Svaka čast i ljudima na SK, prepoznali i odreagovali.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostNe mozes da tvrdis da je dete od 17 godina psihicki stabilnije od Ane Ivanovic koja je osvojila GS i bila no.1.
A ovo je bio mec izmedju 2 deteta, ne zna se koja je bila nervoznija i koja je vise gresaka pravila...
Comment
-
Olga sampionka
Veliki je ulog bio u ovom finalu, nezgodan match up protiv vrsnjakinje na njenom terenu, umor , emocije koje su kljucale .. sve je to uspela da savalda beskompromisnom napadackom igrom, I borbenoscu cak I kada je bila na ivici poraza.
Cupace nam zivce kao NoleSimilis simili gaudet
Comment
-
Cuj Olga bolja od Ane, malo realnosti..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostOlga sampionka
Veliki je ulog bio u ovom finalu, nezgodan match up protiv vrsnjakinje na njenom terenu, umor , emocije koje su kljucale .. sve je to uspela da savalda beskompromisnom napadackom igrom, I borbenoscu cak I kada je bila na ivici poraza.
Cupace nam zivce kao Nole
Šalu na stranu, moram prokomentarisati ovo što kažete "dete"
Slažem se, jeste dete ali ljudi setite se šta su Monika i te starije generacije teniserki radile sa 17 godina.
Malo smo prezaštitnički nastrojeni prema današnjim klincima
Bilo je lepih poena ali ovaj mi je onako posebno lepŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostOlga sampionka
Cupace nam zivce kao Nole
Ako je bar imalo na tatu, a nadam se da jeste bice borac(pokazala u ovom mecu), ovo joj je samo motiv da radi jos vise i napreduje
nek nam cupa zivce kao Nole
Ps. sad se setih Danilovica kad je 95-te skinuo Sabonisu loptu, neprocenjivo, i kako ga je pogledao morala ovo da dodamLast edited by Zoje; 29-07-18, 19:23.Ne shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!
Comment
-
Olga nakon pobede i prve WTA titule
Ne igram tenis da bih bila model, već zato što je to moj život, hvala vam na komplimentu, ali nikada nisam mislila o tome na taj način .
EDIT: Dodela pehara
Last edited by Marija81; 30-07-18, 02:07.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Zoje View PostPs. sad se setih Danilovica kad je 95-te skinuo Sabonisu loptu, neprocenjivo, i kako ga je pogledao morala ovo da dodam
Comment
-
A mislim i to zakucavanje preko Sabonisa
Bilo je sjajno, bio je onaj cuveni pogled, bilo je daaavnooo i bilo je jednom
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostNije mu skinuo, nego je zakucao jednom rukom preko njega, a Sabonis je morao da bude miran ispod, jer je imao 4 licne. To je Danilovic znao, zato je i iskoristio to na taj nacin.
Originally posted by miloolja View PostA mislim i to zakucavanje preko Sabonisa
Bilo je sjajno, bio je onaj cuveni pogled, bilo je daaavnooo i bilo je jednom
Jednom ali vredno, nema veze dal' je Sabonis smeo da "mrda" il ne, al je bilo neprocenjivo, bar za mene
Ne shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!
Comment
-
Много ми је мило што је успела. Гледао сам оца како стрпљиво доводи клинче да учи тенис у клубу Партизан... док смо се сви дружили и зезали он ћутке, некако скромно за такву спортску величину, носи пртљаг, седи сам и посматра како мала девојчица тренира... многи родитељи учествују, нешто коментаришу за своје дете, а он ћути и гради оно што је замислио и ето након толико година онда порасла и постала шампионка... баш ми је драго....sigpic
Comment
Comment