Kao da se malo trgnuo posle onog provlačenja protiv Sugite.
      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ide dalje Dimitrov,moze i preko Keia.
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jel ima neko informacije dokle ce da pada ova kisa? Stefke, jel i dalje isto 18:30 i 20:00 ?
            Pogledah vremensku prognozu, i danas je jedini dan kada najavljuju kisu do kraja nedelje u Torontu

Comment

• Originally posted by pedja5000 View Post
              Jel ima neko informacije dokle ce da pada ova kisa? Stefke, jel i dalje isto 18:30 i 20:00 ?
              Pogledah vremensku prognozu, i danas je jedini dan kada najavljuju kisu do kraja nedelje u Torontu
              Opet su organizatori protiv Novaka, trebao je igrati u 12:00 po njihovom, jbg...
              OVAKO

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Nisikori i Raonic odlicno izgledaju. Monfis se malo uozbiljio isto.
                Da malo, Monfa trenutno igra najzreliji tenis i sigurno najbolji na hardu u karijeri. S obzirom da je bez pobjede na 2 slema, RG ozljeda i W poraz 1.kolo, 9.mjesto na race listi je ludilo.

EDIT: Gdje se točno Kei raspada kod servisa itd itd Stefane. Mislim da si ostao predugo u Londonu i na meču sa Marinom.
                Last edited by Mrkela; 28-07-16, 23:32.

Comment

• Izgleda da ipak nema kise, i da mecevi pocinju na vreme.

A Monfa je ove godine imao bas puno srece sa zrebovima. Biti 9-ti na race listi i igrati samo 3 meca sa top 10 igracima je neverovatan uspeh(odnos pobeda 1:2).

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                    Da malo, Monfa trenutno igra najzreliji tenis i sigurno najbolji na hardu u karijeri. S obzirom da je bez pobjede na 2 slema, RG ozljeda i W poraz 1.kolo, 9.mjesto na race listi je ludilo.

EDIT: Gdje se točno Kei raspada kod servisa itd itd Stefane. Mislim da si ostao predugo u Londonu i na meču sa Marinom.
                    Ram mu 100 puta dosao do brejk lopte, igrac koji nema osnovne udarce, sta vise reci... Juce je Novikov brejknuo njega 5-6 puta, Novikov sa stomacic kao 45 godisnji muskarac. Nema snage, nema nista u servisu Keija... Tuzan je on bas.
                    OVAKO

Comment

• kakve ti gluposti pišeš, Ram u samo jednom gejmu imao brejk lopte i to vezane. Novikov ga je brejkao vrhunskim winnerima sa osnovne i Kei je znao promašivati u serijama što je standard kod njega protiv lošijih igrači. Nađi brzinu servisa pa možemo dalje u argumentiranu raspravu jer ovo što si iznio je baš cirkus, ne znam šta si gledao. Kaže Ram, igrač koji nema osnovne udarce, ne znam kako biješe Pui brejknut 5-6 puta od takve neznalice kao Ram

Comment

Malo jer fizicki prilicno pati i dalje.

Pusti Stefana, ko bi se natezao s njim.

Raona pjeske bas.
                        sigpic

Comment

kakve ti gluposti pišeš, Ram u samo jednom gejmu imao brejk lopte i to vezane. Novikov ga je brejkao vrhunskim winnerima sa osnovne i Kei je znao promašivati u serijama što je standard kod njega protiv lošijih igrači. Nađi brzinu servisa pa možemo dalje u argumentiranu raspravu jer ovo što si iznio je baš cirkus, ne znam šta si gledao. Kaže Ram, igrač koji nema osnovne udarce, ne znam kako biješe Pui brejknut 5-6 puta od takve neznalice kao Ram
                          Pa lik nema bekend, ne moze nista iz tog udarca, a FH samo ako se namesti na taj udarac. Ritern nema, samo servis i FH. Da bi igrao sa Novaka nikada ne bi poen uzeo na riterna. Pouille je bio los i protiv Gomeza, ali vjerovatno si to ispratio i recices da pisem gluposte. Inace imao Ram i brejk loptu u prvi set, ako vec idemo do sitnice. Evo vidjecemo sutra i eventualno u 1/2 finala, gde ce igrati sa ozbiljnije igrace.
                          OVAKO

Comment

• доби Раона, саће Ноле на терен!!!
                            sigpic

Comment

• Bije Novak kao da sjutra ne postoji
                              sigpic

Comment

• Odlican, volim ovu igru
                                Idemoooo.
                                Krenuo i servis konacno.

Vladane bodri ga ti i za mene do kraja, oci mi padaju... retkost ali ne mogu vise.

Treci put se Novak hvata za dodnji deo ledja i sad gleda ka boksu...
                                Last edited by cacanin; 29-07-16, 01:58.

Comment

Working...
                                X