Set je verovatno trajao preko70 minuta, Sisi ga uzima u taj brejku i vec ima brejk prednosti u drugom.. mogli bi gledati mnogo meceva ovih rivalki u buducnosti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aleksandra Krunic i Nina Stojanovic u finalima (Turska i Indija)!Aleksandra se vraca u TOP 100...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostAleksandra Krunic i Nina Stojanovic u finalima (Turska i Indija)!Aleksandra se vraca u TOP 100...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Prijatno iznenadjenje, bravo za nase devojke.
Konacno ocekujem od Krunicke da krene napred, gde joj je i mesto -
SpoilerGubila u odlucujucem TB sa 3:6 i dobila narednih 5 poena-ima srce ..
* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Vera se povukla iz Hong Konga, trebalo je da igra QF sa Akiko Omae. Finale u HKG-u igraće Kijima i upravo Omae.
U međuvremenu, nova WTA sezona počela, prvo kolo kvalifikacija u Brizbejnu je već odigrano. Jovana Jakšić pobedila prilično lako Brazilku Pereiru.
Žreb kvalifikacija za Brizbejn - http://www.brisbaneinternational.com...08/09/QS-2.pdf
Večeras po našem vremenu kreću i kvalifikacije u Oklandu.
Comment
-
ŠENŽEN - Aleksandra Krunić pobedila je danas Kineskinju Fangžou Liu sa 6:2, 4:6, 7:5 u prvom kolu kvalifikacija za WTA turnir u Šenženu.
A njena naredna protivnica biće još jedna domaća predstavnica Žocuan Jang.
Spoiler* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Pricala je da razmislja da zavrsi karijeru, zbog povrede ledja, ocito joj to sve vise zadaje muke i sprecava da igra boljesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment