Protiv Radwanske, sutra ujutru oko 9 po našem vremenu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA Tour
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mare_92 View PostJa cu da ustanem u devet da je gledam za nju mi nije tesko ustao bih i u 6..
Nadam se dobrom mecu i Aninoj pobedi..
Bice snimaka Jankove sigurno svako vece pustaju snimke na eurosportu posle 2, 12..http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Ana u psiho modu sta god da udari ide napolje ili u mrezu...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Nemam reci, ne znam, jedan mec odigra briljantno a zatim sledeci kao pocetnica...
FH je dobro radio tu nema sta da se kaze 22 fh vinera ali zato ostaloThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
....Steta,nemjerljiva steta sto Ana ovako propada!Kakav fh ima,to je tako dobro i jako,kako zna da odigra,stvarno ludilo!ali sta se to desava sa njooom,staa!!Sto je tako slaba,sto..pa to nije bila bas povreda,vec nacin da se izvuce eto ..pa jbt,mnogo mi je zao sto niko nema da joj pomogne!majke mi ovo je greota da je ova Radwanska ovako izdominira n akraju!Ana je najbolja teniserka na svijetu kad 'ne razmislja',samo da nema te psihicke proklete probleme!Nadam se da nije daleko dan kad ce da chisti sve redom!Molim se za nju!eusa_pray.gif
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Ana ,opet mnogo mi je žao ,nadam se de će jednom uspjeti da prbije te blokada i da zaigra tenis konačno...Bila je dobra par mečeva ,međutim opet je stala ,kao što ste rekli forhand je radio ,ali je bila slaba u drugim segmentima igre ...mnogo mi je žao zog nje.....http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
To je tacno, mora da poboljsa bekhend mnoogooo i servis jos bolji da bude i na mrezi kad bi se poboljsala.
Dosta toga moze da se poboljsa kao sto Jigsaw kaze ne moze se samo forhendima osvajati turniri naravno..
Nadam se da ce Penetta dobiti Woznaicki.Last edited by Mare_92; 07-10-11, 12:16.
Comment
Comment