Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fantasy PL 2016/2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mrzi me da sad tražim u pravilima, možda neko zna na prvu.... Ako igram 3-4-3 formaciju i igrač sredine ne ulazi uopšte u igru, a ovaj na klupi isto ne igra, jel prvi odbrambeni ulazi u igru umesto njega? Ja mislim da ulazi, ali nešto nisam siguran 100%.
    Fer mi nije igrao, a Bolasie povređen, tako da mi je prvi na klupi Amat (koji je uzeo CS).

Inače, 3 igrača danas. Ozilčić ga opet metnuo. Verovatno će uzeti 3 ili 2 boda bonusa. Ward iz Barnlija dao gol, i ako uđe Amat umesto Fera, tako da sasvim solidan dan. Svi doneli bodove.

Plaši me što je bilo ovoliko golova danas. Ne bi me čudilo da sutra budu 3 gola ukupno...

p.s. bice, jesi li izbacio Vardija iz tima? Reci mi da si ga ostavio u timu još ovo kolo. Nemoguće da budeš baš toliki baxuz...
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ja mislim da to nema veze sa formacijom, nego ulazi prva izmena. Jer ti nemas opciju da menjas formacije nego automatski kako ubacis nekog tako formira formacija 😀

Comment

• Hoce li spavati mirno onaj koji je pricao kako ce izbaciti Vardya ovo kolo?

Znaci bice je taj... Uteha je ako je Lukakua ubacio umesto Vardya, samo to...
        Last edited by Tobdzija; 10-12-16, 20:24.
        Originally posted by maliajnstajn
        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ulazi ti prvi s klupe na ovom fantaziju Zola, osim ako ti taj ne bi napravio nemoguću formaciju, tipa igraš sa 3 u odbrani i jedan ne odigra, onda može da ga zameni samo isto neko iz odbrane. Tako da u tvom slučaju ulazi ti prvi odbrambeni sigurno

Comment

• E pa super onda. Ulazi Amat sa CS-om, tako da je to odlična izmena.
            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Za sad nije lose,41 poen i za sutra jos 6 igraca
              >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Ovo je smesno, Swansea ima CS, a Naughton nije odigrao ni sekunde.

9 poena i ostalo mi jos 7 igraca za sutra.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ma idemo Vardy macko, ja te izbacim ti grunes 3 gola
                  Ubacio sam Kostu i Sigurdsona, ovaj drugi fantasticno ispostovao, nisam pogresio, e sad ostaje Kosti da sutar umulja bar 2 gola i eto prezalicu Vardija. Snograds isto gol i assitencija, konacno i od njega nesto dobro, promasio sam sa izborom kapitena, Sancez samo asistencija jbg 10 poena, Lukaku 2 gola, za sada 51 poen i sutra ostali Lovren, Vertongen, Kosta i Azar. Od prve dvojice ne ocekujem nista, ali zato Kosta i Azar bar gol i asistencija i eto mene na 70.
                  Jos jednom veliki pozdrav za Vardija kog sam cekao 7-8 kola i onda se probudio protiv Sitija.
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Danas je i Zaha napravio odlicnih 16 poena.
                    DALE 1992-2020
                    NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Ja zadovoljan. 3 igrača uzela 23 boda, od toga 2 iz odbrane. Još sam uzeo 1800 dindzi na Lukaku-a. Sutra nek me ispoštuju 4 od 8 igrača i eto lepog kola...

Jaooo bice, baxuz si samo takav. Da ako te i Kosta ispoštuje pa da ti ne bude žao u pm. Dobar bi bio za kladionicu. Samo nam kažeš kog igrača izbacuješ, i ja trčim da uplatim da on daje 2 ili 3 gola...
                      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Hahaha ma nema frke. Planiram ovo kolo mozda i bez promena, eventualno Morgana da izbacim pa eto
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Bem ti sunce kakvo kolo. Mustafi 1 bod, Vilijams 1 bod, Ihenaco 1 bod, Hiton 1 bod Jedino Volkot ispostovao.
                          Originally posted by Dekinjo
                          Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                          Originally posted by La Jugoslavia
                          Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Kakva tuga, ni Cedrica ni Longa u timu Svetaca. Ispali me Puel žešće sa rotacijom. Bio sam ubeđen da će oni nešto uraditi ovo kolo, ali šta vredi kad ih nema u timu...
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Kosta 1 gol, Vardy 3, ipak los potez sto sam menjao Vardy-ja ovo kolo, ali dobro jbg. Azar danas nista, ostali jos Lovren i Vertongen, tu nema CS-a po meni ali opet preko 50 poena i ja sam super zadovoljan i ovim kolom
                              Dreams are coming true.

Comment

• Hazard prodao, Costa ispoštovao, a Kurtoa još jedan CS.

Sad se čeka šta će Spursi uraditi.
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X