Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA Tour

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: WTA Tour

Auuuuuuuuuuuuu sta radi Bojana,svaka cast &8@^J
    Pada i Na Li *#AI&D
    sigpic

Comment

Od svih su napravili highlights jedino nema od Bojane.Valjda ce biti u toku dana, bas me zanima kako je igrala.

Comment

[quote author=Arroyo link=topic=2558.msg226608#msg226608 date=1294831068]
        Bojana rutinski sa Pennettom fghj48d
        Svaka cast, mala postaje bolja od JJ, uskoro ima da bude nas 2. reket ako JJ ovako nastavi...
        [/quote]

JJ je nas prvi reket,i tu ce biti jos dosta dugo nadam se,a Bojana ce prvo prestici anu pa tek onda jelenu @(*6sd$%
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Svaka cast Bojana! &8@^J

Comment

[quote author=Arroyo link=topic=2558.msg226608#msg226608 date=1294831068]

JJ je nas prvi reket,i tu ce biti jos dosta dugo nadam se,a Bojana ce prvo prestici anu pa tek onda jelenu @(*6sd$%
            [/quote]

Ma, kakva Jelena, ne verujem ja da ce ona ikada da se vrati na broj 1 i da ce osvoji neki GS ..

Comment

JJ nema sanse da se vrati na br 1. A GS takodje tesko da ce osvojiti.

Comment

Ja nisam rekao da ce se vratiti na mesto broj jedan,vec da je srpski reket broj jedan,i da se nadam da ce tu ostati....nemojte reci da od Ivanoviceve ocekujete GS i povratak na mesto broj jedan &*#GI(]
                sigpic
                http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Ja ne ocekujem ni od Ane ni od JJ.

Comment

Bojana je nova JJ @R&}*

Comment

Da li moze Jovanovska do svog prvog finala,mislim da ima sanse protiv Li Na.
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Atraktivniju igru ima Bojana od JJ.Nadam se da ce imati bolju karijeru od JJ. @R&}*

Comment

[quote author=Jigsaw92 link=topic=2558.msg226782#msg226782 date=1294849483]
                          Atraktivniju igru ima Bojana od JJ.Nadam se da ce imati bolju karijeru od JJ. @R&}*
                          [/quote]
                          Vrlo tesko $%&5qw7
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

[quote author=AK47 link=topic=2558.msg226785#msg226785 date=1294849632]
                            [quote author=Jigsaw92 link=topic=2558.msg226782#msg226782 date=1294849483]
                            Atraktivniju igru ima Bojana od JJ.Nadam se da ce imati bolju karijeru od JJ. @R&amp;}*
                            [/quote]
                            Vrlo tesko $%&amp;5qw7
                            [/quote]

Zasto da ne.?Nema JJ neku zavidnu karijeru sem tog broja 1. Ne mora Bojana da bude br 1 ali nek osvoji nekad neki GS i malo vece turnire i bice bolja od JJ.

Comment

Samo da kazem da je Bojana pobedom nad Penetom osigurala poziciju broj 57.

Comment

[quote author=-dacha- link=topic=2558.msg226759#msg226759 date=1294847485]
                                Ja nisam rekao da ce se vratiti na mesto broj jedan,vec da je srpski reket broj jedan,i da se nadam da ce tu ostati....nemojte reci da od Ivanoviceve ocekujete GS i povratak na mesto broj jedan &amp;*#GI(]
                                [/quote]

Pa, sigurno pre nego JJ ..

Comment

Working...
                                X