Kakve su ovo prozivke ovde... ccccc ...171/58 i obožavam štikle, ne one bolesno visoke, naravno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hrana i piće
Collapse
X
-
Originally posted by mark it zer0 View PostMeni takodje nije jasno sta zelite da postignete time sto ga svaka dva dana na istu foru napadaju 14 ljudi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostDosadno im valjda ... ne znaju sta ce, pa se izivljavaju nad jadnim limunom. Presudjuju mu nesto - ni sami ne znaju sta. Glume neku porotu, tuzioce i sudije u isto vreme ....Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostJesam li jedini koji ide u prodavnicu pica jednom nedeljno? Nikad ne znas na sta mozes da naletisJa odem navaren, pa razgledam one flase po pola sata dok ne prelomim sta ce da se pije narednih nekoliko dana
@Limune
Šta vele naučnici valja li ova lagana večera da li je zdravo za mene i da li ću se osećati dobro posle nje?
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Sad čitam da je Tesla u poznim godinama potpuno presao na vegansku ishranu i bio pobornik iste. Celer kažu obožavao.Last edited by mark !t zer0; 11-01-18, 23:43.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by bici View PostDaj bre limunko, pa sam si rekao da volis da bockas, kosi ti se to sa idealima. Ako si se zbog mesa uzasno osecao, sto ne ode kod doktora prvo, nego se odma prikljuci sekti? Neozbiljan si mnogo, kad budes hteo ozbiljnije da prodiskutujemo, slobodno mi se javi.
Pobrkao sam malo i sta sam ranije pricao i o cemu diskutujemo, kontradiktornosti na sve strane, kao sto ti rece.
Slabo mi nesto mozak radi, mozda zbog nedostatka omega 3. Onog dugolancanog.
Budem nabavio dodatne suplemente, onda da se uozbiljim pa da diskutujemo kako valja.
Ovako, za sada, treci put sam debunked, nekoliko porazavajucih izleta s moje strane.
Polako se klupko odvija, limunu ponestaje snage, krece da curi iz busnih rupa.
Svi ga isisavaju polako, nekom se zapadne kostica, nekom tvrdji i deblji kraj, ali to je najsladje sto limun moze da ponudi, to je obostrani uzitak.
U pravu je bici, mora to jace, cvrsce s moje strane, jer ovo nije dovoljno.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostČuj prodavnicu odem u podrum kao da sam u Diznilendu
@Limune
Šta vele naučnici valja li ova lagana večera da li je zdravo za mene i da li ću se osećati dobro posle nje?
Sto se tice pica, ne znam jel je ovo dobro ili lose, ali sam postao tolerantan na sve alkohole, ono daj sta das picu do besvesti.
Comment
Comment