Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BorisUnited99 View Post
    Sad u finalu nije da sam protiv Reala toliko ali navijam za Juve, zaslužili su definitivno.
    Meni nisu dragi ni jedni ni drugi. Jos fali Barcelona pa da prica bude potpuna.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
      Ne mogu da vjerujem da cu morati za Real u finalu da navijam (sramota me). O avataru cu dobro razmisliti. Vidis kako prolaze timovi koje stavim za avatar.

Steta sto su rijesene obe tekme u prvom dvomecu.
      Stavis Djidijia i prima tri komada

Comment

• Originally posted by Princoni View Post
        Stavis Djidijia i prima tri komada
        Razmislit cu da se vodim tom logikom.
        Last edited by Rossonero; 03-05-17, 23:21.

Comment

• Stavis Zidana na avatar i obe ekipe izgube.

Comment

• Juventus - 1995/96.
            Last edited by Rossonero; 03-05-17, 23:23.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Bakajoko ocaj, defanzivno nista, ali nista. Oba dvomeca zavrsena odma, steta. Bice dobro finale. Zidan protiv svojih.
              Zna se da je Juve Zidanu u srcu, ali opet mora se reci: Zidan sa svojima protiv svojih
              Ipak polako, neka se odigraju revans mecevi prvo.
              Last edited by Sandugp; 03-05-17, 23:51.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Revansi su cista formalnost.

Comment

• Dani Alves Bepsteru dati Balon d'Or, ovo sto on radi sa transferima ne moze niko

Higuain polako ali sigurno razbija maler tj chokerizam, masu bitnih golova je dao za nas ove sezone. Plus odradjuje odlican posao bez lopte svojim odlicnim kretanjem, razigrava igrac, odlican na lopti... ma top je Pipita. A jos kad pogledas sa kakvom kilazom on to sve radi

Comment

• Dani je jedan od najboljih asistenata ikada, koliko on samo sezona vec igra na top nivou.

Juve ocekivano pobijedio jer su bili favoriti. Monako sto se mene tice nije razocarao, barem dvije trecine utakmice je odbrana Juventusa bila pod pritiskom i uspjeli su nekoliko puta da stvore ozbiljne sanse.

Comment

• Izgleda da je skoro sve reseno vec u prvim mecevima. Mozda u finalu ulog cak bude i tripla kruna, bice zanimljivo.
                      Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Kada sam video da su izasli sinoc sa tri centralna beka, moram priznati da sam bio malo razocaran. Ali taj potez je dao mnogo vecu slobodu Daniju da aktivno ucetvuje u ofanzivnim akcijama svoje ekipe sto se ispostavilo kao kljuc.
                        Ona akcija a i distribucija lopte pre toga je samo dokaz koliko su mocni. Taktika, tehnika, kontrola, organizacija, lucidnost, egzekucija. Nema sta majstorstvo. Prvo peta iz skoka Dibalice, pa onda Danijeva peta kojom je bukvalno pola igraca Monaka bacio u rebus. Nisu znali gde je lopta, a ni gde ce oni sami.
                        Gonzalo ovim golovima prebacio brojku od 30 i polako popunjava cetvrtu deseticu. Boljeg centarfora na planeti nema . Zamerali su mu do sada sto na bitnim utakmicama nikako da proradi, pa evo proradio je. Cega ce sada da se sete, zivo me interesuje?
                        Moram priznati da je poceo mec tragikomicno. Prvo se spotkacio ni o sta, sam trci i pade, kada je bio u vrlo povoljnoj prilici, pa onda onaj odraz od 3 cm na Alvesov centarsut, pa onda ona lopta pred golom, kada nije znao da li da sutira ili da vrati u sredinu ..... Medjutim nakon prvog gola i one fenomenalne akcije samopouzdanje mu je buknulo, odjednom je od smotanog debeljuskastog Gonzala postao predator.
                        Last edited by Sandugp; 04-05-17, 09:00.
                        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Sandu pa zar je ovo bitna, jaka, velika utakmica? To si mi napisao za Ronalda u utorak? Ne vidim po cemu je ovo veca?

Comment

• Pazi, Monako uopste nije toliko bezopasan kao sto je Atletiko. Videli smo sinoc, imali su nekoliko vrlo dobrih prilika. A jos se igralo na njihovom terenu, tako da su golovi protiv njih ipak znacajniji.
                            Ono za Ronalda je bilo i zezanje, jer gde ces bitniji mec za Real nego protiv gradskog rivala. Veliki je to rivalitet.
                            sigpic

Comment

• Juventus are the only team yet to concede a goal from open play in the Champions League this season
                              Prekucali...
                              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Kako nije ušlo ovo... Dobar šut Raška.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Comment

Working...
                                X