Kane kapiten 3 gola, Alli asistencija, Walker clean sheet i asistencija
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fantasy PL 2016/2017.
Collapse
X
-
Dvojac Eriksen-Kane 23 boda, sa bonusima verovatno preko 25, ali zato dvojac wba Mekoli-Filips zajedno -1
I ne znam sta mi bi da stavim Defoa za kapitena, znam da sam namestao tim davno, odmah posle proslog kola, valjda racunao da cu biti pijan pa zaboraviti, ali izgleda i tad bio pijan
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Ja sam jos usao zbog transfera u -4, pa sad i McAuley dodao -3, odlicno, kolo kao sto sam i ocekivao.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostJasta, gledam Delle Ali 6 bodova, a ukupno imam 3 boda, msm koji sad q Kad imam sta i da vidim McAuley izdmoniro
Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using TapatalkI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
41 poen, i sutra ostali Lukaku, Ibra i Williams. Ja sam zadovoljan jer sam ocekivao da cu jedva preci 30. Verovatno poraz u obe lige, jedino ako Lukaku i Ibra ne izmisle po 2 gola sutraDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
67p, ostali Lalana, Ibra, Pogz i Origi. Dzabe kad me osurio ortak u h2h, 94pOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment