Ajde Marija zavrsavaj to mucenje da gledamo Jelenu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by jovan View PostAjde Marija zavrsavaj to mucenje da gledamo Jelenu
Sjecam se kako je Mariju namucila prosle godine u Stuttgartu a sad igra jos bolje
P.S: Naravno i ja bih volela da se sto pre zavrsi, zanima me kako ce Jeca igrati protiv opasne MoneLast edited by Zzz; 22-04-14, 20:33.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostMislim da ce ovo u tri seta. Safarova igra odlicno...
Sjecam se kako je Mariju namucila prosle godine u Stuttgartu a sad igra jos bolje
P.S: Naravno i ja bih volela da se sto pre zavrsi, zanima me kako ce Jeca igrati protiv opasne Mone* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostMislim da ce ovo u tri seta. Safarova igra odlicno...
P.S: Naravno i ja bih volela da se sto pre zavrsi, zanima me kako ce Jeca igrati protiv opasne Mone
Comment
-
Originally posted by earthSRB View PostNije Mona ono što je bila 2012. kada je u tom trenutku najbolju Azarenku dovodila do ludila. Sve osim rutinske pobede Jelene bi bilo iznenađenje.
Marija ce izgubiti dva brejka!???
Izgubila...........4-5Last edited by Zzz; 22-04-14, 21:42.
Comment
-
Originally posted by earthSRB View PostDa, biće između 11. i 13. mesta u zavisnosti od toga šta urade Ana i Flavija. Muka me uhvati kad vidim Erani ispred nje
Ne navijam za nju ali ovo sto radi je bas zalosno
Evo Safarova ce servirati za mec. Stvarno ce uzeti 6 gemova za redom
Comment
Comment