Ovo je bilo odlicno, voli on da igra ovde
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Toronto 2016.
Collapse
X
-
Ide dalje Dimitrov,moze i preko Keia.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by pedja5000 View PostJel ima neko informacije dokle ce da pada ova kisa? Stefke, jel i dalje isto 18:30 i 20:00 ?
Pogledah vremensku prognozu, i danas je jedini dan kada najavljuju kisu do kraja nedelje u TorontuOVAKO
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNisikori i Raonic odlicno izgledaju. Monfis se malo uozbiljio isto.
EDIT: Gdje se točno Kei raspada kod servisa itd itd Stefane. Mislim da si ostao predugo u Londonu i na meču sa Marinom.Last edited by Mrkela; 28-07-16, 23:32.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostDa malo, Monfa trenutno igra najzreliji tenis i sigurno najbolji na hardu u karijeri. S obzirom da je bez pobjede na 2 slema, RG ozljeda i W poraz 1.kolo, 9.mjesto na race listi je ludilo.
EDIT: Gdje se točno Kei raspada kod servisa itd itd Stefane. Mislim da si ostao predugo u Londonu i na meču sa Marinom.OVAKO
Comment
-
kakve ti gluposti pišeš, Ram u samo jednom gejmu imao brejk lopte i to vezane. Novikov ga je brejkao vrhunskim winnerima sa osnovne i Kei je znao promašivati u serijama što je standard kod njega protiv lošijih igrači. Nađi brzinu servisa pa možemo dalje u argumentiranu raspravu jer ovo što si iznio je baš cirkus, ne znam šta si gledao. Kaže Ram, igrač koji nema osnovne udarce, ne znam kako biješe Pui brejknut 5-6 puta od takve neznalice kao Ram
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostDa malo, Monfa trenutno igra najzreliji tenis i sigurno najbolji na hardu u karijeri. S obzirom da je bez pobjede na 2 slema, RG ozljeda i W poraz 1.kolo, 9.mjesto na race listi je ludilo.
EDIT: Gdje se točno Kei raspada kod servisa itd itd Stefane. Mislim da si ostao predugo u Londonu i na meču sa Marinom.
Pusti Stefana, ko bi se natezao s njim.
Raona pjeske bas.sigpic
Comment
-
Originally posted by Mrkela View Postkakve ti gluposti pišeš, Ram u samo jednom gejmu imao brejk lopte i to vezane. Novikov ga je brejkao vrhunskim winnerima sa osnovne i Kei je znao promašivati u serijama što je standard kod njega protiv lošijih igrači. Nađi brzinu servisa pa možemo dalje u argumentiranu raspravu jer ovo što si iznio je baš cirkus, ne znam šta si gledao. Kaže Ram, igrač koji nema osnovne udarce, ne znam kako biješe Pui brejknut 5-6 puta od takve neznalice kao RamOVAKO
Comment
-
Comment