Australija dobila Amerikance u drugoj prijateljskoj utakmici.
98:94.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentativna kosarka (prijateljski mecevi, internacionalni turniri, kvalifikacije)
Collapse
X
-
Australija - SAD 86:102
Australija: Sobey 5, Gliddon, Goulding 19, Mills 19, Bogut 6, Ingles 6, Dellavedova 10, Kay, Baynes 8, Barlow, Landale 10, Creek 3.
SAD: Kuzma 12, Barnes 3, Walker 23, Brown 11, Tatum 11, Plumlee 2, Smart, White, Harris 5, Mitchell 13, Lopez 2, Turner 15, Middleton 5.Last edited by Rossonero; 22-08-19, 15:10.
Leave a comment:
-
Uslo im je u ovu cetvrtinu sigurno preko 65% suteva iz igre.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Gotivna utakmica skroz..
Australija igra koliko može.
Bekovi Amera nisu ni blizu onoga što su vodili u zadnje vreme ali i dalje su pojam za sve ostalo na prvenstvu.
Teški za čuvanje do zla boga.
U reketu su pak blago rečeno tužni.
Skok ni blizu superiornosti sa zadnja dva prvenstva.
Oladiće ih prva raspoložena jača ekipa, neka ostane ovde zapisano.Last edited by Chiwwi; 22-08-19, 11:43.
Leave a comment:
-
-
Uživaju ljudi u našoj igri, nemaju vremena za komentarisanje.
Ovo su prijateljske utakmice. Kasnije će biti otvorena tema za SP pa će biti prometno.
Bobi počinje da drobi.
Leave a comment:
-
Propalati tema Stojance. Napravi live Srbija i kad krene sl meci samo ugasi glavnu,i obavezno je pinuj na vrhovde dole zalazimo samo mi navijaci Bayerna i Cedevite
Leave a comment:
-
Finci sa cetiri mala uvek i umesto da trce, oni se dodavaju do iznemoglosti, nasi samo preuzimaju..i ne mogu ovi meda dati. Kod nas glavni igraci nose, fizicki su mnogo slabi finci za nas, lepo je videti Jovica i Tea kako plesu na terenu. Eh da je jedan dosao u BayernJezivo ce ovo biti kad se pridruze jos cetvorica..Nekako mi se cini zbog spejsinga da mozda i ode ludi Burci...
Milutinov je trenutno za klasu bolji od Radulje koji mi se cini da je totalno nepotreban za nas tim. Mislim gubimo ako Bobi ne ode..imas coveka od 220+
Leave a comment:
-
Finci sjajno šutiraju, naši ne igraju odbranu, Teo ima taj osećaj za asistenciju li sve ostalo škripi (odbrana, šut...)
Leave a comment:
Leave a comment: