Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kevin skoro da samo servis i ima dok Wawrinka pokazuje u kakvom mu je retern stanju sa tim izbacivanjem tih drugih servisa iako "kupuje" vrijeme. Možda Kevin nije ništa pokazao i servis ga je spasio, a zaboravljaš da je isto donjelo Stanu set, samo servis i loši reterni Socka, a ključan poen koji se dogodio u TB je bila dupla greška Socka, koja ga je izbacila ne samo iz toga seta nego i meča, tako da...

Problem je također što ga je taj Anderson dobio mislim 3,4 puta zaredom kroz 2015 ako se ne varam, ova ozljeda ga je bacila van ritma totalno pa ne znam da li je u formi, vidim da je gubio od sumjnivih likova ali svakako mu očito ne paše Kevin, i također vjerovatno očekujemo borbu kroz TB.

Gael i David baš igraju kvalitetan meč, potežu obojica sa osnovne, volio bih da Gael potvrdi dobru formu, ali svakako obojica ispadaju sutra od Miloša.

Comment

• Daleko od toga da Kevin ima samo servis u svom najboljem izdanju, helem, vidjet ćemo šta će se sutra dešavati

Kakav Gofanov raspad poslije 4-0 u TBu, strašno
      Last edited by shminka; 28-07-16, 19:35.

Comment

• Naravno da nema, svi znamo da je Murray bio glineni golub protiv njega na USO, ali u večini slučajeva igru na protivničkom reternu nema.

Veliki preokret Gaela za 1.set

Comment

• Solidan otpor pružio Sok u prvom setu, ali nije izdržao pritisak.
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Mozes da mi pojasnis sta zelis reci?
            Mislio sam da nije logicno da Novak igra svoj mec posle Raonica. Raonic je juce igrao u 18:30 po lokalnom vremenu, a Novak u 13:00. Nekako je logicnije da ako obojica igraju u nocnom terminu danas, da prvo igra Djokovic. Naravno, Raonicu vise odgovara da igra svaki mec u isto vreme (18:30 po lokalnom vremenu). Nadao sam se da kada su odustali Nadal, Federer i Marej da ce Novak da ima dobre termine, ali to ocigledno nije slucaj. Da je Roger igrao na ovom turniru, verovatno bi on sve meceve(dokle je to moguce) igrao u 18:30...
            Last edited by 147; 28-07-16, 20:26.

Comment

• Originally posted by pedja5000 View Post
              Mislio sam da nije logicno da Novak igra svoj mec posle Raonica. Raonic je juce igrao u 18:30 po lokalnom vremenu, a Novak u 13:00. Nekako je logicnije da ako obojica igraju u nocnom terminu danas, da prvo igra Djokovic. Naravno, Raonicu vise odgovara da igra svaki mec u isto vreme (18:30 po lokalnom vremenu). Nadao sam se da kada su odustali Nadal, Federer i Marej da ce Novak da ima dobre termine, ali to ocigledno nije slucaj. Da je Roger igrao na ovom turniru, verovatno bi on sve meceve(dokle je to moguce) igrao u 18:30...
              Sto ima to veze kad ce Novak do kraja turnira igrati u vecernjem terminu? Dali u 18:30 dali u 20:00 nebitno je to, bitno ce igrati tada. Ne kontam stvarno...
              OVAKO

Comment

• Nisikori i Raonic odlicno izgledaju. Monfis se malo uozbiljio isto.
                sigpic

Comment

• Milos je juce pruzio najbolju partiju na turniru do sada, videcemo veceras

Iscupa Gael jos jednu pobedu, bas ga je krenulo
                  Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Nisikori i Raonic odlicno izgledaju. Monfis se malo uozbiljio isto.
                    Daj objasni nama sto ne razumemo tenis kako to Kei odlicno izgleda kad se lik raspada, jedva servira itd itd..?
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Sto ima to veze kad ce Novak do kraja turnira igrati u vecernjem terminu? Dali u 18:30 dali u 20:00 nebitno je to, bitno ce igrati tada. Ne kontam stvarno...
                      Nece do kraja turnira posto se finale igra u dnevnom terminu. Nije mnogo bitno, slazem se. Doduse, ipak postoji razlika. Ako se finale igra oko 14:00 ( ne znam u koliko se sati igra tacno finale), bolje je da si meceve igrao oko 19:00, a ne oko 21:00. Pretpostavljam da ce i sutra ako prodju Novak i Milos igrati nocne mevece, s tim sto ce Raonic da igra prvi. Novak bi za sebe sigurno birao prvi termin, ali on se ne pita. Ne verujem da ce to da utice na pobednika turnira, ali ponekad i takve stvari mogu da prave razliku koja moze da utice na pobednika.

Edit: A kljucno je to sto ti mislis da je isto da li igras u 18:30 ili recimo u 20:30-21:00. Ja ne mislim tako. U drugom slucaju postoje solidne sanse da se tvoj mec i onog sto igra u 18:30 oduze(da ne pominjem kisu), pa da zavrsis mec posle 23:00 ili posle ponoci, i tako se malo poremetis. Doduse na ovom turniru je dobro sto "nocni" termin pocinje u 18:30 a ne oko 20:00 kao na nekim turnirima. Onda bi ta razlika bila jako bitna...
                      Last edited by 147; 28-07-16, 21:13.

Comment

• Opet Goffin gubi meč koji apsolutno nije smio izgubiti, baš je odradio sve što treba da izgubi

Comment

• Ovde gledamo dva taj brejka minimum

Nece me danas nikako, ali nikako
                          Last edited by ClayWarrior; 28-07-16, 21:33.
                          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Nastavlja Griša sa brutalnim serviranjem od sinoć

Comment

• Odlican Dimitrov,nema sta.
                              Originally posted by Casiraghi
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Da li ovo znaci da je Dimitrov konacno resio da igra tenis?
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X