Ајде!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Izvukla se kraljica drame, ali ne izgleda baš naj serva šteka i kretanje, pokazala je baš strašnu volju da ovo dobije trčala je za skoro svakom lopticom.
Safarova je ove godine TOP 10 i to mora doseći do kraja sezone jer definitivno igru za to ima, s oba krila jako dobro, serva dobra i kreće se dobro.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostIzvukla se kraljica drame, ali ne izgleda baš naj serva šteka i kretanje, pokazala je baš strašnu volju da ovo dobije trčala je za skoro svakom lopticom.
Safarova je ove godine TOP 10 i to mora doseći do kraja sezone jer definitivno igru za to ima, s oba krila jako dobro, serva dobra i kreće se dobro.
Comment
-
Originally posted by wanderer View PostJoš kad bi imala jaču glavu... Mogla je lako do pobede na Serenom danas da tu nije zakazala
Comment
-
Posle prvog seta dobijenog u TB. u drugom Ana bolja do zavrsnice, i prednosti od 5:1.
Lepcenko je izuzetno borbena, i dobija dva gema.
Ana u njenom stilu, ne koristi 6.mec lopti i sada je 5:4 i potpuna neizvesnost* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Po drugi put servira za mec Ana, i pocinje duplom servis greskom. Posli ide Fv, pa servis As, aii Lepcenko je neverovatna i ima brejk sansu, koju Ana anulira i sa dve BH CC dolazi do 7 mec lopte, i pobeda* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Gledala sam skoro ceo 2. set, ali sam na 5:4 i brejk loptu za Lepchenko morala da izadjem iz kuce. Lepchenko je igrala maestralno na svakoj mec lopti za Anu, bas je dobro udarala forhend i gadjala coskove, Ana nista nije mogla da uradi.
Ali Ana od pre 2014. godine bi ovaj mec 100% izgubila, a sad je druga prica, definitivno ima neku psihicku stabilnost koju nije imala u prethodnim godinama.
Bravo Anahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Timea Bacsinszky dobila Kvitovu sa 6:4 6:4, igrace protiv Halep u finalu Shenzena.
U Aucklandu V.Wiliams i Davis igraju drugo polufinale, trenutno je 6:0 3:3 za Venus, a Woznicaki je vec prosla u finale.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Comment