Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fantasy PL 2016/2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Miletić View Post
    Sreca jeste veliki faktor ali znam po sebi i svojim rezultatima od prethodnih godina kada sam bio sjajan ali se i daleko vise bavio fantazijem, i ove sezone kada igram tek onako usput kako su odmah rezultati drasticno slabiji

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
    Pa dobro,naravno da treba malo i ispratiti ko igra, ko ne igra..ko je u kakvoj formi..nego, kako možeš igrati fantasy "tek onako usput"? Kako se igra tako?

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
    FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• Originally posted by Zocha View Post
      Pa dobro,naravno da treba malo i ispratiti ko igra, ko ne igra..ko je u kakvoj formi..nego, kako možeš igrati fantasy "tek onako usput"? Kako se igra tako?

Znaci da ne obracam paznju mnogo na sve parametre koje sam koristio pri odabiru igraca i kapitena proteklih sezona, ne odvajam potrebno vreme za to jednostavno, desi se i da zaboravim da promenim tim i kapitena pred kolo i naravno da se to odrazava na bodovima
      To nazivam usputnim igranjem

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Meni se nikad nije desilo da zaboravim da podesim ekipu i kapitena...uvece pre spavanja malo prelistam twiter da vidim jel neko povređen, uvređen i tome sl..al uvek po svom nahođenju odaberem igrače, bez obzira da li na forumima piše da je bolji kapiten ovaj ili onaj..tu se uzdam u svoje znanje i instikt..

FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• Nema tu neke filozofije. Samo se ljudi tripuju da ima, ukljucujuci i mene.

https://fantasy.premierleague.com/a/team/32304/event/7

Bukmarkovao sam ovog lika. Bio je posle 7. kola osmi u svetu. Sad je u top 2.5k. 606 poena, verujem vise od svih nas.

Lik nije nista menjao od prvog kola, De Brujne mu je kapiten od prvog kola. Ni jedan jedini transfer, ni jedna jedina izmena od prvog kola. Verujem da je zaboravio pasvord kad se registrovao. I bolji je od bar 4 miliona ljudi koji igraju.
          Originally posted by Dekinjo
          Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
          Originally posted by La Jugoslavia
          Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by bici View Post
            Nema tu neke filozofije. Samo se ljudi tripuju da ima, ukljucujuci i mene.

https://fantasy.premierleague.com/a/team/32304/event/7

Bukmarkovao sam ovog lika. Bio je posle 7. kola osmi u svetu. Sad je u top 2.5k. 606 poena, verujem vise od svih nas.

Lik nije nista menjao od prvog kola, De Brujne mu je kapiten od prvog kola. Ni jedan jedini transfer, ni jedna jedina izmena od prvog kola. Verujem da je zaboravio pasvord kad se registrovao. I bolji je od bar 4 miliona ljudi koji igraju.
            Da izvineš, to je user veka.. to se sad desilo i nikad više.. Ne kažem da treba visiti 24h nad Fantasyjem, ali ovo je ništa drugo nego ga je usralo...
            FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• Jel provalio neko odbranu ovog lika? 3 igrača Arsenala (uključujući Cecha) i 2 Totenhema u prvih 11. Ovo je mnogo skupa odbrana.

Nisam pre razmišljao da stavljam u odbrani više igrača iz istog tima, ali kod Riese-a sam to video. Ima 3 igrača WBA u odbrani, uključujući golmana. Jeftina odbrana, a umeju da donesu CS. Tj. kad god donesu CS, to je odmah 20+ bodova od samo njih. Dobra ideja.
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Koga staviti za kapitena ovo kolo : Aguero vs Midlzboro, Sancez vs Tot, Firminjo vs Watford, Hazard vs Everton?

FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

Koga staviti za kapitena ovo kolo : Aguero vs Midlzboro, Sancez vs Tot, Firminjo vs Watford, Hazard vs Everton?

