Belinda malo lici na Seles
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostDa, da preumorna je što nije ni čudno a šta je sve vraćala i samo čekala grešku protivnice..
A kako Belinda histeriše... ovi mladi su nemogući
Da prokomentarišem outfit Cepelove, koji je užasan od groznog pink, preširokog štitnika, preko malo čudne plave haljinice, do najružnijih patika
Comment
-
Last edited by miloolja; 06-04-14, 00:31.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
WTA Tour
Ne vidi se loptica u toku poena uopšte.
U Montereju.
Sent from my iPhone using Tapatalk"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
To su bila druga vremena, nisu ni ostale tada bile nešto fensi... sada je ipak malo drugačije...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostBelinda malo lici na SelesSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Kimiko lagano dobi ovaj gem, nadao sam se šansi za brejk ali neka se ode u TB i tu će se odlučiti
Odličan servis ima Jovana. Evo malo bolji strim http://www.sportlemon.tv/20140331/vv...44-786707.htmlLast edited by Lord Aleksoni; 06-04-14, 00:59.
Comment
-
Pravi velike greške u nezgodno vreme, ajde bre popravi se malo. Ovo je bitan set.
Ty Kimiko
Jbg, ne može sa ovakvim greškama do setaLast edited by Lord Aleksoni; 06-04-14, 01:14.
Comment
-
Moze li mi odgovoriti organizatori onog izbora za miss najlepse teniserke zasto nije bila Jovana u konkurenciji?Veoma lepa devojka a vi je niste stavili
Preokrece ovo Jovana,Kimiko je omatorila tako da ukoliko izbori 3. set Jovana moze do pobede.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment