Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA Tour

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: WTA Tour

Prosto moram da odgovorim na ovo da je za nekog Enan ispred Serene. $#^%RT
    Pokusavam da nadjem nesto u cemu je Enan toliko superiornija od Serene ali slabo mi ide. $%&RQa

Comment

Ti Jagodice mislis da je Enan igrala,Ana bi osvojila GS??????

Ja ne mogu ni da pomislim na sta ce licii zenski tenis kad se povuku 4 velike teniserke,vec ovako je u rasulu
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Svaka cas Sereni na dostignucima i meni je ona draga ,ali Enan igra daleko najljepsi tenis na WTA turu i nijedan njen mec nije dosadan ,bar je tako za mene.

Comment

Igrati ''lepsi'' tenis ne znazi biti bolji od nekog.Ja takodje volim da gledam Enan i slazem se da je jedna od teniserki koja igra najbolji tenis.
          Ali mi je smesno kad neko kaze da je bolje od Serene. Niko od aktivnih igracica nije bolji od Serene, ne govorim ovo jer sam njen fan nego zato sto jeste tako. Slazem se sa Dachom da ce WTA biti rasulo kad odu najbolje.
          GS turniri nisu isiti bez Serene :P :P Nacekacu se ja dok je ponovo vidim na terenu

Comment

Niko Sereni ne osporava njen status u tenisu ,ali hocu da kazem koliko je Enan njeznije grade od Serene ,pa samim tim njen uspjeh je veci .A sto bi tek postigla da ima Serenin servis

Comment

apsolutno tako,Marina,nisam joj osporavala nista..
              i ja nisam merodavna da dajem sudove,niti sam teniski ekspert,niti poznajem statistiku,ja samo volim tenis i uzivam u teniskoj igri..
              Originally posted by gokara
              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

[quote author=jagodica link=topic=2558.msg223556#msg223556 date=1294391388]
                Cw,ja govorim o svom subjektivnom osećajuza mene će Henin uvek biti ispred nje..

pa ako nastavimo polemiku na ovu temu uzmi u obzir boldovane delove..
                [/quote]

I pored toga sto je u pitanju subjektivan osecaj morala bi da znas po cemu je ona to bolja od teniserki koje sam naveo a koje su jako davno igrale,jer je ocigledno bolja od vecine njih. Nisi se cak ogradila na Open eru vec si direktno udarila na citavu istoriju tenisa,pa sam se ponadao da ces sa nama podeliti to znanje o predratnom tenisu,i onom koji je igran tokom 50-ih i 60-ih

Onda bi ovim klincima koji gledaju tenis par godina u prvih 5 bili Federer, Nadal, Marej i Djokovic.. a to nema veze s vezom
                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

http://sport.blic.rs/Tenis/190881/An...le-Hopman-kupa

Evo, sad Belgija igra finale. &*(@W6

Comment

• Originally posted by gokara
                    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• [/quote]

Nemoj molim te,resio sam se hemije pre nekih 10 godina i uopste mi ne nedostaje $#^%RT

O.k,verovatno sam i ja prenaglio ali nisam imao lose namere. Jednostavno,proucavati ovaj sport van Open ere (ni u njoj nije sve najjasnije) je uzasno tesko i cim neko pomene to ''svih vremena'' ja se ponadam da je neko nesto o tome citao,unapred znajuci koliko je tesko doci do informacija i clanaka. Zaboravi

Nije kod Serene bitan broj titula vec sve ono sto je dala ovom sportu u proteklih 12 ili 13 godina. Ljudi joj svasta mogu zamerati ali borbenost,zelju za pobedom i dokazivanjem nikada
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• [/quote]

Nemoj molim te,resio sam se hemije pre nekih 10 godina i uopste mi ne nedostaje $#^%RT

O.k,verovatno sam i ja prenaglio ali nisam imao lose namere. Jednostavno,proucavati ovaj sport van Open ere (ni u njoj nije sve najjasnije) je uzasno tesko i cim neko pomene to ''svih vremena'' ja se ponadam da je neko nesto o tome citao,unapred znajuci koliko je tesko doci do informacija i clanaka. Zaboravi

Nije kod Serene bitan broj titula vec sve ono sto je dala ovom sportu u proteklih 12 ili 13 godina. Ljudi joj svasta mogu zamerati ali borbenost,zelju za pobedom i dokazivanjem nikada
                        [/quote]

Bas to @R&}*
                        Jedva cekam da vidim kakav ce joj biti ovaj comeback h5g6k8

Comment

Ana otkazala Sydney. Steta.

Comment

U Hong Kong-u Zvonareva deklasirala Wozniacki 6-1 6-0.

Comment

Kvitova poludila.

Servira strasno i lupa forehand. Zasluzila je titulu ovdje, sve odlicne igraice dobila. Opet mi zao malo Andreje.

6-1 4-2.

Comment

Kvtova pobedila 6-1 6-3.

Comment

Working...
                                X