Pazi, ne znam da slučajno Pep ne bude rotirao Aguera. Igrao je sad protiv Barse, a Pep ume da ga rotira. Čisto ga stavi na klupu,a ako se Siti bude mučio, ubaci ga poslednjih pola sata ili tako nešto slično.
                  Što se tiče Sancheza, ne znam kakvo je stanje što se tiče špica. Da li se Ziru vraća u prvih 11 (bilo bi logično, kad se već zna da je dao 3 gola u poslednje 2 tekme), što bi značilo da Sanchez ide na krilo. Sinoć su tako igrali, pa je i to pitanje. Svakako, Sanchez i sa krila je dobar kapiten.
                  Što se tiče Liverpula, tu je kocka što se tiče sredine. Svako može da ga zabije. Kad pogledaš, baš su ravnopravno raspoređivali golove ove sezone. Ja kapiram da Firmino ostaje u špicu, neće ga menjati Kloppara. To je sad pitanje sreće jbga...
                  A Hazard, to je već enigma. Dao je 3 puta za redom...da mu ne bude mnogo? Ili ga ispoštovati, kad je on već 3 puta za redom...
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Uglavnom, sve je moguće i ništa nije nemoguće.. Generalno, Aguero ima najlaksu utakmicu..nekako mi Firminjo deluje najprimamljivije ( iako je Watford opasan protivnik), ako Liverpul stisne u prvih 20min može biti svašta..prednost za Firminja je što igraju u nedelju ( ukoliko se lomim izmedju kapitena,prednost imaju oni koji igraju kasnije)... Mada, Aguero je IPAK Aguero...

FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                      Jel provalio neko odbranu ovog lika? 3 igrača Arsenala (uključujući Cecha) i 2 Totenhema u prvih 11. Ovo je mnogo skupa odbrana.

Nisam pre razmišljao da stavljam u odbrani više igrača iz istog tima, ali kod Riese-a sam to video. Ima 3 igrača WBA u odbrani, uključujući golmana. Jeftina odbrana, a umeju da donesu CS. Tj. kad god donesu CS, to je odmah 20+ bodova od samo njih. Dobra ideja.
                      4.5 samo koštali, a zna se kakvu igru forsira Pjulis. Samo što su zakazali jer su u 3-4 utakmice primali gol u zadnjih deset minuta. Ali kad donesu CS, odma ide na 70+ poena jer sam se odlučio za jaku sredinu i napad.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                        4.5 samo koštali, a zna se kakvu igru forsira Pjulis. Samo što su zakazali jer su u 3-4 utakmice primali gol u zadnjih deset minuta. Ali kad donesu CS, odma ide na 70+ poena jer sam se odlučio za jaku sredinu i napad.
                        Ja retko kad "dupliram" odbranu. Može da donese dosta bodova , ali, s druge strane, čini mi se da više može da te ugrobari, jedan kiks i odoše 2 ili 3 c.sheeta
                        FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• MekOli dao dva gola pa me nisu ukopali. A kad uzmu CS, bar jedan od trojice uzima bonus poene.

Svi poubacali Kutinja... Ja kontra uradio. Iskoristio što se Volkotu bila povećala cijena za 0.6 i odma Manea ubacio. Bio par Sančez-Volkot za onaj lagani raspored Arsenala. Sad je Mane-Firmino za lagani raspored Liverpula.
                          sigpic

Comment

• WBA je u 10 kola 2 puta uspeo da sačuva mrežu ( premalo da bi ih duplirao u odbrani ). A što se tiče Kutinjo vs Mane i ja bih pre pored Firminja ubacio Kutinja ( koji igra u životnoj formi ), nego Manea, koji jeste "životinja" i odličan igrač , ali je za 0,5mil skuplji od Kutinja.
                            FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• 1.jpg

evo moje ekipe.. Za ovo kolo planiram da idem u -4, menjam suspendovanog Arnauta i Povređenog Robertsona
                              FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

WBA je u 10 kola 2 puta uspeo da sačuva mrežu ( premalo da bi ih duplirao u odbrani ). A što se tiče Kutinjo vs Mane i ja bih pre pored Firminja ubacio Kutinja ( koji igra u životnoj formi ), nego Manea, koji jeste "životinja" i odličan igrač , ali je za 0,5mil skuplji od Kutinja.
                                Kad igra WBA ove teške mečeve, na klupi su. Foster jedno kolo 10 poena, MekOli uz dva CS-a dao i dva gola, jedino Evans koči sa ovim žutim kartonima. Nisu oni nikakav problem, samo 4.5 su koštali kad sam uzeo. Zašto njih forsiram je veliki broj prekida, pa se desi da lako daju gol.

Sva trojica iz Liverpula su ista, po četiri gola imaju, samo što Kutinjo izvodi prekide, pa je zbog toga iznad njih. Kutinjo je i najopasniji, dosta je promašio ove sezone. Firmino isto ne zaostaje sa promašajima, ali je najistureniji i zbog toga bih ga uvijek izabrao prije ove dvojice. Da Kutinjo izvodi penale, njega bih ubacio prvo. Manea sam ubacio čisto na osjećaj.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X